Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria

Szoktál repülni álmodban?

Szép dolog álomban repülni, ámde honnan tudhatjuk álmunkban, hogy álmodunk? Ha pedig esetleg nem álmodunk, akkor veszélyes lehet sziklák felett repülni repülőgép nélkül. Hogyan is szoktunk repülni álomban? Nem kellenek szárnyak, csak meg kell változtatni a Föld vonzásáról szóló elképzeléseinket. Azért tudunk repülni, mert nincs, ami lehúzzon.


Ha hazudnak nekem, én is hazudok? A tükör törvényéről

Ami nem tetszik bennem, azt javítsd ki magadban - ez az a mondat, ami a legtöbbször vált ki indulatokat sokakban. Hisz ez azt jelenti, hogy ha hazudnak nekem, akkor én is hazudok másoknak? Nem erről van szó, és sajnos ezt a kijelentést gyakran arra használják sokan, hogy elbújjanak a felelősségvállalás elől.


Mi az a belső templom?

A lélek temploma a test, amire vigyázni kell, hogy a lélek jól érezze magát benne. A test tisztasága nem csak a fürdésről és a tisztálkodásról szól, hanem arról is, hogy meg se érintse testemet olyan ember, akit nem kedvelek, vagy nem szeretek.


Pénzügyi karakterek az enneagram szerint - Te melyik vagy?

A több ezer éves önismereti és spirituális iskola, az enneagram - mint minden valamirevaló módszer - erre is alkalmas. Pénzügyi önismeret egy hibátlan technika segítségével. Lássuk hát a jellegzetes hitrendszereket, csapdákat, működésmódokat.


Mosoly és fogjóslás

Az ajkak mögött titkok húzódnak meg! E titkok feltárásáról a régi jósok gondoskodtak, ők a fogak színéből, elrendezéséből, a mosolyok nyitottságából jósoltak. Először a mosolyok milyenségéből állapították meg, hogy ki milyen. Hiába az ízes beszéd, a jó modor vagy netán a pókerarc, a száj mozgása mindent elárul!


Élni jöttünk - nem küzdeni

Küzdünk a betegség ellen, küzdünk a békéért, csak, hogy küzdhessünk valamiért… Nem hiszem, hogy azért születtünk a Földre, hogy folyamatosan kivont karddal, csatasorba kelljen állnunk. Nem hiszek abban, hogy mindig találnunk kell valamit, ami ellen, vagy amiért harcoljunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x