HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-20
Kultúra

Így kerüld el a csaló utazási irodákat

Mit tehetünk, ha nem azt kapjuk a pénzünkért, amiben megállapodtunk az utazási irodával? Hogyan lehet elkerülni az átveréseket, esetleg utólag érvényesíteni jogos fogyasztói igényeinket?


Ma van a NAGYMAMÁK Világnapja

Július 13. - a Nagyikat ünneplik ezen a napon, világszerte. Isten éltesse őket! Őket, a boldogság, nyugalom, vidámság jelképeit, a végtelen türelem szimbólumait. Őket, akiket állandó finom süteményillat leng körül! Bár nálunk az édesanyákkal együtt szokás őket is köszönteni Anyák Napján, itt egy ragyogó alkalom a megemlékezésre és arra, hogy meglepjük őket szeretetünk jelével!


Köszönj szépen!

Hányszor halljuk ezt a mondatot fiatal szülők szájából! És hányszor látunk a mama háta mögé bújó, a papa nadrágja korca mögül kikukucskáló, vagy a nagyi kosara mellől lesütött szemmel pislogó apróságokat? Köszönni. De hogyan? De miért? Sok gyerek nem szeret idegen néniknek és bácsiknak köszönni...


Szent Iván Éjszakája - ünnep a földön és ünnep a HarmoNet életében

Szent Iván éjjele az év leghosszabb napja. Ez a nyári napforduló ünnepe. És a HarmoNet születésnapja! Már a 19.Szép ünnepet!


Sound of Silence

Horgas Eszter és Falusi Mariann koncertje


 Náray Erika Ofra Haza, a Kelet Madonnája szerepében

Ofra Haza, világhírű izraeli énekesnő és színésznő, hazájának egyik legnagyobb nemzetközi hírnevet elért művésze. Az ő életéből készülő zenés előadást láthatnak a nézők Náray Erika és Klem Viktor előadásában.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x