Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Egészséges férfiak és a házasság - a terapeuta 5 tippje, ami megmenti

A házasság legfőbb haszonélvezői a férfiak. Míg a nők esetében a házasság nem egyértelműen jelent egészségügyi nyereséget, a férfiaknál a statisztikák karakteresen rámutatnak: a nős férfi tovább él. Vajon mi ennek az oka?


Szeret - nem szeret- szívből - színből - igazán

A legősibb szerelmi jóslás amit a margaréta szirmaival játszottunk. Szeret - Nem szeret - Szívből - Igazán Tépkedtük a margaréta leveleit és szerelmi jóslatot vártunk tőle, mint valamikor réges régen talán a szépanyáink is.


Szexuális felvilágosítás szülőknek

Sok szülőnek eléggé zavaros kép él erről a fejében, ha egyáltalán hajlandó gondolkozni rajta. Többnyire elképzelnek egy alkalmat - inkább nagybetűkkel írom, AZ ALKALMAT, amikor majd ŐK úgy érzik, hogy itt az ideje - talán még ünneplőt is húznak, és akkor majd.


7 tévhit a szexről, amit még mindig elhiszünk!

Bizonyos alapfeltevések, közhelyek hosszú évek óta tartják magukat erotikus életünkkel kapcsolatban. Pedig be kell látnunk több téves, vagy csak részben igaz. Jobb az ilyesminek utánajárni, akár személyesen is….


A férfi, akivel bár soha ne találkoztál volna

Mindenkinek van egy Hufnágel Pistije, és van egy olyan Casanovája, akiről azt kívánja, bárcsak sose találkoztak volna. A "nem igaziak" sorának végén áll, és borzongsz, ha rá gondolsz. A tiéd milyen? Itt a lista a leggyakoribbakról.


Poliamória - Lehet-e több embert szeretni egyszerre?

Több mint 1000 hűtlen mondta el véleményét a poliamóriáról egy kutatásban, aminek döbbenetes eredményeit most te is megismerheted. Vajon a nők csalfábbak, vagy a férfiak? Kinek van nagyobb igénye az érzelmi biztonságra? Izgalmas infografikával!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x