HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-18
Címlap / Showbiznisz / A Facebookon már tíz Zimány Linda van!

A Facebookon már tíz Zimány Linda van!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-18

Zimány Linda köztudottan az internet szerelmese. A sztár két közösségi oldalon is folyamatosan leírja, hogy épp mi történik vele. 

 
A modell-műsorvezető nem csoda, hogy a netezők kedvence, hiszen már-már annyit olvasnak róla, hogy igazán családtagnak tekintik. Zimány Linda azonban több is van, legalábbis az egyik internetes közösségi oldalon.

"Van két társasági oldal, amit nagyon kedvelek. Az egyik a Facebook, a másik pedig a Twitter. Itt azokkal tudom tartani a kapcsolatot, akik kíváncsiak rám, és nagyon szeretik, amikor személyes dolgokat osztok meg! Felhívom azoknak a figyelmét, hogy aki Facebookon kap üzeneteket a nevemben, hogy én kizárólag ismerősöket jelölök vissza. Én magamra kerestem, és most már legalább tíz van belőlem ott!" - meséli a tabutv.hu riporterének Linda, akinek rendszeresen visszaélnek a nevével.

"Szóltak, hogy a nevemben valaki leveleket küldözget a Facebookon, hogy modelleket keresek, de nem! Ez nem én vagyok, mert be sem lehet jelölni ott! Sajnos nem lehet gátat szabni ezeknek a visszaéléseknek, mert nem tölthetem azzal az egész napomat, hogy az illetőnek írogatok, vagy perelgetem őket. Nyilván, ha olyan visszaélés történne, ami nekem rosszul jönne ki, akkor biztosan jogi útra terelném a dolgot!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zimány Linda, akit a Twitteren mindenki bejelölhet.

 
 
[ 4237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x