Sokkolták Britneyt - újra a csúcson

A vasárnap éjjel a Los Angelesben tartott MTV Video Music Awards díjátadó ceremónián tarolt az énekeső. 3 díjat vitt haza, ám ami fontosabb, egyáltalán nem hasonlított korábbi önmagára! Szerény volt, kedves, visszafogott, józan, és meghatott. Mi történt?

Britney Spears valóban visszatért, és nem is akárhogyan! Tarolt a Los Angelesben tartott MTV Video Music Awards díjátadó ceremónián. Minden jelölését díjra váltotta, így összesen három kategória legjobbja lett a Peace of Me című szám klipjével. A dal személyes hangvételű és a médiát támadja, ami érthető, hiszen Britney nagyrészt nekik köszönheti, hogy élete teljesen tönkrement. A lesifotósok és a bulvársajtó egy éve indított hadjáratot a botrányos életvitelű énekesnő ellen, akinek ez kis híján az életébe került. Keserves kínok árán tudott csak kimászni a gödörből, és a sajtó mindvégig ellen hangolta a közönséget, szinte várták, mikor lesz öngyilkos az agyonhajszolt, szerencsétlen sztár. Istennek hála, nem lett igazuk. Barátai segítségével Britney talpra állt, és most elégtételt is kapott, hiszen a lehető legtöbb díjat szavazták meg annak a dalnak, amely súlyos vádakkal illeti a sajtót.

HarmoNet tipp:
Madonna, Britney és Christina leszbi botránya >>

Az MTV hatalmas reklámot csinált Britneynek, az egész eseményt az ő fellépésével harangozták be, ami sokakban keltett rossz előérzetet, a tavalyi, botrányosra és szánalmasra sikeredett produkció után. Voltak, akik el sem hitték, hogy Britney újra színpadra áll, vagy ha igen, biztosak voltak abban, hogy totális leégés lesz. Miután az MTV vasárnap egy összeállítást mutatott be Britney eddigi karrierjéről, amiben a ’90-es évek végi tini sztárjától kezdve a botrányos csókjelenetén át Madonnával a tavalyi katasztrófális produkciójáig mindent kitálaltak, csak a legmerészebbek bíztak abban, hogy idén mindez másként lesz.

HarmoNet tipp: Britney Spears megvette a sírhelyét és újabb öngyilkosságot tervez! >>

Pedig másként lett! Britney gyönyörű volt, visszafogott, józan és kedves. A díjak váratlanul érték, teljesen meghatódott, az elsőt még megköszönte Istennek és a gyerekeinek, valamint a rajongóinak, a másodiknál annyit mondott, hogy sokat jelent neki mindez és nem jut szóhoz, a harmadiknál már csak annyit, hogy sokkos állapotban van. A Peace of Me kapta a legjobb női klip, a legjobb popvideo és az év videója díjat. Gratulálunk Britney, gyönyörű visszatérés volt!
A zsűri pedig mindent megtett Britneyért, az ő támogatásukon már nem múlhat.