Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
A nő, akinek széttört a haja

Azért, hogy mindig fényes és csillogó legyen, a hajad megosztok egy történetet, amit hasznosíthatsz a nyáron. Tavaly ősszel egy hölgy aggódva rohant be az üzletembe. Mutatta a haját, ami úgy nézett ki, mint egy kiszáradt szénakazal.


A 3 legfontosabb ok, amiért NEM fogyunk. Fogyókúrás hibáink és a megoldásuk

Örülünk és rettegünk! Annak és amiatt, hogy süt a Nap! Hisz mindjárt bikini szezon és nem megy a fogyás! Alapvető hibák, amelyek teljesen lehetetlenné teszik a súlyvesztést. Hogy melyek ezek? Nem iszol elég vizet? Keveset mozogsz, egész nap ülsz a gép előtt? Na nézzük csak!


Gyógyulás egyszerűen -  a talpmasszázs

A teljes test masszázsához szükségünk lehet egy segítőre. Kellemes lazító érzés, azonban, ha gyógyulni szeretnénk, az idegvégződéseket kell megtalálni. A talp a test egyik irányítóközpontja. Ha jó helyen avatkozunk be egy kis masszázzsal, garantált a gyógyulás. Miért jó még? Magunknak is végezhetjük!


Hatásos szer a szemünk védelmére: a szemvidítófű

A beszédes nevű gyógynövény, a szemvidítófű nemcsak a szem bajaira gyógyír, jó hatású az emésztésre és különböző gyulladásokra is.


Belső védelem: Az immunrendszer

Az immunrendszer tulajdonképpen a legfejlettebb, bár fejlődéstörténeti szempontból a legfiatalabb szervünk. Csak a legfejlettebb állatok és az ember rendelkeznek vele. Létezik egy korábban kialakult védőrendszerünk is, mely kapcsolódik az immunrendszerhez, de nem azonos vele, ennek a védőrendszernek az első vonalai a bőr- és a nyálkahártyák...


Csakrák, testünk energiaközpontjai

A testben mérhetően hét energiaközpont található, sőt vannak olyan teóriák, melyek kilenc, illetve tizenkét fő energiaközpontról, úgynevezett csakráról tesznek említést.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x