Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Szépség-Egészség
Tűvel és cérnával teremtenek esélyt a kitörésre

Kétmillió forintos adomány összegyűjtését tűzte ki célul a "Sorsfordító szálak" projekt, hogy a gyakorlatban is bebizonyítsa: a fenntartható divat világa kitörési és karrierlehetőséget nyújthat akár a legkisebb falvak fiataljainak is. A kampányban az Adománytaxi segíti a szervezetet.


Fitt formák gyaloglással. Hogyan?

Te is szeretnél minden percet kihasználni, hogy a természetben, a friss levegőn sportolhass? Akkor a Nordic Walking-ot neked találták ki!


Ólom a szembe, viasz az arcra, avagy a halálos csábítás titkai

Amióta világ a világ, a nők (és időnként a férfiak is) festik, szépítik magukat. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, minden népnek megvolt a saját tipikus díszítési eljárása, szokása. És ez nem mindig volt veszélytelen...
Hatásos tavaszi tisztítás gyömbéres italokkal

A meghökkentő külsővel megáldott gyömbérgyökér számos értékes belső tulajdonsággal rendelkezik, gyógyító erejénél fogva már évezredek óta használják különféle betegségek orvoslására.


22 konkrét teendő alvászavar ellen - ma is elkezdheted

Keveset alszol? Felébredsz és csak forgolódsz éjjel? Túl sokat agyalsz, és reggel hulla vagy? Akkor ezt a 22 pontot alaposan gondold át, mert itt lakik a megoldás. Nem lesz könnyű, nem lesz gyors sem, de hatékony igen. Aludj úgy, hogy pihentető legyen!


Egyél a selymes bőrért! Mesésen puha tapintás szeles időben is

Mit tehetünk bőrünkért belülről, természetes úton, ha még száraz, szeles időben is selymes és lágy tapintású bőrfelszínt szeretnénk?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x