5 + 1 tipp a szép arcbőrért - idősebb korban is (Stílus...
Címlap / Szépség-Egészség / 5 + 1 tipp a szép arcbőrért - idősebb korban is (Stílus suli 6.)

5 + 1 tipp a szép arcbőrért - idősebb korban is (Stílus suli 6.)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Arcbőrünk árulkodik arról, mennyire élünk egészséges, harmonikus, kiegyensúlyozott életet, testi problémáink és lelki gondjaink is hamar meglátszanak rajta. Ezért érdemes különös figyelmet fordítani az arcápolásra már fiatal korban, elhagyni a káros szokásokat és a bőrtípusnak megfelelően gondozni arcunk érzékenyebb bőrét. Kecskés Rita stílustanácsadónk jótanácsai a megfelelő arcápoláshoz - tartsd be a legfontosabb szabályokat, hogy még sokáig megőrizd arcod szépségét! 

1. A reggeli hidratálás előtt tisztítsd meg az arcod szemcsés arclemosó krémmel, dörzsi szivaccsal vagy kefével. Az elhalt hámsejtek eltávolításának következtében a vérkeringésed beindul, a krém gyorsabban és mélyebben felszívódik, bőröd finom tapintású és üde lesz.

2. Ha a szemed reggel karikás és duzzadt, használj fagyasztóban tartható zselés szemmaszkot, mellyel pár perc alatt csökkentheted a duzzanat mértékét.


3. Kiváló megoldás a karikás és sötét szemekre a szemhéjra és szemkörnyékre felvitt világos korrektor is, mellyel villámgyorsan segíthetünk a fáradtnak látszó szemek látványán. Ez a pici kis eszköz napközben is velünk lehet, így bármikor, akár egy váratlanul adódó esti program előtt is nagyon jól jöhet – főleg, ha fárasztó nap áll mögöttünk. A szépen felvitt korrektor után készítsd el a sminket.

4. Az időskori szép bőrt és szép arcot már fiatal korban is óvni és gondozni kell, ezért ha 50-60 felett nem szeretnél teljesen és visszafordíthatatlanul ráncos lenni, mielőbb szakíts a cigarettázással.


5. Az alkohol is maradandó károsodást okoz. Nincs olyan ember, akinek idővel ne látszana meg az arcán a rendszeres italfogyasztás, ezért aki szép bőr szeretne, annak kerülendő. Ezen szokásunk következtében az arc felpüffed, a szép világos arcbőrt visszafordíthatatlanul felváltja a kétségbeesésről árulkodó véreres arc látványa.

+1 Egy jó séta a levegőn, vitaminok és ásványi anyagok, illetve ezeket tartalmazó krémek, pakolások használata minden életkorban nagy segítség a bőrnek, mely az idő előrehaladtával meghálálja a rendszeres gondoskodást.

Kép és szöveg: Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
www.facebook.com/oltozzjol.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 14195 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x