HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-16
hirdetés
Médiatámogatás
 

A HarmoNet örömmel támogat hirdetési helyekkel minden olyan eseményt, rendezvényt, kiadványt, projektet, kezdeményezést, mely:

 • elsődlegesen nőkhöz, nőknek, nőkről szól
   
 • Egészségről, életmódról, lélekről szól 
   
 • családoknak, családokhoz, családokról szól
   
 • a köz javát, a harmóniát szolgálja bármilyen formában (zene, művészet, sport, életmód, stb..)
   
 • követendő tradíciót teremt, értéket ad át

Ha a HarmoNet támogatását szeretné kérni rendezvényéhez, kiadványához, eseményéhez, projektjéhez, vagy kezdeményezéséhez, akkor kérjük, hogy az alábbi adatokat adja meg e-mailen, s mi egy testre szabott ajánlattal jelentkezünk válaszul.

Az esemény (projekt, kezdeményezés) helye, ideje, célközönségének fontos adatai. A szervezők adatai (kik, mit miért, stb..). Hány embert érint az ügy, melyben segítségünket kérik (Pl.: ötezer fős rendezvény, háromszáz példányban megjelenő könyv, stb..)

A HarmoNet a támogatás arányában logójának feltüntetését, a helyszínen molinó kihelyezésének lehetőségét, esetleg standhely biztosítását kérheti. 

gaspar.katalin@harmonet.hu 
 

„A HarmoNet 2000 óta média főtámogatója a Vegetáriánus Fesztiválnak, mely 2009-ben 13. alkalommal került megrendezésre, s több mint 5000 érdeklődőt vonzott. Nagyon sokat köszönhetünk a HarmoNet kampányainak, hiszen évről évre exponenciálisan nő azoknak a száma, akik az internetről – ezen belül a HarmoNetről - értesülnek a programról.  A Vegetáriánus Fesztiválról készült „percről percre” összeállítást a HarmoNeten közel 900 olvasó követte, ország szerte.”

Jakus Orsolya a Vegetáriánus Fesztivál szervezője 2009 

 

 
Partnereink:

herbacio_logo1.jpgciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x