VV Anett: idő előtt ne mutasd meg a melled!
Címlap / Showbiznisz / VV Anett: idő előtt ne mutasd meg a melled!

VV Anett: idő előtt ne mutasd meg a melled!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Újraindul a Való Világ, az új jelentkezőknek pedig örömmel adják át a tapasztalataikat a már rutinosnak számító valóságshow-hősök, így Béres Anett is. 

Még csak pár hete lehet jelentkezni a Való Világ negyedik szériájára, azonban már több ezren jelezték, hogy szívesen élnék pár hónapig az életüket kamerák kereszttüzében. A bekerülés nem túl könnyű: szigorú casting folyamaton kell keresztül vergődnie magát annak, aki végül be szeretne kerülni a valóság sow-ba, ezután pedig még a közönséggel is meg kell szerettetniük magukat a jelentkezőknek.

"Én tökre örülök neki, hogy újra indul, és simán bármikor újra bemennék! Azt tanácsolom a mostaniaknak, hogy ha valaki bekerül a villába, akkor utána ne kezdje el szidni a médiát... Attól kivagyok, amikor emberek azt harsogják, hogy elegük van a sajtóból... akkor miért megy be?!" - meséli a tabutv.hu riporterének VV Anett.

"Nekem azt mondták, hogy mutassam meg a mellem, én pedig mondtam, hogy szó sem lehet róla. Ezután megkérdezték, hogy ha bekerülök, akkor fogok majd zuhanyozni, én pedig mondtam, hogy persze... Ezzel szemben volt olyan lány, aki megmutatta a melleit, és még a második fordulóra sem hívták vissza, szóval ne mutassátok meg a melleteket idő előtt, de később meg lehet!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Béres Anett, aki a villa szexet sem pártolja túlzottan.

"Én úgy voltam vele, hogy biztosan nem lesz bent kapcsolatom, és igazából nem is lettem szerelmes. Megfogadtam, hogy ott semmilyen intim dolgot nem fogok csinálni másokkal, még egy csókot sem, viszont volt olyan, hogy arra keltem, hogy egy hölgy négykézláb volt, egy férfi pedig rajta... nem tudtam, hogy most én érezzem magam zavarban, vagy menjek ki?!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel VV Anett, aki szerint ennek ellenére úgy is lesz szex az új villában.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6210 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x