HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-25
Te+Én+Szex

6 biztos jel, hogy rég szakítanod kellett volna!

Ugye veled is előfordult már, hogy úgy érezted, valami nem stimmel a kapcsolatodban, mégsem mertél kilépni? Pedig csak a jelzésekre kell figyelni... Melyek az egyértelmű jelei annak, hogy el kéne hagynunk a párunkat?


Működésképtelen kapcsolatok: ki a hibás?

Miért van az, hogy a nők a férfiakra, a férfiak pedig a nőkre mutogatnak folyton, amikor a működésképtelen kapcsolatok, félresikerült házasságok és szerelmi kudarcok okát keresik? Melyik nemben van a hiba?


Ki ér le előbb? Az eltérő térérzékelés következményei

Ha egy férfi és egy nő egyszerre ugrik le egy felhőkarcoló tetejéről, melyikük ér le előbb? Válasz: A férfi. Mert a nő eltéved útközben.


Párkapcsolati tippek szingli-pánik ellen!

Járványként fertőzi meg a szingliség a mai kor társadalmát. Válogatás nélkül: fiatalt, középkorút, idősebbet, szépet, kedveset, karcsút, formásat, dolgosat, karrieristát, háziast, bulizóst, otthonülőt, fővárosit, vidékit, elváltat, függetlent, gyermek vállalót, gyermekeset, azaz mindenkit.


Nőnek lenni jó...de nem mindig könnyű

Nőnek lenni jó, nőnek lenni érték, nőnek lenni öröm. A hétköznapi rohanásban, a mindennapi taposómalomban, az állandó megfelelések kényszerében, szerepeink szorításában hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni.


Te is ezért vagy még szingli?

Könnyű mondani, hogy ne keseredjen el az ember, ha túl a sokadik randin még mindig egyedül tengődik. Vajon mi lehet a valódi oka annak, ha hosszú ideje szinglik vagyunk?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x