Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Egészségünk záloga: Agni, az emésztés tüze

Az Ájurvéda, India 5000 éves gyógyászati hagyománya nagy fontosságot tulajdonít a megfelelő emésztésnek az egészségmegőrzésben.


6 hatásos házi arcpakolás és maszk

Amit nem ehetnék meg, azt nem kenném a bőrömre sem! Természetes bőrápolási tanácsok 6 bőrtípusra, hiszen némi odafigyeléssel olcsóbb és a gyáriaknál hatásosabb pakolásokat készíthetünk, jól bevált régi módszerekkel.


A diétás konyha 8 titka

Ha valakit diétára "ítélnek", az első gondolata általában az, hogy rossz ízű, kevés étellel kell beérnie. Rosszul sejti. Milyen a finom diéta?
Hogyan válasszunk szoptatós melltartót?

A kényelem, a funkcionalitás és a stílusosság három egymástól különálló tényezőnek tűnik. Ám a tökéletes fehérnemű egyik eltéveszthetetlen ismérve, hogy mindhárommal rendelkezik. Ez fokozottabban érvényes azokra a modellekre, amik a kismamák életét hivatottak megkönnyíteni.


A megereszkedett bőr dilemmája: az Endolift kombinálásának ereje

Bőre Önről mesél - hiszen alkalmazkodik azokhoz a változásokhoz, amelyeken a teste az évek során keresztülmegy. Ahogyan öregszünk vagy jelentős súlycsökkenést tapasztalunk észrevehetjük, hogy a testünket borító szövet veszít a rugalmasságából. Mitől válik lazává a bőre és miért nem nézi ezt jó szemmel?


Őszi depresszió? Megoldás melankóliára

Ősszel, az időjárás hatásainak és az évkör metódusának megfelelően, egy kicsit leülünk, leállunk, elfáradunk. A modern társadalmakban a nyaralás után azonban ez egy aktív időszak, amikor komoly eredményeket akarunk elérni, és komoly terveket szövögetünk. A forróság és kitikkadás után azonban nem biztos, hogy ez a legjobb időszak a sikerek elérésére.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x