Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Büdös vagy kincsem; de tehetsz ellene!

Beleszagolsz a hőségben a levegőbe és kényszeredetten szembesülsz azzal, hogy ez az érett sajtszerű bűz bizony belőled árad? Izzadsz, mint a ló? Futás haza fürödni? Állj! Előbb derítsd ki mitől izzadsz! Ha valaki egyáltalán nem izzad, az betegség! De bűzleni a hőségben, napi több tusokás után szintén az lehet.


 Arnold, a magyar terminátor

Van egy edző, aki tűző napon, jégesőben, orkánban és cunamiban is a szabad téren edzi önkéntes "áldozatait", hogy aztán azok egészségesek és boldogok lehessenek. Annyira ijesztően durva edzés, hogy interjút kértünk Arnoldtól.


A büdös hónalj oka - mirigyek, szőrök, szex!

Arról valószínűleg mindenkinek van némi fogalma, hogy mirigyek és váladékok okozzák az izzadást, ám pontosan hogy is van ez? Hogyan lesz a tiszta izzadtságból büdös hónaljszag - sőt miért pont a hónaljunk szaglik egyáltalán? A szagcsapda természetes, élettani magyarázata!


Bubis vagy mentes? Dönts jól!

Ülök a kávézóban: nekem szegezik a kérdést. Lazán döntök a buborékok mellett. Így mulat a magyar vegetáriánus! Bugyborékos vizet iszik. Mi bajom lesz tőle? Utána néztem …


Zsálya, az öregedés ellenszere, a gonoszt kiűző szerelemvarázsló

Ismeretlen ismerős - a zsálya! Latinul Salvia officinalis, vagyis orvosi zsálya, és nem véletlen kapta az orvosi jelzőt, hiszen jelentős gyógynövényünk. Jellegzetes illatával a gyógyászatban és a konyhában is megmutatja magát!


Kimerültél? 8 hatékony alvástipp

A napi stressztől a lelki problémákon át a szervi elváltozásokig számos oka lehet annak, miért nem tudunk jól aludni. Ki ne hallott volna például a tavaszi fáradtságról?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x