Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Karrier
Tele a fejed a munkával? - 5 tipp 5 perces munkaközi szünetekre

Feloldozlak! Most, itt, azonnal! Ez nem lógás! Nem rombolja, éppen javítja a munkamorált. A vállalati tréningeken ma már szinte mindenütt oktatják, hogy a dogozó hogyan tud minél hatékonyabban dolgozni. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy néha pihenőket iktasson be a munkaidejébe. A pihenőkkel azonban nem növelheti a cég számláját és nem zavarhatja meg a kollégákat. Mit tehetünk ezekben a szünetekben, ha gép előtt ülünk?


Neked mi a hivatásod? Most megtudhatod!

Ahhoz, hogy kitaláld, milyen munkában éreznéd igazán jól magad, egy ősi rendszert hívunk segítségül, amelyben lelki értelemben mindenki egyenlő volt, testi értelemben viszont bölcsen elfogadták a hierarchiát.


Boldog akarsz lenni? Találd meg a hivatásod! Segítünk!

A boldogság és béke képlete, hogy természetünknek, affinitásunknak megfelelő munkát végezzünk. Te a neked való helyen dolgozol? Megtudhatod!
Milyen hivatásra születtél? Születési dátumod elárulja, milyen munkakör betöltésében leszel sikeres!

A számmisztikát számos dologban felhasználhatjuk, például azt is kiszámíthatjuk, hogy milyen munkakör lenne számunkra a megfelelő. A születési dátumod alapján megtudhatod, milyen jellegű állást keress, illetve a mostani miért jó vagy nem jó számodra.


A főnökidomítás 4 alaptörvénye

Eszes a főnököd? Vagy inkább nehéz felfogású? Esetleg egy despota? Eláruljuk, mire számíthatsz tőle. Előléptetésre, nagyobb profitra, túlórákra vagy éppen sikerekre? Rajtad is múlik!


Határaink meghúzása - hogyan mondjuk nemet főnöknek, kollégának?

Tornyosuló feladataid soha nem érnek véget, rendszeresen újabb és újabb elintéznivaló ügyek landolnak nálad? Főnököd vagy kollégáid visszaélnek azzal, hogy mindent elvállalsz és soha nem mondasz nemet? A megbízhatóság és precizitás fontos erények, de ha úgy érzed, túl sok minden nehezedik rád, meg kell tanulnod meghúzni a határaidat és nemet mondani. Még a főnöködnek is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x