Robert Plant jótékonysági koncerten énekel
Címlap / Színes hírock / Robert Plant jótékonysági koncerten énekel

Robert Plant jótékonysági koncerten énekel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-22

Február 25-én, a londoni Abbey Road stúdiójában megrendezendő koncert célja, hogy a bevételből és a felajánlásokból a szervezők támogathassák az angliai rákkutatást és a betegség elleni harcot. 

 

Rendezvénynaptár
A Sound & Vision elnevezésű show érdekessége, hogy a VIP-kártyával rendelkező rajongók olyan sztárokkal, mint David Gray, Newton Faulker és természetesen a Led Zeppelin frontemberével is találkozhatnak a színfalak mögött.


Ezen kívül a Soundandvisionebay.com felkeresésével a zenei ritkaságokra vadászók különböző emléktárgyakra licitálhatnak, köztük van pl. egy gitár, amelyet a The Prodigy banda tagjai dedikáltak, egy dobszerkó, amit a Kaiser Chiefs fiúk láttak el kézjegyükkel, valamint kézzel írott dalszövegek Tori Amos-tól, a Doves zenekartól és másoktól.

Visszatérve Robert Plant-re, az énekes elmondta, amikor Bob Harris megkérdezte tőle, hogy volna-e kedve előadni valamit ezen a jótékonysági rendezvényen, egy percig sem habozott az igen válasz előtt. „Egészen más lesz a műsorom, mint a korábbi fellépéseimen - avat be bennünket a részletekbe - Beth-tel (Beth Nielson Chapman amerikai énekes-dalszerző) valamint egy teljes kórussal (London Oriana Choir) fogok színpadra állni. A rák, rengeteg embert érintő betegség, a Sound & Vision pedig remek kezdeményezés az ellene való küzdelemben és a pénzgyűjtésre is módot nyújt”. 
 
[ 1378 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x