Király Viktor egyre gyorsabb…
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor egyre gyorsabb…

Király Viktor egyre gyorsabb…

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Király Linda és Viktor, valamint Bárány Attila is kameránk elé állt egy budapesti stúdió falai között. Hogy miért? Természetesen egy újabb sláger születésénél voltunk jelen. 

Move faster a dal címe, melyben ismét együtt hallatja hangját Király Linda és Viktor, a zenei alapokért pedig a No!end gárdája és Magyarország egyik legismertebb dance-producere, Bárány Attila a felelős. Természetesen klip is készül a fogós ütemekhez, így hamarosan a rádiós listák mellett a zenetévéket is elkezdhetik ostromolni a Király testvérek.

"A No!end csinált egy csomó demófelvételt, amit elküldtek nekem még 2011 elején, köztük volt a Move faster alapja is, amit elküldtem Viktornak. Az egész együttműködés amúgy ott indult, hogy 2010 decemberében csináltunk egy remixet a No!enddel a Solora, ami aztán hivatalosan is megjelent, és ami egyébként abba a verzióban komoly klubsiker is volt, miközben a rádióban illetve a televízióban nagy sikert aratott az eredeti dal. Ezután jött a Move faster. Viktornak nagyon megtetszett a zenei alap, írt rá egy szöveget, összehoztunk egy közös stúdiófelvételt, majd az egész anyagot elvittük a No!end stúdiójába, és elkezdtük összerakni" – mesélt az együttműködés alapjairól Bárány Attila.

"Ez nem egy komoly klip lesz. Pont azt akarjuk hangsúlyozni, hogy spontán és jó kedvű" – tudhattuk meg a klip alapkoncepcióját Viktortól, aki persze később részleteket is elárult a forgatásról: "Ezek életképek lesznek, de nagyjából fogunk rá utalni, hogy egy napról szól. Több helyszín lesz: Lindát fel fogjuk venni a reptérről, aztán itt vagyunk a stúdióban, itt az egész csapattal dolgozunk, azért érdekes, holnap egy táncterembe megyünk, ahol nagy buli meg sok tánc lesz, illetve utána kocsikázni fogunk a város körül, mert nagyon szép ez a város, és be akarjuk mutatni az embereknek – ha esetleg külföldre kijut a klip – hogy mink van itthon. Az utolsó helyszín pedig egy klub lesz, ahol Bárány Attilával és a No!end csapattal együtt előadjuk a dalt, egy hatalmasat bulizunk – és közben forognak a kamerák!"Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x