Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
Karma-horoszkóp - hogyan befolyásol a múltad?

Minden csillagjegyre jellemzőek az előző életeiben megélt minőségek, tapasztalatok és leckék. Az asztrológia utat mutat a jelenlegi életfeladatod terén is. Tudd meg, mi a karmikus teendőd ebben az életedben!


Lelked másik fele: az ikerlángod

Amikor megismered, azt érzed: hazaértél. Amikor vele vagy, úgy érzed, hogy minden rendben, újra a helyeden vagy. Amikor az emberek rátok néznek, azt mondják, ti egy pár vagytok. Együtt vagytok. Ő az ikerlelked.


Büntetés, önbüntetés, de minek?

Ez a kérdéskör abba a kategóriába tartozik, amikor megtapasztaljuk, megérezzük, hogy bizony Shakespearenek igaza volt, mert tényleg "több dolgok vannak földön s égen, Horatio mit sem bölcselmetek álmodni képes" (Hamlet). Ezért nézzük most az élet két olyan törvényszerűségét, amiből a mai témánk fakad: a kölcsönhatás és az egyensúly törvényét.


Te is kirakatkapcsolatban élsz?

Mindannyian ismerjük a barátnőt, aki csak a szakítás után árulja el, milyen bántó dolgokat művelt vele a szerelme. A fiút, aki haverokkal bulizik, mialatt a szíve majd meghasad, amiért elhagyták. A nőt, aki boldogságtól sugárzó képeket posztol a családjáról, pedig ordítani szeretne az anyai szereptől való bezártságtól. A férfit, aki bőszen flörtöl, miközben a profil képén szeretettel öleli magához feleségét. Embereket, akik mást láttatnak magukról, mint amit megélnek. Embereket, akik kirakatkapcsolatokban élnek.


Isten mandalái, az achátok

Az achát meditációs objektum. Semmiféle geológiai vagy mineralógiai tankönyvben nem található meg az achát objektív definíciója: a szépség ugyanis nem objektív fogalom.


Kezdődik a Víz Nyúl éve! Kínai horoszkóp 2023-ra

A kínai asztrológia szerint január 22-én kezdődik a Nyúl éve, és egészen 2024. február 9-éig tart. Mit tartogat számodra pénzügyekben, családi és magánéletben, munkában, egészségben? Éves kínai horoszkóp minden állatjegy szülöttje számára!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x