Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Kultúra
Startol a Magyar Tavak Fesztiválja

Idén nyáron a Velencei-tónál, a Tisza-tónál és a Balatonnál is összekötik a kultúrát a sporttal.A Magyar Tavak Fesztiválját érdemes választania annak, aki 2022 nyarán a kultúrát és a természet közelségét szeretné ötvözni. Az immár három különböző helyszínen jelentkező programsorozat a hazai és a nemzetközi könnyű-, klasszikus és jazz zenei élet legnívósabb előadóit hozza el a tópartokra.


 A szakember válaszol: Így hat a klasszikus zene a gyermekek mentális fejlődésére

A világ fokozatos gyorsulása, a digitalizáció és a felszínes személyes kapcsolatok nagyban rányomják bélyegüket a kisgyerekek lelki világára. Az alapérzelmek kifejezésén túl sokkal nehezebben birkóznak meg az árnyaltabb érzelmek megélésével. De vajon hogyan segít ezen a problémán a klasszikus zene? A pszichopedagógus válaszol.


Gigakoncerten éled újjá a NOX

A 2000-es évek egyik legsikeresebb hazai produkciója, a NOX - 13 év csend után - egy hatalmas koncerttel lép újra a közönség elé és ünnepli meg alakulásának 20. évfordulóját. A legendás zenekar 2009-ben, a csúcson fejezte be a közös zenélést, búcsúkoncert nélkül, most azonban itt az alkalom, hogy ismét együtt énekeljük a NOX legnagyobb slágereit.


Kalandra Fül: klasszikus zenei fesztivál gyerekeknek!

A Danubia egy európai szinten is ritkaságnak számító zenei eseményben hozza közel a klasszikus zenét a gyerekek szívéhez. A Kalandra Fül Fesztivál Magyarország egyetlen olyan klasszikus zenei eseménye, amely összegyűjti a legjobb, legviccesebb és legszerethetőbb előadásokat az óvodás, kisiskolás korosztálynak.


Képzésekkel viszik le a lámpalázukat a felelős cégvezetők

A TikTok és az Instagram korában nem érdemes behúzódnia egyetlen cégvezetőnek sem a négy fal közé. A nemzetközi trendekkel egyetemben idehaza is egyre több vállalat vezetője dönt úgy, hogy egy képzésen tanulja meg a közönség előtti szereplés mesterfogásait. Becslések szerint évente több, mint 100 kurzust tartanak az országban.


Hátrányos helyzetű gyerekek is megérdemlik a Húsvét méltó megünneplését

Az Ötletfa Tanodában Hódmezővásárhelyen már évek óta önállóságra, aktív társadalmi szerepvállalásra és egyéni készségeik kibontakoztatására, fejlesztésére ösztönzik a hátrányos helyzetű fiatalokat. Az Ötletfa elnevezés egy rövidítés is, azt jelenti: “összefogás a telepen élő fiatalok aktivizálásáért".Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x