Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
10 terület, ahol segítenek az angyalok

A Biblia tanúsága szerint az angyalok legfőbb feladata Isten szolgálata, s az ő nevében és őt imádva tesznek mindent a világ javára és boldogulására. Számos bibliai példa mutatja - időnként név szerint is -, hogy mi az angyalok feladata. Nézzük, melyik az a 10 terület, ahol az angyalok segítenek nekünk!


Impotencia ma, előző életed miatt? Spirituális utazás lelked múltjába

Volt nekem is előző életem? Ki voltam én? Választ ad hipnózis! Akár mai súlyos kríziseket oldhat ki egy vezetett regresszió. Régen a szórakoztató ipar profii voltak a hipnotizőrök, ma komoly gyógyító munkát végeznek. Hogyan vezet vissza elmúlt életeidbe egy szakember? Mire való ez az egész? Árt, vagy inkább hasznos tudni?


100 éves a Reiki - a titokzatos energetikai módszer nyomában

A reiki szó sokak fülében cseng ismerősen, azonban csak kevesen tudják, hogy 2022-ben épp 100 éves ez a spirituális módszer, melynek gyökerei a messzi Japánban erednek. A technika megalkotója, Mikao Usui sensei 21 napon át böjtölve és meditálva a Kiotó közeli Kurama-hegyen megtapasztalta a megvilágosodás állapotát, mely spontán felébresztette a spirituális gyógyítás képességét.


Alakíts ki relaxálásra alkalmas helyet az otthonodban

Már maga az "otthon“ szó is a biztonság és a pihenés érzését kelti bennünk. Végül is nem véletlenül mondják, hogy "Mindenhol jó, de legjobb otthon!“. A mi szempontunkból (és szerintünk te is egyet fogsz érteni velünk) ezért egyetlen otthonból sem hiányozhat a külön relaxálásra kialakított hely.


Vajon kinek az életét éled?

Vajon kinek az életét éled? Valóban azt az életet éled, amire leszülettél? Olyan sokszor találkozunk a theta munka során azzal a felismeréssel, hogy tudat alatt valaki egészen más életét éljük. A születéskor még minden a helyén volt, de egyszer csak valamikor az úton, bekapcsolt egy rejtett kód talán, és valaki már életére hangoltad magad. Hogy is lehet ez?


Démonok nyomában

Démonok. Naponta halljuk a szót, újságból, metaforákból, hasonlatokból, mégsem biztos, hogy tudjuk, mit jelent a szó pontosan. Ki ezt, ki azt ért a démon szó mögé. Ki szerint a sátán maga, ki szerint csupán egy szellem. Van, aki hisz bennük, van, aki nem. Sokak szerint ártó, mások szerint szövetséges.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x