HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21
Címlap / Otthon / A GEKKO történet

A GEKKO történet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21

Az első GEKKO Képességfejlesztő Játszóház 1999 augusztus hónapban indult el... 

 

A GEKKO GARDEN Bt. 1999 áprilisában jött létre azzal a céllal, hogy képességfejlesztő játszóházakat üzemeltessen Magyarországon. Az első GEKKO Képességfejlesztő Játszóház 1999 augusztus hónapban indult el, Budapesten, az Arzenál Üzletházban. Már két hónap elteltével elmondhatjuk, hogy nagy sikert aratott, és a jövő évezredben több új játszóház megnyitását tervezzük az országban.

A cég alapítója Bordás Gergő, 1998-ban végzett a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán. Már a főiskolai évei alatt tisztában volt vele, hogy olyan izgalmas, széles és világszínvonalú ismeretekkel gazdagodik, amelyeket senki a világon nem hasznosít az általa elképzelt módon. A főiskola befejeztével, mint a legtöbb gyógypedagógus, körülnézett az álláspiacon, de nem tudott megelégedni sem az alapítványok és intézmények által nyújtott szolgáltatások színvonalával, sem a világhírű képzésben részesült kiváló szakemberek anyagi megbecsülésével. A tőke és üzleti tapasztalatok hiányát ellensúlyozta a töretlen lelkesedése, hogy valami újszerűt hozzon létre a szakmájában és megbecsülést vívjon ki magának. Az átlagostól eltérő fejlődéső, halmozottan fogyatékos, súlyosan sérült gyerekekkel dolgozott, mint "utazó tanár".

A családokat a lakásukban kereste fel, és tartotta meg az egyénreszabott, legmodernebb terápiás módszereket felvonultató foglalkozásokat. Olyan látványos eredményeket ért el, hogy a szülők egymásnak ajánlották őt, a segítségnyújtásra szakosodott alapítványok is egyre többet hívták, ha szükség volt megbízható, színvonalas szolgáltatásra. Nem volt hajlandó elfogadni, hogy a munkájáért kevesebbet kellene kérnie a szakmában általánosan elfogadott tarifák alapján, mint egy duguláselhárító kisiparosnak. Mindemellett két év alatt annyira megnőtt a munkája iránti kereslet, hogy minden napra 4 fejlesztendő gyermek jutott. Ennél többet egyszerűen nem tudott elvállalni, hiszen a családok közötti utazás, és a nagy problémákkal küszködő gyerekekkel való foglalkozásokra felkészülés is rengeteg idejét emésztette fel. A kereslet persze hatványozottan tovább nőtt, hiszen minél több családnál dolgozott, annál több helyen ajánlották. Elérkezett az ideje, hogy intézményes keretek között folytassa a munkáját.

A két év alatt a legtöbb helyen, ahol dolgozott, családtagként szerették meg, és az erőfeszítéseit mindenki igyekezett támogatni. Az Arthur Wilkins Kft. kidolgozott számára egy professzionális üzleti tervet az intézmény üzemeltetésére, Dr. Vitáry Jenő ügyvéd a cég alapítását vállalta el, az X-Media megtervezte a cég kommunikációját, arculatát, a MUSIC BOX interaktív tévécsatorna média támogatást biztosított, az Arzenál Üzletházban kedvezményes üzlethelység bérleti lehetőséget kapott, a berendezéseket és a képességfejlesztő eszközöket pedig jutányos áron biztosították a kereskedők és gyártók. A pontot az i-re a MetalService Rt. nagylelkű támogatása tette fel, akik elegendő pénzt adományoztak a cégnek az első GEKKO Képességfejlesztő Játszóház biztonságos elindításához.


 
 
[2757]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x