Csillogj, ragyogj! 2011. őszi műköröm divat
Címlap / Szépség-Egészség / Csillogj, ragyogj! 2011. őszi műköröm divat

Csillogj, ragyogj! 2011. őszi műköröm divat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Idén ősszel vadonatúj színválasztékkal rukkoltak elő a nagy műkörmös márkák is. "Megtaláltam a régóta keresett padlizsánomat és a hiányolt rozsdaszínemet is - lelkendezik manikűrös tanácsadónk. - Ezekkel a színekkel nagyon jól lehet kombinálni a barackos, narancsos árnyalatokat és a most divatos arany díszítőelemeket is. Most minden a csillogásról szól!" 

Idén ősszel nincs olyan a díszítésben, hogy valami túl csillogó lenne. Bátran használhatunk köveket, végtelen mennyiségben. Már nem csak a fehér, vagy ezüstösen csillogó kő, hanem az összes árnyalat bevethető, nem lesz ízléstelen. A nagyság sem számít igazán.


A díszítésben a sokrétűség jellemző. Nyugodtan, sőt bátran kell használjuk a színeket! Jöhet a színes zselé (vagy porcelán) kombinálva színátmenettel, kis csillámporral megbolondítva, és persze az ősz elmaradhatatlan kellékei az „opál kövek”, vagy opál zselé.

Ez a kőfajta most nagyon apróra morzsolva extra erős csillogást és varázslatos hatást ad a műkörömnek.

A régi kagylóporral ellentétben kisebb darabokban került a polcokra, ami nagy előnye. Igaz, jóval drágább, de megéri a befektetés, mert más anyaggal ezt a színhatást nemigen érhetjük el.

Természetesen a klasszikus megjelenés rajongóinak sincs okuk az aggodalomra, mert a hagyományos színek továbbra is hódítanak, marad például a piros és a bordó árnyalat.


Ami viszont végleg lejárt lemez:

A teljes fedést biztosító körömlakk nem, de a körömlakkal történő díszítés kiment a divatból. Lássuk be, már tavaly sem volt túl trendi. Helyette az akril, porcelán, felületi zselés 3D díszítések kerültek előtérbe.

Így megszűntek az egyszerű és unalmas jobbra csík, balra csík-típusú díszítések.

Ugyanakkor mivel nem kötelező a díszítés, így a visszafogottságra és természetességre törekvő vendégek is találhatnak maguknak megfelelőt.

Képek és szöveg: Hézsai Szilvia
http://szissz.mlap.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x