Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
A legjobb arcmaszkok 2023-ban: teszteltük! Összefoglaló a legfontosabbakról

A bőr olykor intenzívebb ápolást igényel, mint egy szokásos krém vagy szérum. Az arcmaszkok mélyebb segítséget nyújthatnak, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ismerjük meg ezeket, és válogassunk az idei év legígéretesebbnek tűnő maszkjaiból!


Arc a télben - bőrvédelem hideg ellen

Csikorog a tél, egy rinocérosz arcbőre is kirepedezne, hát még egy nőé, aki kénytelen kimenni ebben a szörnyű hidegben! A szokásos arckrémünkből vakolatréteget próbálunk húzni, de ez sem nem elég, sem nem kényelmes. Mit tehetünk, ha a mínuszok kicsípik, töredezetté teszik bőrünket?


Útravaló uszoda előtt, közben és után (női praktikákkal!)

Mire kell feltétlen ügyelni, ha az egyébként tökéletesen egészséges, és a legtöbb izomcsoportra és a pszichére is jótékonyan ható úszást tényleg egészségesen akarjuk "megúszni"?
Rá kellene venni az embereket, hogy ne dohányozzanak

Február 4. a Rákellenes Világnap, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy sok mindent tehetünk a daganatos betegségek ellen. A dohányzás összefügg a legnagyobb számban halált okozó daganatos betegséggel, a tüdőrákkal. Leszokni nagyon nehéz - ezért a legjobb, ha nem is szokunk rá!


Túl sokat ülünk, így az aranyér népbetegséggé vált

Becslések szerint minden második embert érinti az aranyér, ami főként a mai modern életmód következménye. Vérzés esetén minden esetben orvoshoz kell fordulni, mert az nem csak aranyeret, de rosszindulatú daganatokat is jelezhet.


Stressz, depresszió, válság - 3 egyszerű módszer a megtisztulásért

A stressz, az idegesség, kiégettség, feszültség a lélek összeomlása mind-mind gyakori, hétköznapi jelenségekké váltak életünkben. A depresszió korunkban szinte elkerülhetetlen. Mik azok az egyszerű dolgok, amiket érdemes megtennünk ellene már ma?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x