HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Szépség-Egészség / Spray-vel a korai magömlés ellen!

Spray-vel a korai magömlés ellen!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Egy 300 európai férfi részvételével végzett tanulmány szerint egy új spray lehetővé teszi, hogy a korai magömlésben szenvedő férfiak hatszor hosszabb ideig visszatartsák orgazmusukat. 

 

A klinikailag korai magömléssel diagnosztizált férfiakat véletlenszerűen két csoportra osztották. Az egyik (100 férfi) hatóanyagot nem tartalmazó placebo sprayt kapott, a másik (200 férfi) pedig a PSD502 nevű sprayt, amely 7,5 milligramm lidokaint és 2,5 mg prilokaint tartalmaz. A három hónapos kísérlet során a férfiak a placebót illetve a PSD502 sprayt öt perccel a közösülés előtt alkalmazták. A férfiak és partnereik ezután stopperrel mérték a hüvelyi behatolástól az ejakulációig eltelt időt. A férfiakat arra utasították, hogy 24 órával minden egyes feljegyzett közösülés előtt tartózkodjanak a nemi aktivitástól illetve maszturbációtól.


A kutatók szerint tehát a PSD502 sprayt használó férfiak orgazmusukat átlagosan 0,6-3,8 perccel késleltették, szemben az alig több mint 1 perccel a placebót használók esetében. Ez azt jelenti, hogy a PSD502 spray segítségével a férfiak 6,3-szor hosszabb ideig kitartottak, mint korábban, míg a placebót használók csak 1,7-szer hosszabb ideig tartottak ki, mint korábban tették.

HarmoNet tipp: A magömlés szabályozása – megvalósítás a gyakorlatban >>

A tanulmány három hónap kezelés után a következő eredményre jutott:
  • A kezelési csoport tagjainak 90 százaléka volt képes több mint 1 perccel késleltetni ejakulációját a hüvelyi behatolást követően, a plecebo csoport mindössze 54 százalékával szemben.
  • A kezelési csoport tagjainak 74 százaléka volt képes 2 percig kitartani a megömlés előtt, a placebo csoport 22 százalékához képest.
  • A kezelési csoport tagjainak 62 százaléka állította, hogy orgazmusa „jó” illetve „nagyon jó” három hónapos kezelés után, a tanulmány kezdetén mért 20 százalékkal szemben. A placebo csoportban ez az adat a kísérlet végén 19 százalék, a kísérlet elején pedig 21 százalék volt.
  • A kezelési csoportban több páciens és partnere számolt be javulásról az észlelt kontroll, a személyes aggodalom, a nemi közösüléssel való elégedettség és az interperszonális problémák terén.


A tanulmány eredményeit a BJU International szakfolyóirat áprilisi számában tették közzé.

Medipress


 
 
[12966]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x