Az élettársa szakított George Michaellel
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Az élettársa szakított George Michaellel

Az élettársa szakított George Michaellel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Az énekes 15 éve élt együtt Kenny Goss texasi üzletemberrel. Az 51 éves férfi a sztár állandó kábítószeres ügyeit elégelte meg. 

 

Rendezvénynaptár
A pár barátai szerint kapcsolatukban már évek óta sok volt a feszültség. George Michael és Kenny Goss kapcsolata azután került nyilvánosságra, hogy 1998-ban az énekest letartóztatták, mert egy Beverly Hills-i nyilvános férfi WC-ben rajtakapták "erkölcstelen tevékenység" közben.

George Michael akkor kénytelen volt nyilvánosan felvállalni homoszexualitását és arról is beszélt, hogy van egy élettársa Kenny Goss személyében.


A pár barátai azt mondták a brit sajtónak, hogy Kenny Gossnak sikeres galériája van az Egyesült Államokban, ezért sokat volt távol. Hozzátették, hogy már sokszor adott "utolsó esélyt" George Michaelnek, hiába. Szerintük szomorú, ami történt, de talán ez sokk kell, hogy az énekest ráébressze a helyzetre.

Az énekes szóvivője nem kommentálta a hírt. George Michael most is drogelvonón van, miután júliusban megint autóbalesetet okozott bedrogozva. Nyolc hét börtönre ítélték és elvették a jogosítványát, mert Range Roverével belehajtott egy londoni fotószalonba.

 
 
[ 2747 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x