Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Csakra-táplálkozás: tápanyag a testnek és energiarendszerednek!

Előzzük meg a betegségeket, hogy ne kelljen rengeteg pénzt költeni kémiai alapanyagú gyógyszerekre. Menjünk a nyavalyák elé, ne hagyjuk, hogy szenvedést okozzanak testünknek! Hogyan?


Fahéjjal az öregedés és az elhízás ellen

A fahéjról legtöbbünknek a nagyi kedvenc fahéjas-almás sütije vagy a karácsonyi ünnepi hangulat jut eszébe. A csodás fahéj azonban nemcsak egyszerű fűszer, hanem igazi gyógyelixír, ami számos problémánkat képes orvosolni.


Ájurvédikus fogyókúra - próbáld ki!

Gyűlölt súlyfelesleged nagy része valójában méreganyag. Tüntesd el!
A csókos ajkak 3 trükkje - Készíts házi ajakápolót!

A téli hideg és vitaminhiány után a tavaszi változékony, szeles időjárás sem kedvez az ajkak bőrének. Natúr tippek a puha, bársonyos, csókolnivaló ajkakért.


A sárgarépa titkai

A sárgarépa az egyik legközkedveltebb zöldségfélénk. Világszerte több változata létezik, a legjobb az, amelyiknek szép narancs színe van, az tartalmazza ugyanis a legtöbb karotint, az A-vitamin, elővitaminját.


Vegyük fel a harcot a tavaszi fáradtsággal szemben!

Nem kell álmosságtól leragadó szemekkel, mázsás súlyként ránk nehezedő kimerültséggel elszenvedni a várva várt tavaszt! Polgári Erika életmód-tanácsadó elárulja, mit kell tennünk ahhoz, hogy tettre készen, kellemes közérzettel teljenek a napjaink.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x