Kezdődik a Nemzeti Vágta
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kezdődik a Nemzeti Vágta

Kezdődik a Nemzeti Vágta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Gyakorlatozással kezdődik ma a II. Nemzeti Vágta Budapesten, a Hősök terén; az 1848/49-es forradalom és szabadságharc gyermekhőseinek emlékére rendezett lovasversenyen 90 település vesz részt. 

A Vágtára 245 ló érkezik, a tribünökre 2 ezren férnek fel, de a tér közepéről és a pálya mellől több tízezren láthatják a futamokat. A körpálya hossza 500 méter, melyen a versenyzők két és fél kört megtéve fognak végigvágtázni az 1250 méteres versenytávon. 
 
Az induló települések lovasai ma még csak gyakorolnak, de holnap már 15 előfutamba beosztva igyekeznek bejutni a hétfői középdöntőkbe. 
 
A verseny mellett történelmi lovas gála is szórakoztatja a publikumot. Ezenkívül huszárverseny, Kishuszár Vágta, éjszakai Tüzes Vágta, mozgáskorlátozottak lovasbemutatója, Széchenyi emlékfutam, volt olimpikonok lovasversenye és Jótékonysági sztárfutam is lesz vasárnap és hétfőn. 
 
A rendezvény ingyenes, a szervezők óránként megnyitják majd a tér közepét, hogy a nézők oda is bemehessenek. A vidékről vonattal érkezőknek csak az odaúton kell fizetni, a visszaút ingyenes lesz a helyszínen lepecsételt vonatjeggyel.
 
(MTI)
  
 
[ 546 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x