Zalatnay Cini megint átveri hitelezőit? R. Kárpáti Péter...
Címlap / Showbiznisz / Zalatnay Cini megint átveri hitelezőit? R. Kárpáti Péter két életet él?

Zalatnay Cini megint átveri hitelezőit? R. Kárpáti Péter két életet él?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Zalatnay Sarolta háza tulajdonjoga titokban a lánya nevére került, miközben az énekesnő 14 millióval tartozik a hitelezőknek. R. Kárpáti Péter maga sem tudja, hol mit nyilatkozik, a színész ugyanis néhány napja még arról beszélt, megfordult már többször a fejében, mi lesz vele, ha egyszer őt is száműzik a sorozatból, ám most már azt állította, az ő karaktere soha nem fáradhat el. 

 

Óvatos becslések szerint is 30 millió forintot ér az a tárnoki ház, amelybe szabadulása után került Zalatnay Sarolta. Az énekesnő akkor azt állította: csak szívességből lakhat ott, neki semmi köze az ingatlanhoz. Hitelezői is hiába jártak a nyakára végrehajtóval, sok mindent nem tudtak elhozni a házból. Nagyjából 6 millió értékben foglaltak le, de eddig abból sem láttak egy fillért sem - írja a Blikk
 
Emlékezetkiesésben szenved R. Kárpáti Péter. Ezt támasztja alá az, hogy néhány nappal ezelőtt egy internetes portálon tett nyilatkozata szerint a válság idején ő is elgondolkozik azon, mi történne akkor, ha távozna a Barátok köztből. A Bors ennek kapcsán kereste fel a Berényi Andrást megformáló színészt, aki válaszaiban ennek ellentétéről nyilatkozott.  
 
Győzike után Majka is faképnél hagyta az Erotika Parádé szervezőit! Az Erotika Parádé nagyszínpada mellett üresen áll a Majkának odakészített pókerasztal és a szükséges felszerelés. A kíváncsiskodók hűlt helyét találták a valóságshow hősnek, hiszen visszamondta szereplését a rendezvényen, így pókermester nélkül maradt a tavaszi erotika legnagyobb eseménye - olvasható a Napi Ászban.
 
Pár nap alatt elfoghatták volna Balla Irma igazi gyilkosát? Thomas Schwabbauer magánnyomozóként dolgozott a meggyilkolt Balla Irma debreceni képviselő ügyében. A detektív szerint a nyomozók nem végeztek alapos munkát. Szerinte korántsem biztos, hogy S. Sándor, az áldozat fia az igazi tettes. A Népszabadságnak nyilatkozva hangsúlyozta: olyan információkra tett szert, amelyek révén a rendőrségnek alighanem pár nap alatt sikerült volna megtalálnia a tényleges tettest S. Sándor helyett. Meghallgatást kért a rendőrségen, hogy információit elmondja a nyomozóknak, de a találkozót a rendőrök lemondták. Felháborította, hogy meghallgatásra sem méltatták.
 

 
 
[ 1467 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x