HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Szépség-Egészség / Falási rohamok

Dr. Csábi Bettina

Falási rohamok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

"Ide nekem a lovat is", "amikor rám jön, mindent felfalok, meneküljön, ki merre lát". Ismerős? A bemutatkozó anyagok jó részében ez található, amit az online életmód programosok küldenek nekem. Komolyan, szó szerint idéztem, nem fikció. Úgy érzed, hogy túlhajszolnak a mindennapokban, ott a munkahely, család, háztartás, és nem ismerik el a munkádat sehol?  

 

Rendezvénynaptár
Természetesen legyen kész minden. És Te vidáman, energikusan mosolyogj, „mert az anyák nem mennek szabadságra”. Mások érdekeinek a Tied elé kell helyezned, ez természetes, mert senki látja el helyetted majd. Legyél anya, feleség, barát, szuper munkaerő, ja..és nézz úgy ki, mint a címlaplányok!

És amikor már elfogyott az energiád, és még tele a fejed mindennel, eszedben jut, délután van, és nem ettél semmit. A vércukrod mélyrepülésben, kivágod a hűtő ajtaját, aztán a kamráét is, mert a hűtőből mindent felfaltál.
És jön az önmarcangolás, hogy miért? Mikor már ezerszer megfogadtad, hogy nem? A nadrág kezd egyre szűkebbé válni, minden sejted üvölt a cukros ételek után, egyre többször fordul elő, hogy az edzésidőpontokat tologatod, mert „ennyi étel után már úgyis mindegy, különben se tudok mozdulni sem”. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebbszer nézel tükörbe és állsz a mérlegre. És a jojó diéta okozta stressz miatt meggyűlölöd magadat, ingerült leszel mindenkivel, és szerencsétlen vagy.

Dr. Semjéni Mariann megosztott egy szuper anyagot az időgazdálkodásról, de én Pongor-Juhász Attilát mindenképpen ajánlanám neked! Nem kell feladni magadat!
Vissza tudod szerezni az irányítást a tested felett! Le tudod győzni az evési zavarokat, ha ebbe a szituációba kerülsz, egyre gondolj!BAJNOKOK TIPPJE:

Ha most feltéped a hűtőt, mi lesz a következménye?-és már feljebb is mehet a szemed a fentebb leírtakra. Az, pontosan az.

Mit csináltál azelőtt, hogy az érzés a hatalmába kerített?

Lehet, hogy éhesnek érzed magad… de ez valóban éhség? Vagy csak pár perc szünetet akarsz, amikor tudod azt mondani: „legalább enni hagyjatok már nyugodtan!”.
Ha nem ettél, kapj elő egy tál zabot, édesítő bele, natúr kakaópor, amíg megmikrózod, megiszol fél liter vizet, és megeszed. És vársz. Eleve jó lenn, ha lenne előre elkészített ételed, amit rendszeresen meg is eszel.

Ez a másik visszatérő probléma: nehéznek érzed, hogy kitarts az étrended mellett, hogy az edzéseidet végigdolgozd, és ne hagyj ki egy alkalmat se. Persze tudom, az idő, idő, és idő..
Mi a megoldás, ha nincs, hol végezd az edzéseid… BAJNOKOK TIPPJE- eddzél otthon az online programmal!

Tervezz előre, írd be a naptárodba, mikor mész edzeni, mikor készíted össze a napi ételeidet! Komolyan, ez működik. Én is így csinálom. Beírom a naptárba, ma például ebédidőben megyek futni, máskor hajnalban. És így igaz, hogy nincs időm főzőcskézni, de amíg megfürdök, pár tojást fel tudok dobni, és zöldséggel meg tudom enni, nem? Nem kell végig ott ácsorognom a konyhában ehhez. Vagy előző este megfőzök, és csak melegíteni kell. A gyerekeket nem zavarja, ha főzés közben beszélgetünk, sőt..

Ha cukorbeteg vagy, akkor pedig kutya kötelességed az előírtak szerint enni!!!
Tehát mindenre van megoldás. Ez csak egy rossz szokás-fejben kell ott lenni.

Legyetek bajnokok a mindennapokban!


 
 
[2347]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x