Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex
Randid van? Erre készülj a csillagjegyed alapján!

Ha éppen az ismerkedés időszakában vagy valakivel, érdemes utánanézned, horoszkópja alapján mire számíthatsz a jövőben. Igazi családcentrikus vagy csak a karrier érdekli? Rendmániás vagy gyűjtögető? Mutatjuk!


Szakíts időt közös programokra, hogy aztán ne kelljen szakítani!

A hosszú, kipróbált házasságban élők egyik legtöbbször hangoztatott tanácsa az, hogy a házaspárok akkor is szervezzenek közös programokat maguknak, ha már gyermekeik vannak. Adunk néhány tippet, hogy hova menjetek, ha a nagyszülők vagy éppen egy bébicsősz vigyáz a gyerekekre.


Honnan tudom, hogy flörtöl velem? Jelek, amikből észreveheted

A testbeszéd sokkal többet elárul rólunk, mint gondolnánk. De vajon megértjük, amit a másik a testével, gesztusaival kommunikál felénk?

A nők folyamatosan értékelik párjukat egy kapcsolatban, s olyan cselekedeteket jutalmaznak vagy büntetnek pontokkal, amiről a férfiak még csak nem is álmodnak. Ítélkezés mesterfokon. Mentsd meg a kapcsolatodat!


Honnan tudhatod, hogy egészséges a párkapcsolatod?

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy minden rendben a kapcsolatunkkal, fussuk át azokat a jeleket, amelyek a tökéletes együttműködésre utalnak.


Szexbarátság: 2 in 1, vagyis szex kötöttségek nélkül

A nők szexuális szabadsága és nyitottsága már nem tabutéma, és a szexbarátság sem az.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x