VV Zsófi megrázó múltja
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / VV Zsófi megrázó múltja

VV Zsófi megrázó múltja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Az egykori villalakó elsőként a Tabu Tv riporterének vallott arról, hogy miért nem lehetett igazán felhőtlen gyermekkora. Habár édesanyja mindig próbálta megteremteni a tökéletes családi légkört, de apja hiánya ezt mindig beárnyékolta. 


Rendezvénynaptár
Zsófinak szerint mindig volt egy fiús oldala: "imádok csavarozni, szerelgetni" de sosem volt mellette senki, aki mellett ezeket a programokat őszintén élvezhette volna. Számára sokáig nagyapja töltötte be az apai szerepet, de amióta ő sincs már mellette, még jobban érzi apja hiányát. "Azt, hogy mi van vele, azt azért tudom, de olyan fal van közöttünk, amit szerintem az elkövetkező időkben sem fog sikerülni leverni" - árulta el szomorúan riporterünknek, a szőke leányzó.

Habár Zsófi arra nem tudott válaszolni, hogy azok a barátságok, amelyek a játék során kötődtek őszinték voltak-e, de véleménye szerint amióta kijöttek a luxusbörtönből, teljesen új kapcsolatok vannak kialakulóban. Vannak igaznak hitt barátságok, melyek teljesen megromlottak, de olyanok is akadnak, akik csak kint találtak egymásra igazán.

Ez utóbbira példa Zsófi és Laci kapcsolata is. Habár már a villa falain belül is kedvelték egymást, de amióta véget ért a játék, igazán közel kerültek egymáshoz. Azonban mint mindig, ebben a kapcsolatban is csak azt keresi, amit egykor elvesztett: "Nekem ő nem úgy kéne, mint egy párkapcsolatban lévő férfi, hanem úgy, mint valaki, akire apám helyett számíthatok" - mesélte őszintén az ex-villalakó.


 
 
[ 3917 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x