Britney Spears megvette a sírhelyét és újabb öngyilkosságot...
Címlap / Showbiznisz / Britney Spears megvette a sírhelyét és újabb öngyilkosságot tervez!

Britney Spears megvette a sírhelyét és újabb öngyilkosságot tervez!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-05

Egyre lejjebb csúszik a szerencsétlen popcsillag. Sokak szerint számára már nincs megállás a lejtőn. A szebb napokat látott énekesnő teljesen összeomlott, élőhalott, ahogy egy barátja jellemezte. 

 

Britney Spears képtelen összeszedni magát. Hiába minden erőfeszítés, a nagy álom a karácsonyi visszatérésről, a békülés volt férjével, a sztár ismerősei szerint már végkép feladta. Legújabb életrajzi könyvében Ian Halperin arra is fényt derít, hogy Britney már két öngyilkossági kísérleten van túl, és nem titkolja, hogy bármikor kész újra elkövetni ezt a szörnyűséget.

A szebb napokat látott énekesnő teljesen összeomlott, élőhalott, ahogy egy barátja jellemezte. Nem képes gyerekeiről gondoskodni, sem a drog és alkoholfüggőségről lemondani, sem a depresszióból kimászni. Ördögi kör, mókuskerék, csak nagy akaraterővel sikerülhet. Azonban az átlagember gyermekeiért bármire képes, a gyereknek az első években hatalmas lelki törés az anya lelki válsága!

„Legjobb lenne, ha végleg elaludnék” – jelentette ki nemrég a 27 éves Britney, akinek élete teljesen tönkrement, és nem képes megbirkózni a nehézségekkel. Teljes nyugalomra lenne szüksége, de ez az ő esetében szinte teljesen elképzelhetetlen. Valószínűleg Britney is erre vágyik, nem rég ugyanis sírhelyet vásárolt magának példaképe, Marilyn Monroe sírjának közvetlen közelében. Lehet, hogy a fiatal popcsillag tényleg a halálra készül és nem lát más kiutat? Vagy csak segítségért kiált, hogy végre békén hagyják? Akárhogy is van, bízzunk abban, hogy végül sikerül talpra állnia, és nem követi mindenben bálványát, a tragikus sorsú Marilynt. Britney, ne add fel!

HarmoNet tipp: Pénzért vigyáz rá az apja >>


 
 
[ 1299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x