HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-09-20
Te+Én+Szex

Csücsöri, csöcsös - 7 ciki profilkép, amivel a csajok lejáratják magukat

Nemcsak a fiúk, a lányok is tudnak idétlen profilképeket használni, amiről azt hiszik, hogy vonzó, de inkább ijesztő! Nézzük!


Válás vagy pár-terápia?

Van-e kiút egy rossz házasságból, amikor már a napok a veszekedésről szólnak, amikor már minden szó fáj, amikor már mindkét fél úgy dönt, hogy vége a házasságuknak? Van-e erre megoldás vagy kiút, hogy újra fellángoljanak a régi érzelmek, hogy minden olyan legyen, mint régen volt? Egyáltalán, miért múlik el a szerelem, a szeretet? S miért pont velünk történik mindez?!!


Szerelmi nagy teszt! Valóban ő a nagy Ő?

Töltsd ki ezt az egyszerű tesztet, ami hamar megmutatja neked, hogy valóban ő e a nagy Ő!


Megbocsátani önmagunknak

Nagyon sok kliensem akad el, és nem tud továbblépni a hűtlenségi döntésében, mert nem tud önmagának megbocsátani. Van aki azért, mert megcsalták és úgy érzi a lelke mélyén, hogy nem tett meg mindent a kapcsolatért, ekkor elkezdi vádolni és bántani magát. Van aki azért, mert soha nem gondolta volna, hogy képes hosszú évekig hűtlen lenni, hazudozni, olyan dolgokat érezni és tenni, ami saját erkölcsi értékrendjébe nem fér bele, vagy a családról alkotott énképébe.


Mit tanulhatsz a

Az életem sok területén én elég határozottnak és kellően magabiztosnak éreztem magam, mégis a 30-as éveimben belecsúsztam egy szeretői viszonyba, ami évekig tartott.


Mit gondolsz magadról?

Mi nők gyakran elfelejtünk nőnek lenni. Férfi módon próbálunk helytállni, karriert építünk, határozottak, erősek vagyunk, még véletlenül se merjük magunkat elengedni. Azt tanultuk, hogy mindig meg kell felelni, olyannak lenni - vagy legalábbis olyannak látszani - mint amit elvárnak tőlünk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x