Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria

 Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll

Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás?


Csalók és tudósok, okkult tudományok

Médiumok, parajelenségek, démonok, elhunytak szellemeinek megidézése, asztaltáncoltatás, egyszóval az okkult tudományok mindig is megosztották az embereket, és mindig is nagyon érdekelték a tudósokat, akik eljutottak a tudomány határáig.


OTTHON ÉS A CSALÁD

Most fontosabb, mint valaha Jönnek a forró nyári napok, amikor nem sok kedvünk van a munkához és legszívesebben a vízparton lennénk. Nem mindenki teheti meg, vajon kinek mit hoz ez a nyár, sok munkát, pihenést, szerelemet, szakítást? Megtudhatják a Horoszkóp havilap nagy nyári előrejelzéseiből.


Agykontroll és Ho’oponopono

Ha még nem jártál Agykontrollon, vagy nem ismered a Ho’oponopono módszerét, akkor mindenképpen olvass tovább, ha bármelyiket, vagy mindkettőt ismered, akkor azonnal kattintani fogsz, ugyanis csupa izgalom és titok következik!


Itt a LÓ hava - érzelmi vágta! Így lehetsz rajta úrrá!

A kínai horoszkóp előrejelzés segít neked. A LÓ havában járunk, és érzelmi síkon rengeteg intenzív történésre számíthatunk. Akkor tudunk ezeken úrrá lenni, ha - mint a lovas a lovat - teljes kontroll alatt tartjuk érzelmeinket.


Reiki és kokoro: út a test és elme-szív harmóniájába

A reiki módszert illetően a legtöbb embernek a kézrátételes gyógyítás ugrik be, pedig van egy kevésbé ismert spirituális része is. Ha a cikket elolvasod, megtalálod azt az 5 mondatot, amelyet reggel és este mondogatva szebb, boldogabb és teljesebb lesz az életed!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x