4 narancs színű nemeskő ékszer a nyárra és a szex-csakra...
Címlap / Ezotéria / 4 narancs színű nemeskő ékszer a nyárra és a szex-csakra harmonizálására

4 narancs színű nemeskő ékszer a nyárra és a szex-csakra harmonizálására

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A nyár egyik legkedveltebb színe a narancs, és árnyalatai. Sok ékszerünkben ilyen színű köveket viselünk, de sokan azt sem tudjuk, mik is valójában, s mi a spirituális hatásuk, mire hatnak jótékonyan! 4 olyan követ választottunk, mely gyakori, népszerű, ugyanakkor dekoratív és könnyen felismerhető.  

Tigrisszem

Leginkább az Ikrek, Szűz, Oroszlán és Nyilas csillagjegyben születettek számára alkalmas. 2022-ben pedig mindenkinek, mert a Tigis évének erőit támogatja. 



Lelki hatásai:
A tigrisszem több magabiztosságot és természetes bizalmatlanságot kölcsönöz a pénzügyi ügyekkel kapcsolatban. Azon embereket igen nehezen lehet átverni, akik tigrisszemet hordanak maguknál védelmi kőként. A tigrisszem viselőjének több családi melegséget, biztonságot és harmóniát kölcsönöz és különösen gyerekeknél növeli a befogadóképességet, a figyelmességet és tanulási vágyat. Vizsgáknál, iskolai feladatoknál ajánlatos tigrisszemet a gondolkodóképesség aktivizálására és koncentráció erősítésére magunknál hordani.

Fizikai hatásai: Erősíti a csontokat és az ízületeket, csillapítja az asztmát és a légszomjat. Erősíti a májat, segít meghűléseknél és hólyag- és bélregeneráló. A tigrisszem segít porckorong problémánál, lumbágónál, reumánál, térdízület-gyulladásnál. A tigrisszem mindenekelőtt fájdalomcsillapító és erősíti a mozgásközpontot.

Egyéb jellemzők: Erősíti a barátságot és megóv a rossz barátoktól. Amulettként a haragos tekintetek ellen használták.

HarmoNet tipp: Ez a kvarc lesz a végső >>

Karneol


Leginkább az Ikrek, Oroszlán és Szűz csillagjegyben születettek számára alkalmas.




Lelki hatásai: Viselőjének több bátorságot ad, erősíti az életörömöt. A vörös karneol inkább a testi problémákra hat. Vastartalmán keresztül több tetterőt kölcsönöz, határozottságot ad. Segít mindkét lábbal a földön állni és teljesen a jelenben lenni. Segít gyenge koncentrálóképességnél és zavarodottságnál is.

Fizikai hatásai: Az emésztésre, az anyagcserére, a belekre, a májra, az alhasra, a keringésre nagyon hatásos. Vértisztátalanság, reuma, szénanátha, orrvérzés ellen. Csillapítja a vérzést, erősíti a keringést, a lépet, az immunrendszert, átvizsgálja a gyomor, a belek, a máj és a vesék funkcióját, segít fogínyvérzésnél, anyagcserezavarnál. A karneol javítja a vérképet, segít trombózis esetén. Szerepet játszik a szorulások megszüntetésében, feloldja a vese- és hólyagköveket. Véres vizeletnél hatékonyan alkalmazható. A legtöbb nőgyógyászati problémára, mint miómák, ciszták, petefészek gyulladása, illetve daganatok igen hatásos kristály.

Egyéb jellemzők: A karneol az ókor legértékesebb köveihez tartozik. Az egyiptomiak a megújulás és a hűség köveként viselték. A fáraók isteni erőt tulajdonítottak a karneolnak. Színe a naplementére emlékeztet, a görögök ezért a visszatérő nap szimbólumának tartották.

Úgy tartották, hogy segíti a szónokokat beszédük megtartásában, illetve bátorságot ad a csatában résztvevőknek.

 

Narancssárga kalcit


Leginkább a Bak és Ikrek csillagjegyben születettek számára alkalmas.



Lelki hatásai:
Meggyorsítja a lelki fejlődést, erősíti a tetterőt és az emlékezőképességet, támogatja az önbizalmat és a kitartást, nyugalmat és a higgadtságot. Különösen abban erősíti a magabiztosságunkat, amit tényleg megtanultunk, segít nekünk, hogy amit egyszer megtanultunk, azt ne felejtsük el olyan gyorsan.

Fizikai hatásai: Ösztönzi az anyagcserét, támogatja a növekedést, erősíti az immunrendszert, a szívet. Hatékony kristály a csontokra, a fogakra (fogszuvasodás), a torok területre és a nyakcsigolyákra. A kalcit többnyire kalciumból áll, mely nélkülözhetetlen a szervezet számára, ezért jó csontritkulásra, hátproblémákra, ínszalagszakadásra, bőr- és körömgomba ellen.


HarmoNet tipp:
Ahol a pirit rád pirít: Ásványbörze! 6 hathatós ezoterikus kő a lelki egyensúlyhoz! >>

Topáz


Leginkább az Oroszlán, Ikrek és a Mérleg csillagjegyben születettek számára alkalmas.



Lelki hatásai:
A topáz támogatja általában az önmegvalósítást és az inspirációt. Erősíti a koncentrációt, a kreativitást és a tudatosságot. Viselőjének világosságot hoz a sötétségbe, túláradó életörömmel, fáradhatatlan optimizmussal és kiegyensúlyozottsággal ajándékozza meg. Segít, hogy az apró részleteket és az összefüggéseket egyaránt észrevegyük. Tisztítja az aurát.

Fizikai hatásai: Rosszullét, hormonzavarok ellen, nyugtatja az idegeket, erősíti a szívet és a keringést. Segít álmosságnál, kimerültségnél. Májbetegségeknél pozitív hatása van, segít fejfájásnál, fulladásnál, bronchitisznél, köhögésnél és megfázásnál. Ezenkívül a topáz stimulálja az ízlelő idegeket és erősíti a gerincoszlopot. Segíti az emésztést, erősíti a szemeket. Az aranytopáz erősíti hitünket és optimizmusunkat.

Egyéb jellemzők: Az előérzetek és a barátság kövének is nevezték régebben, azt tartották, hogy szerencsét kölcsönöz a gazdasági vállalkozásoknál.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6051 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x