HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Címlap / Szépség-Egészség / Terített asztal – Ehető virágok

Terített asztal – Ehető virágok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17

Vannak olyan virágok,amelyek szirma ehető, és a virágzat ételeink díszítésére is alkalmas. Lényeges ismerni, mi az, amit elfogyasztunk. Ugyanis nem minden virág ehető és egyes növények mérgező hatásúak. A legismertebb virágcsemegék a sarkantyúvirág,  

 

Rendezvénynaptár
Vannak olyan virágok,amelyek szirma ehető, és a virágzat ételeink díszítésére is alkalmas. Lényeges ismerni, mi az, amit elfogyasztunk. Ugyanis nem minden virág ehető és egyes növények mérgező hatásúak. A legismertebb virágcsemegék a sarkantyúvirág, az árvácska, az ibolya, a szarvacskás árvácska, a körömvirág, a snidling és a zsálya. Ezek a virágok kertben is könnyen termeszthetők.
Gyógynövények- Természetes gyógymódok 2. Fóruma

Légúti megbetegedésben, asztmában, szénanáthában vagy allergiában szenvedőknek nem ajánlott semmilyen virágot fogyasztani! Ne fogyasszunk forgalmas utak mentén termett vagy ott áruló virágárusnál kapható növényekből!

A virágokat gyűjtés előtt megkóstolhatjuk. Hűvös napszakban szüreteljünk, amikor a harmat már felszáradt. Csak a kinyílt virágokat szedjük le. Nem megfelelőek az elnyílt, és a bimbós virágok. A portokot és porzószárat ajánlatos eltávolítani. Felhasználásig hűvös helyen tároljuk a virágokat.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[6027]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x