Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
Út és erény, avagy mi az a tao?

Tao a kínai nyelvben azt jelenti: út. Ezoterikus síkon a dolgok menetét, a világ kozmikus rendjét, a mindenséget átható ősi lelkét, az őserőt jelöli. Nem vallás, nem filozófia, de mindez egyszerre. A világ szemléletének rendszere, egy teljes vallás-filozófiai irányzat. Sokak szerint a mindenség magyarázata rejlik benne.


Szex arab módra - Hárem-horoszkóp

Hogyan szerelmeskedtek a háremhölgyek? Az arab asztrológiában megtalálod a választ, hiszen minden csillagkép szülöttének különlegesen forró tippekkel szolgál. Keresd ki, milyen jegyben születtél az arab asztrológia szerint!


8 tipp, hogyan hódítsd meg a Skorpiót

Az állatöv egyik legtitokzatosabb és legnehezebb jegye a Skorpió. Nincs könnyű dolga annak, akinek szívét rabul ejti. Tippek, hogyan hódítsd meg, és ha elnyerted a szerelmét, hogyan tudod megtartani.


2023. november 4. tízmilliószoros nap: Labab Dücsen ünnepe

2023-ban ez az utolsó tízmilliószoros nap, amelyben részünk van, használjuk ki teremtő erejét! Mutatjuk azt is, 2024-ban mikor lesznek tízmilliószoros napok.


Halloween, az ősi kelta hagyomány

A halloween szó szerinti fordításban a mindenszentek előtti estét jelenti. A druidák idejében az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet, egyszerre hódolva a Napisten és a Holtak Ura előtt. A kelták hite szerint ezen a napon tértek vissza a földre az elmúlt év során meghalt bűnösök lelkei, akik azóta állatok testében "léteztek".


Álomfogó: a mágikus álmodás indián hagyománya

Az álomfogó tradicionális indián eszköz nemcsak a békés, nyugodalmas éjszakához, hanem a tudatos álmodáshoz is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x