HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-23
Címlap / Szépség-Egészség / Mit vesz fel a pasid, csajod? Színek és öltözködés - árulkodó jelek, hogy ő-e az igazi számodra?! (Teszteld magad!)

Mit vesz fel a pasid, csajod? Színek és öltözködés - árulkodó jelek, hogy ő-e az igazi számodra?! (Teszteld magad!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-23

Kedvenc színeid vallanak rólad és ez alapján meg lehet mondani, milyen pasit, vagy barátnőt fogsz bevonzani, illetve kik jönnek be neked. Megtudhatod ki lesz az, aki kell neked, és mindent megad, amire vágsz. Olvasd el és a ruházatról vagy egy-két tulajdonságáról már tudni is fogod a választ! 

 

Piros: Ha kedveled a pirosat, akkor buja szeretőre vágysz, aki minden aprósággal elkényeztet. Élvezed az erotikát és órákig képes vagy az ágyban lenni. Neked olyan pasi kell, aki a tenyerén hordoz és ellát minden luxussal. Aki élvezi a tested érintését, és finom csókokat lehel a nyakadba. Öltözködésén észreveheted, hogy ő – e az igazi. Aki finom holmikat visel. kedveli a selyem vagy a gyapjú cuccokat, és nem veti meg a márkás, de minőségi holmit, az biztos a te eseted.

Ha a kék a kedvenced, akkor válassz kimért, de hűvös partnert, aki lágyan érzéki. Csalogató, de elsőre hidegnek tűnő tekintete nyűgöz le elsőként. Valószínűleg szereted, ha jól kommunikál valaki. Fontos számodra, hogy ne csak az ágyban értsétek meg egymást. A szeretkezés számodra egy olyan időtöltés, ami két ember között igazi harmóniát tud teremteni és valószínűleg vágysz az egységre. A konzervatív öltözködésű, de elegáns pasikat keresd. A modern, bohém fazon nem a te eseted, még akkor sem, ha elsőre úgy érzed bejön. Valószínűleg később kiderül, hogy melléfogtálSárga: A sárga nők a gésák utódai.
Érezd magad megtisztelve, ha egy férfi vonzódni kezd hozzád. Az érzéki örömök étellel vagy valamilyen halk zenével esetleg virágokkal körített változatát kedveled. Szükséged van arra, hogy partnered azon kívül, hogy vonzó legyen testileg, sziporkázó elmével is rendelkezzen. Kreatív pasit keress magadnak, aki minden pillanatban elvarázsol. Öltözködésre, biztos, ne konzervatív fazont keress, hanem inkább bohém, vagy szolidan és lezserül elegáns fazont.

HarmoNet tipp: A szex színei (+18) >>

Fekete: A fekete a szolid elegancia megjelenési formája. Valójában kevesen szeretik igazán. Leginkább a megjelenés előkelőségét fokozó vágy ébreszti az e szín iránti fogékonyságot, vagy az elbújni vágyás, a mély depresszió rejtett jelenléte. Olyan férfi kell neked, aki meg tudja adni az életedhez szükséges biztonságot. Az alapot, amire építkezhetsz. Fontos, hogy meghallgasson és átérezze terheid. Jó, ha van egzisztenciája, de nem ez a leglényegesebb számodra. A támogató jelenléte és a biztosíték, hogy szeret mindennél többet ér. Mivel valószínűleg életed keretek között mozog, a párkapcsolatban fel tudsz oldódni (vagy legalábbis erre vágysz). Ehhez fontos, hogy partnered mindig meg tudja teremteni számodra a megfelelő légkört. A tekintetből derítheted ki legjobban ki az, aki neked megfelelő. Ha mélyen és hosszan a szemedbe tud nézni még hosszabb beszélgetés alatt is, akkor gyanakodhatsz ő az igazi. Megjelenésében az elegancia jellemzi, de semmiképp nem hivalkodó ugyanakkor magabiztos megjelenést sugároz. Jól ápolt és kedves benyomást kelt első látásra.Fehér: Ha a fehér a kedvenced, akkor kissé hasonló a helyzet, mint a feketénél, ugyanakkor törekszel az optimizmusra és rendkívüli módon szereted a tiszta helyzeteket és embereket.
A letisztultság jellemez. Konkrét elképzelésed van az életről, és az ebben betöltött helyzetedről. A szeretkezés számodra olyan, mint egy jól tervezett színdarab, vagy egy ima, amihez mindkét fél odaadása szükségeltetik. Az egészség is fontos számodra, így ez alapján is rátalálhatsz partneredre. Akár egy edzőteremben vagy a bioboltban. Megjelenése nyugodt és valószínűleg fontos számára az egészség. Öltözködésében a harmónia jellemezi és kiegyensúlyozott megjelenése megnyerővé teszi számodra.

HarmoNet tipp: Színorgia: Stílus és trend - 2009 tavasz-nyár >>

Természetesen a színek keveréke is jelentős lehet. Ha több színt is szeretsz, akkor többféle hatás érvényesül. Ha a kevert színek lépnek előtérbe akkor pedig összeadódnak a színeknél leírt tulajdonságok és jellemzők is.
 
Rendezvénynaptár 
 
[ 4736 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x