HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-03-23
Te+Én+Szex

Mi kell a nőnek és a férfinak, hogy még jobb legyen a szex?

A szeretkezés evolúciós és történelmi szempontból elsődlegesen a fajfenntartást szolgálta, de az embereknél napjainkban ennél sokkal összetettebb - több funkciót tölt be. A feszültségoldás, az örömszerzés, az önértékelés-jóllét fokozása, a kommunikáció egyaránt célja a szexualitásnak. Elsőrendű szerepe mégis a kötődés megélése, amely az emberi lélek elemi szükséglete.


A behatolás művészete

Vannak, akik a behatolást a szexuális kielégüléshez vezető út egyik szükséges lépésének tekintik, ami úgymond egy belépő mozzanat az élvezetek fokozásához. És vannak, akik ezt az élményt különlegesnek, emlékezetesnek és meghatározónak tartják - egy olyan hosszú és beszédes pillanatnak, amiben a partnerek feltárhatják magukat, elmélyülhetnek egymás mélységeiben, és kifejezhetik intimitásuk minőségeit. Ha a behatolásnak jelentőséget adunk, jelenléttel és figyelemmel töltjük meg, akkor érzeteink részletgazdagabbá válnak, és a gyönyör megannyi változatával tudjuk megajándékozni partnerünket vele.


Megdöbbentő: A fitymagyilkos corn flex mogul - avagy kukoricapelyhen múlik a körülmetélés!

Körülmetélés? Nálunk főleg vallási megfontolásból végzik ezt a műtétet, ám az USA-ban szinte rutinból elvégzik a kórházakban a kisfiúkon. Az egészet a kukoricapehelynek köszönhetik. Elég lökött összefüggés, mégis igaz! Dr. Kelloggs ugyanis - a névazonosság nem véletlen, tényleg ő a híres kukorica pehely cég alapítója! - iszonyúan ellenezte a fitymákat. Hogy miért?


Forróvérű forradalom - azoknak, akik inkább egymással ünnepelnének!

Vannak, akik a forradalmi eszmék ürügyén szerelmüket forralják, s egészen másfajta melegágyat ápolnak, ahol a dugványozás szintén központi kérdés.


Nem akarom lenyelni a békát!

Az emésztés során magunkhoz vesszük a külvilág egy részét, elválasztjuk a hasznosat a haszontalantól, a hasznosat befogadjuk, asszimiláljuk; míg a felesleges emészthetetlen dolgokat kiürítjük.


A megcsalás és ami mögötte van

A félrelépés manapság hihetetlenül gyakori téma: elhagyott, megcsalt nők és férfiak panaszkodnak, nem értve társuk viselkedését. A legtöbb terapeuta valószínűleg ezzel a párkapcsolati problémával találkozik legtöbbet mostanság. De mi van valójában a félrelépések hátterében?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x