Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex
Segítség, megcsalt a feleségem! 10 okos tanács, hogy túléld

A félrelépések, megcsalások szinte majdnem egyformán vannak jelen a férfiaknál és a nőknél, mégis a legtöbb szó a férfiak félrelépésről esik. Talán az lehet ennek az oka, hogy ők tovább tartják benne magukat a szerelmi háromszögekben. A titkos kapcsolatot létesítő kerülő nők általában rövidebb idő alatt jutnak el a döntésig, nyíltabban kezelik a helyzetet, főleg, ha kiderül a viszony.


7 férfititok, hogy a nőnap a nőről szóljon!

A valóban jó szerető képes megadni a módját annak is, hogyan, hol és mivel kápráztatja el álmai nőjét. Stílusa túlmutat a talponállóban megiható kávén, ásványvizen vagy az út menti motel kínálta olcsó gyönyörön. Ő ismeri a női lélek titkait, ahogy Don Juan, Casanova, Mesmer, Alain Delon, Belmondo, vagy a magyar amorózó, Ernyey Béla.


Sorozatos orgazmus elérése - hölgyek, figyelem!

A sorozatos - vagy elnyújtott - női orgazmus minden nő álma. Tudtad, hogy a nővérkék sokkal fogékonyabbak rá? Eláruljuk, hogy miért, és a titkot is, hogy léphetünk nyomdokaikba!


5 dolog, amit a férfiak utálnak az első randin

Nagy társkereső körútjaikon járva észre sem veszik a szingli csajok, hogy bizony jó pár hibát már az első randin elkövetnek. Randitippek, hogy megtudd: mit nem bírnak a pasik!


6 kedvenc szexuális tévhitünk (+18)

A férfiak csak azt akarják? Orgazmus nélkül nem ér az egész semmit? Van-e okod szégyenkezni? A szexről nem lehet eleget beszélni, annyi a tévhit ma is, hogy az már tényleg bűn.


Görcsösből rugalmassá válás - Önfejlesztés a párkapcsolatban

Egy igazi és valóban erős szerelem mindenképpen a legrugalmasabb arcodat fogja követelni. Ha alapvetően nem is vagy görcsös személyiség, amikor egy másik személyhez kapcsolódsz, akarva-akaratlanul elkezdesz ragaszkodni megszokott, jól bevált rendszereidhez. Miért leszel rugalmatlan, és mit tehetsz ellene?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x