Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex

Új divat? Légy behódoló feleség!

Te hogy vélekedsz? Odaadnád-e összes önállóságodat életed párjának? A feministák szerint ez a pokol. A konzervatívok szerint ősi érték. A macsó pasik szerint az ideális világ.


A szex színei (+18)

Egyes színekről eszünkbe jut valami izgató, más színektől viszont teljesen kedvetlenek leszünk. Egyes színekről tévesen az a hír járja, hogy hideg szín, és egyáltalán nem izgató, vagy hogy személyfüggő, másokról pedig az, hogy vágykeltő. De mi áll a pletykák mögött, melyik szín mit eredményez egy kombinében, a hálószobádban, melyiktől milyen szexuális aktusra számíthatsz?


A megcsalás csúcsa: érzelmi hűtlenség

Ha ellenkező nemű barátunk van, az már érzelmi hűtlenséget jelentene? Durva vagy sem, néhány pszichológus szerint igen.


Hüvelyi vagy csikló? (18+)

Klitorális vagy vaginális? A kérdés ugyanaz, s az orgazmusok soha ki nem fogyó témáját boncolgatja újra és újra. Melyik jobb? Külön lehet-e választani? Neked melyik szokott lenni? Hogy gondolkodnak a kérdésről a pasik? Női orgazmusokról őszintén!


Szex szerelem nélkül? (+18)

Sokan azt hisszük, hogy a szexhez szerelem is kell. Erre a nézőpontra főképp a nők hajlamosak. Sajnos a pszichológia mást állít. A szexuális vágy független tárgyától, állítja néhány szakember, persze ellenvélemények is vannak a témában. A közfelfogás szerint egy jól működő párkapcsolatban a szerelemre szükség van. A tapasztalatok e téren szintén mást mutatnak.


Szex és szerelem a munkahelyen: A legcikibb helyzetek

Szerelembe csöppentél a munkahelyen? Ki tudhat róla és ki nem? Van pár fontos szabály, amit érdemes alkalmaznotok, hogy ne sértsétek meg a munkahely légkörét. Ezek elsősorban a távolságtartásra és területek kijelölésére vonatkoznak. A munkahely egy munkahely, és a legtöbben dolgozni járnak oda...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x