Éppen ráérsz? Akkor ne olvasd el!
Címlap / Karrier / Éppen ráérsz? Akkor ne olvasd el!

Éppen ráérsz? Akkor ne olvasd el!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

Ha viszont rohansz, mint a macska, amelyiknek konzerves dobozt kötöttek a farkára, akkor bizony most állj meg egy fél percre! Könnyebb lesz, ha elolvasod időmenedzselési szakértőnk hatékony tippjeit a karácsonyi őrültekháza ellen - ha még meg akarod érni a jövő évet!  

Az emberek kiestek a ritmusból. Össze - vissza csinálják a dolgokat. A természet ritmusa szerint élve sokkal könnyebben mennek a dolgok, ám elfelejtettük, hogyan kell ezt figyelni. Bent ülünk a természetellenes fényben egész nap, természetellenes melegben, korán kelünk és túl későn fekszünk. Amikor éppen a legnyugalmasabb időszak jönne -  a téli napforduló, a karácsony, a befelé fordulás szakasza, az önmagunk újjászülető magvával való találkozás ideje, nos akkor rohanunk épp a leggyorsabban.

Kerek világ – sebes világ

Mekkában most van a Hadzs, vagyis a zarándoklatok ideje. Sokan böjttel készülnek az ünnepre, próbálnak kevésbé az ajándékokra, és jobban a lelki életre koncentrálni. Ám a világ sebesen forog ilyenkor itt, Európa közepén.A bölcs Hold – az Istennő tanítása

A Hold, égi útján járva figyel bennünket, segítené lépteinket, ha tudnánk, hogyan figyeljünk rá. A Holdat a régi kultúrákban az Istennővel azonosították, mert a nők jóval érzékenyebbek hatásaira, mint a férfiak, s a holddal végzett rituálék többsége is női tevékenység. A vidéki, egyszerű ember mindig figyelte a Hold állását, és annak megfelelő ételeket főzött, annak megfelelően épített, bontott, mosott és teregetett, bujtott és öntözött. A királyi udvarok asztrológusai pedig megfigyelték, hogy egyes napok alkalmasabbak bizonyos tevékenységekre, mint mások. Ma is vannak, akik figyelik a természetes ciklusokat –de egyre kevesebben. Pedig ennyire egyszerűen harmóniába kerülhetünk a természettel, s benne magunkkal.

HarmoNet tipp:
Szeretet, elvárás, szerelem - Párkapcsolat a horoszkópban. A VII. ház titkai! >>

Időzavar, azoknál, akiket zavar az idő

Az idő jó barátod. Ne sajnáld – hiszen nem beteg! – ezt tanácsolja a Bolondos Kalapos a teadélutánon Alice-nak, Csodaországban. A mi időnk pedig könnyen megbetegszik. Olyasmikre sajnáljuk, amik fontosak számunkra, és tökéletesen hibavaló és helytelen dolgokra fordítjuk. Ha mázlisták vagyunk, utóbbit legalább jól megfizetik, de többnyire még ez sem adatik meg. Akik békében élnek az idővel – időszerűen élik az életüket – mindenre rászánják azt amit kell, de nem pazarolják, azok a kevesek egy titok tudói. A titok pedig a ritmus, a harmónia, és a koncentrált figyelem együtthatója.

Tippek, hogy időszerűen cselekedj!

Alakíts ki napirendet – írd legfontosabb tevékenységeidet, és nézd meg, hogy melyikkel mennyit töltesz. Gondold át, hogy lehetne másként, jobban, hatékonyabban.

Csinálj heti rendet is – olyan tevékenységekkel, amik kötelezőek, de nem kedveled őket, de azokkal is, amik neked fontosak, mert a hobby, a kedvtelés biztosítja az erőt ahhoz, amihez nem fűlik a fogad annyira.

Kövesd a természet ritmusát – nyáron egyél nyári dolgokat, télen télieket. Figyeld az ünnepeket, a jeles napokat, és értelmezd őket életedhez.

HarmoNet tipp: Vezetői és beosztotti típusok az asztrológia szerint: A Hold - Teszteld magad! >>

Figyeld a Holdat, mert támogat!
A Hold ritmikája megadja a napi cselekvések ritmusát. Ha eszerint élsz, akkor harmóniába kerülhetsz az Univerzummal.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x