HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-19
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Őszintén a legtitkosabb vágyakról

Az a küldetésem, hogy segítsek az embereknek beszélni a szexualitásukról, ezáltal megértve önmagukat és a partnerüket is. Azon munkálkodom, hogy őszintén meg tudják osztani egymással a legtitkosabb vágyaikat is, legyen az vadság, kiszolgáltatottság vagy akár fájdalom.


6 bevált lépés párkapcsolati elhidegülés ellen

Elgondolkoztál valaha azon, hogy miért szűnik meg a kapcsolat, meghittség és csodálat két ember között? Hogy miért érzel egyre kevesebb szexuális vágyat partnereddel? Hogy miért tapasztalsz egyre nagyobb távolságot közöttetek? Hogyan lehet ezt megelőzni?


Ezeket a dolokat vidd magaddal a nyaralásra, hogy felejthetetlen legyen

Közeleg a várva várt nyaralás és szeretnéd felejthetetlenné tenni? A hosszas várakozásnál csak az a rosszabb, ha indulás után máris beteg leszel. Viszont ha megpróbálsz egy picit előre tervezni, te dönthetsz, álom vagy rémálom lesz a vakáció. Adunk néhány tippet, hogy hogyan készülj fel a nyaralásra.


A csiklóizgatás 5 titkos módja

A csikló izgatása különleges módon. Ha eddig csak a kézzel dörzsölést ismerted, akkor sürgősen nézz körül vagy egy jobb szerető után, vagy egyszerűen küldd át neki ezt a cikket, felhívásként, hogy így szeretnéd!


Sosem szerettelek! Lelki védekezés válás, szakítás után

Egy házasság vagy hosszú kapcsolat nem ér véget egyik pillanatról a másikra, a leválás, az egymástól való teljes elszakadás folyamata túlságosan is elnyúlhat és érzelmileg kimerítő lehet. Mit tehetünk, hogy az egymástól elszenvedett sérüléseket csökkentsük, a sebeket begyógyítsuk?


Leszel a koszorúslányom? - Hogyan tedd fel a másik nagy kérdést

Kiválasztottad már a koszorúslányaidat? Még nem tudod, hogyan kérd meg őket a nagy feladatra? Íme néhány kreatív példa:Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x