HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-24
Címlap / Showbiznisz / Erős Antóniának ikrei az elsők

Erős Antóniának ikrei az elsők

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-24

Erős Antónia ikrei, Szonja és Mátyás, július végén látták meg a napvilágot, azóta a híradós életében Ők az elsők. A Tabu Tv riportere utánajárt, hogy Antónia hogy birkózik meg az új helyzettel, és mi változott meg az életében a szülés óta. A gyönyörű műsorvezető tervezi a visszatérést a képernyőre, de még nem tudja, hogy mikor fogja otthagyni főállású anya szerepét. 

 

Antónia csupán öt hónapja adott életet gyermekeinek, ám máris ugyanolyan karcsú mint előtte volt. Az egyetlen változás csupán az, hogy sugárzik a boldogságtól. A híradós a tabutv.hu riporterének elmondta, hogy nincs ebben semmi titok: "A terhesség alatt nem híztam többet, mint a gyermekeimnek a súlya, s ezért miután a kicsik világra jöttek, ezek a pluszkilók rögtön el is tűntek. Ráadásul a gyerekek gondozása, habár nagyon kellemes tevékenység, rengeteg fizikai munkával jár, mivel emelgetni és naponta hatszor-nyolcszor pelenkázni kell őket" - meséli Erős Antónia a Tabu Tv internetes videójában.

Az anyuka nem érzi plusz tehernek, hogy nem egy, hanem mindjárt két kisbabát kell gondoznia, ugyanakkor Antónia elmondta, hogy egy pici gondot okoz, hogy a család többi tagja messze lakik Budapestől, így napi segítséget nem tudnak nyújtani. "Nagyon sok tanácsot, tippet kapunk tőlük e-mailben és sms-ben, hogy mi könnyítheti meg a gyerekek életét, legyen szó ikrekkel kapcsolatos vagy hasfájás elleni jó tanácsokról" - tudta meg a tabutv.hu riportere. Majd hozzátette: "Ketten vagyunk a férjemmel két gyerekre, és jó csapatot alkotunk, így mindent meg tudunk együtt oldani. A neveléssel kapcsolatban pedig az a legjobb, ha egyszerűen az ösztöneinkre hallgatunk." Ráadásul az édesanya szerint már az ikrek születése pillanatában látszódott, hogy a fiú tiszta apja, míg a kislány az anyjára ütött, így teljes az összhang.

A nehézségek ellenére Antónia állítja, hogy napirendje megváltozásán kívül élete nem vett hatalmas fordulatot a kicsik érkezésével: "Persze teljesen új a helyzet, de valahogy mégis olyan, mintha ők mindig itt lettek volna. Egészen természetes, hogy most nem ketten vagyunk, hanem négyen. Csak most ők az elsők." Éppen ezért az RTL Klub híradósa még nem tudja, hogy mikor fog visszatérni a régi csapatába, hiszen a gyermekeinek nagy szükségük van rá. A Tabu Tv megtudta: Antónia ennek ellenére azt már most elhatározta, hogy ezt a döntést családjával közösen fogják meghozni. 
 
[ 2749 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x