Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Kultúra
A valóban jó anyák 7 varázslatos meseeszköze, amivel a gyerekek lelkét építik

A jó édesanya beszél a gyerekhez. Minél többet beszél hozzá, annál jobbak lesznek a gyermek verbális képességei. Sőt nem csak beszél, de mesél neki. Sokat. És a megfelelő meséket. És nem csak mesél, de játszik közben, a hangjával, a szavaival, és persze bábokkal, babákkal és mindennel, ami csak a kezük ügyébe esik. A mesélő anya kincs. A bábozó anya pedig egyenesen varázsló!


Szemrevaló│Sehenswert Filmfesztivál - immár teljes a program

Négy városban moziban, később országosan online is jönnek a díjnyertes német nyelvű filmek


A hárommellű nő meg a beszélő csótány - 5 pont hogy, felismerd az álhíreket!

Olvastad? Ma már annyira sok tartósítószert eszünk, hogy a halottak nem bomlanak le a Földben! De ez mind semmi, mert egy koreai titkos kísérlet kiszivárgott, hogy egy asztronauta egyetlen nap alatt megjárta a Nap-Föld távolságot és leszállt a Nap túloldalán! De ha még ez sem volna elegendő, akkor a brit tudósok kikutatták, hogy az emberi hiszékenység fokozottan megnő, ha egy újságnak látszó tárgyon (portálon) olvassa a fenti orbitális baromságokat. Mit szólnál, ha te nem dőlnél be többé? Olvass forrás - kritikusan!
Köszönj szépen!

Hányszor halljuk ezt a mondatot fiatal szülők szájából! És hányszor látunk a mama háta mögé bújó, a papa nadrágja korca mögül kikukucskáló, vagy a nagyi kosara mellől lesütött szemmel pislogó apróságokat? Köszönni. De hogyan? De miért? Sok gyerek nem szeret idegen néniknek és bácsiknak köszönni...


7+1 hihetetlen, mosolyfakasztó makro fotó Magyarországról! Nem találod el, mi van a képen?

A magyarországi természet legalább olyan mennyiségben ontja a csodákat, amiket a jó szemű, na meg a jó makróval felszerelt fotós észrevehet, mint a trópusok. Vajon mi lehet ezen a képen itt? Oké, hogy szívecske - de hol kaphat az ember ilyen szerelmes üzenetet a természettől? Nem csak ezt mondjuk el, hanem egy olyan képet is mutatunk, aminél ha nem szólunk, nem jössz rá, hogy virág … Figyelj!


Mi szokott lenni a ballagótarisznyában? Mit jelent a tartalma? Mutatjuk!

A ballagás magyar szokás. A gyerekek bölcsiben, óvodában, nyolcadikban és érettségikor, ahogy lezárnak egy-egy tanulási ciklust, elballagnak. Ballagótarisznyát kapnak a nyakukba, aminek tartalma főbb elemeiben azonos. Mi legyen a ballagótarisznyában? Mit jelentenek a tarisznyába tett szimbólumok?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x