Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Karrier
A kerekasztal lovagjainak tárgyalástechnikája

Artúr király és lovagjainak tanítása a ma tárgyalóasztalainál is érvényes. Hogyan és miért pont úgy foglaltak helyet a kerekasztal mellett? Az egyes pozícióknak ugyanis fontos szerepük van.


5 berendezési hiba, ami rossz benyomást kelthet a vevőinkben

Mindegy, hogy szolgáltatást vagy valamilyen terméket kínálunk, a potenciális vásárlók meggyőzése minden esetben kulcsfontosságú. Mivel manapság a legtöbb piac telített, nem annyira egyszerű versenyben maradnunk - ám ehhez szerencsére sokféle eszköz áll a rendelkezésünkre. A következőkben azt nézzük meg, hogy az üzletünk berendezésével hogyan tudjuk befolyásolni a vevőinket akár pozitív, akár negatív irányba.


Pályamódosítás és szakmaváltás 50 felett

Azt hitted, hogy bizonyos kor felett már nem lehet pályát módosítani, állást váltani? Akkor nagyot tévedsz! Eláruljuk, hogy miért érdemes belevágnod!


Vállalkozásindítás okosan: így ne vessz el az információrengetegben

Egy új vállalkozás indítása mindig izgalmas időszak, azonban az információk áradatában pillanatok alatt elveszhetsz, ami alaposan megnehezítheti a dolgod. Hogyan szűrd okosan a vállalkozás indításával kapcsolatos információkat, hogy lépésről lépésre, tudatosan haladhass? Mutatjuk a leghasznosabb tanácsokat!


Ha jól van a vezető, fejlődik a cége is

Nagyfokú bizonytalanság jellemzi most a mindennapjainkat. Nem csak azt nem tudjuk, mit hozhat számunkra a távoli jövő, de abban sem lehetünk biztosak, hogy mit tartogat a holnap. A bizonytalanság félelmet szül, a félelem pedig komoly betegségeket is okozhat. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy szakembertől segítséget kérni nem szégyen!


Mire figyeljünk nagy csomag küldésénél? 4 szempont, amit cégvezetőként érdemes mérlegelni

Magától senki sem születik jó cégvezetőnek. Embereink megbecsülését, szakmai elismerését és vásárlóink bizalmát kis lépésekben érdemeljük ki. Ilyen apróság például a megfelelő irodai légkör megteremtése, szállítási időpontjaink precíz betartása, vagy éppen termékeink biztonságos eljuttatása vásárlóinkhoz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x