Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Túl sokat ülünk, így az aranyér népbetegséggé vált

Becslések szerint minden második embert érinti az aranyér, ami főként a mai modern életmód következménye. Vérzés esetén minden esetben orvoshoz kell fordulni, mert az nem csak aranyeret, de rosszindulatú daganatokat is jelezhet.


Stressz, depresszió, válság - 3 egyszerű módszer a megtisztulásért

A stressz, az idegesség, kiégettség, feszültség a lélek összeomlása mind-mind gyakori, hétköznapi jelenségekké váltak életünkben. A depresszió korunkban szinte elkerülhetetlen. Mik azok az egyszerű dolgok, amiket érdemes megtennünk ellene már ma?


Önbizalom és fittség

Túlsúly, szív- és érrendszeri betegségek vagy legyengült immunrendszer? A mozgásszegény életmód ezen negatív következményeit minden valószínűség szerint mindannyian ismerjük. Ezeken felül azonban leginkább romboló hatással az önbizalmunkra van, amennyiben a sportot nem iktatjuk be a mindennapjainkba.
Hipnózis: utazás a múltba

Ősidők óta használják gyógyításra, de ma egyre inkább ismert jelenség a hipnózisban felidézni, újra átélni előző életünket. Még a reinkarnációval szemben szkeptikus orvosok, hipnotizőrök is elismerik, hogy ezek a képek valamilyen lelki problémát vetnek fel, és ha nem is tartják igaznak őket, de azt felismerik, hogy a hipnotizált számára fontos jelenségre mutatnak rá ezek a történetek, és azt ő valósnak éli meg.


Mire figyeljünk, hogy jól menjen a matek?

Szülőként, ha nincs pedagógiai, fejlesztői vagy gyógypedagógiai végzettségünk, nem biztos, hogy tudjuk, milyen képességeket, készségeket kell elsajátítania óvodás gyermekünknek. Melyek azok, amelyek nagyon fontosak a későbbi sikeres iskolai tanulásban?


Gyakran ébredsz fáradtan? 4 dolog, ami megzavarhatja az álmunkat

Kellemetlen, ha valami miatt nem tudunk aludni, ha reggel arra ébredünk, hogy ismeretlen eredetű csípések borítják a testünket, vagy éppen arra, hogy fáj a vállunk. A kialvatlanságnak tehát több oka lehet, lássuk, melyek a leggyakoribbak!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x