Király Viktor angol tanár lett!
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor angol tanár lett!

Király Viktor angol tanár lett!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Király Viktor angol tanár lett! Kevesen tudják, hogy Király Viktor nem csak a zenében, hanem a színészetben is jeleskedik. 


Rendezvénynaptár
"Angol tanár leszek ebben a sorozatban, ami egyébként tök jó, mert én elvégeztem egy színész iskolát. Magyarországon tanultam a Gór Nagy Máriánál, nagyon szeretem a színészkedést, de már a suli vége felé rájöttem, hogy az éneklést mindennél jobban szeretem. Most megkerestek erre a szerepre, és úgy tűnik, hogy jól szerepeltem a válogatáson..." - meséli a tabutv.hu riporterének a Megasztár negyedik szériájának győztese, aki a Duna Televízió új ifjúsági sorozatában, a Gézengúzok - KarádysokK-ban szerepel.

Király Viktornak a castingon az volt a feladata, hogy egy lányt elhívjon randizni, ám a sorozatban egyáltalán nem kell csajoznia. "A válogatások nem arról szólnak, hogy pont azt a szerepet kapod, amin tesztelnek, hanem csak megnézik, hogy hogyan színészkedsz. Így jött az, hogy most én vagyok az angol tanár, aki nem biztos, hogy magyarul meg fog szólalni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Király Viktor, akivel az új tévé sorozat díszletében beszélgettünk.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3871 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x