Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex
8 tünet, ami váláshoz vezet. A kapcsolat bomlásának jelei

Az ellentétek vonzzák egymást, így tartja a mondás, azonban nem feltétlenül ez a kulcsa a hosszan tartó házasságoknak.


A párkeresés rítusai: Találd meg az igazit!

Filmeken könnyezel és a párnádat öleled éjjel? Esetleg megint kialakulóban van valami, de bizonytalannak érzed a folyamatot, mert nem ismered a párkeresés folyamát? Kapcsolatod valahogy nem olyan, ahogy képzelted és szeretnéd megérteni kezdeményezései jelentőségét és hibáit? A párkeresés alapszabályai az utóbbi évtizedekben nem csak drasztikusan, de krónikusan megváltoztak... Hogyan kerestük, hogyan keressük a szerelmet?


Szexbarátság: 2 in 1, vagyis szex kötöttségek nélkül

A nők szexuális szabadsága és nyitottsága már nem tabutéma, és a szexbarátság sem az.


Szexelj reggel a hosszú, örömteli kapcsolatért!

A válások és működésképtelen kapcsolatok korában élünk, pedig sokszor apróságokon múlik, hogy egy házasság meddig tart. Olyasmiken, amelyek segítenek újra megélni az összetartozás élményét, mint például a sz.u.sz.sz.


17 jel, hogy készen állsz a házasságra

Azt mondják, pontosan tudni fogod, mikor állsz készen… De tényleg így van? 100 százalékosan biztos vagy benne, hogy képes vagy meghozni egy ekkora döntést? Olvasd el a következő 17 állítást, és ha a nagy része igaz rád, már kezdheted is tervezgetni a közös jövőt!


A vágy kémiája - Szerelmi hormonok

A szerelmesek között létrejövő kémia nem csupán egy kifejezés, hanem valóságalapja is van. Csupán fizikai síkon szemlélve tulajdonképpen az agy különféle vegyületeket és hormonokat bocsát ki. Lássuk, melyek ezek!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x