Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség

Amit a parlagfűről tudnod kell - ez az ambrosia nem az az ambrózia!

Azt hittem, képzelődőm! Írta egy ismerősöm, amikor megosztottam az információt arról, hogy már érezhetik az arra érzékenyek a parlagfű pollenjének jelenlétét, megjelenhetnek az allergiás tünetek. Ennek rendkívül egyszerű oka van: valóban virágzik már a parlagfű néhány hete.


Maszkban, vagy anélkül vagy biztonságban?

Koronavírus! JAJ! Semmiség! Mindjárt itt a második hullám! Kamu az egész! Jobb a biztonság! Baromság ez a maszk, nem véd semmitől, csak légszomjat okoz! Inkább felveszem, beteges vagyok. Időseknek ez a biztonságos. Kamuvírus ez, a hatalom játszik velünk! Te melyik oldalon állsz? Kutattam, mutatom!


KÉRJ ÉS MEGADATIK … avagy fizikai jóllétünkhöz lelkünk gyógyításán keresztül vezet az út

Tudjuk, az sem megy magától. Szerencsés vagy, ha utad során olyan gyógyítóval találkozol, aki - követve Isten adta tehetségét - "újjászületés terápiájával" segíti a hozzá fordulók testi-lelki egészségének helyreállítását. Egy ilyen gyógyító párossal találkoztam Szabó Gergó és Király Ágota személyében, akik elvarázsoltak, elringattak, angyali érintéssel és tüzes energia átadással gyógyítottak.


 Fogágybetegség: ismerd fel, mielőtt késő lenne!

Miért jó, ha fáj a fogad? A fogfájás fontos jelzés, a fogágybetegség, vagy köznyelvi kifejezéssel fogínysorvadás pedig népbetegség: a magyarok több mint 70 százalékát érinti. Igazán azért veszélyes, mert sokáig tünetmentes, súlyos esetben pedig a fogak kihullásához vezet.


3 táplálkozási hiba, ami miatt nem fogysz le!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy úgy vélik, csak sporttal, vagy csak szigorú diétával szembeszállhatnak a plusz kg - uk ellen. Pedig ez nem így van. Az egyoldalúan folytatott, túl szigorú diéta sport, mozgás nélkül és a túl sok sport diéta nélkül mit sem ér.


Maszk kompatibilis smink a mindennapokra

Amikor csak a szemeidre számíthatsz, mert a szádat senki nem látja, akkor nem mindegy, hogyan sminkelsz. Mégse ess abba a hibába, hogy csak a szemeddel foglalkozol. Jó, ha tudod, hogy mi látszik ki a maszkból, és hogy legyen jó az összkép, segítünk profin sminkelni!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x