Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Finn szauna: egészség, szépség, relaxació - 7+1 szabály a méregtelenítésért

A méregtelenítés legősibb módja a szaunázás. A finnek, felismerve, hogy a bőr nem csak megvéd, hanem lélegezni is képes és a méreganyagok távozásában fontos szerephez jut, kifejlesztették, majd tökéletesítették az eljárást. Hogyan végezzük ma, és mik azok a szabályok, amelyeket saját érdekünkben be kell tartani? Mi a szaunázás rítusa?


Amivel kicsinálnak! A gyors méregtelenítés ígérete

Fogyókúrás gyorstalpaló: igen, ez létezik. Méregtelenítő gyorstalpaló. Pár nap alatt sok-sok kilót. Nem. Ez az, amivel átvernek, megmérgeznek és tönkretesznek... Méregtelenítés csak lassan történhet! Tiszta vizet a pohárba!


Tavaszi újjászületés: csak teáznod kell hozzá! (Receptekkel!)

A tavaszi jó idő ellenére is fáradt vagy, és semmi kedved pörögni? Napi egy-két csésze tea segíthet újra formába hozni magadat és jobb színben látni a világot!
Otthoni vs. ambuláns fogfehérítés: melyik lesz Önnek megfelelő?

Zavarja a fogai sárga vagy szürke árnyalata? Nos, érdemes már az elején megemlíteni, hogy a filmekhez hasonló, természetesen fehér és ragyogó mosoly egyáltalán nem gyakori, és minden igyekezeted ellenére sem könnyű elérni. A fogak színét nagymértékben befolyásolják a genetikai adottságok és részben az étkezés.


Mit kell tudni a gyomorégésről?

A gyomorégés rendkívül kellemetlen egészségügyi probléma, ami emberek millióit érinti - mondhatni, népbetegséggé nőtte ki magát. Gyomorégés lehet az oka annak, ha valamilyen csípős, túlságosan fűszeres, nehezen megemészthető ételt ettünk vagy a gyomor nyálkahártyáját ingerlő italt fogyasztottunk - viszont lehet tünet is.


5 tipp, amivel lassíthatja az öregedést!

Bár az öregedés egy természetes folyamat, a megfelelő életmóddal és szokásokkal könnyen lassítható. Az öregedés során a testünk változik, és ez kihathat a mindennapi tevékenységek elvégzésére is. Ilyen tényező az inkontinencia is, ami az idősebb emberek körében gyakori probléma, de nem kell elfogadni, hogy ez az állapot korral jár. Az alábbi 5 tipp segít lelassítani az öregedés folyamatát, és segíthet az inkontinencia kezelésében is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x