Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex
A tudatos párkapcsolat 10 aranyszabálya

Cikkemben összeszedtem azt a tíz aranyszabályt, amely boldoggá, kiegyensúlyozottá és harmonikussá teheti a párkapcsolatodat. Természetesen ehhez az szükséges, hogy mindkét fél betartsa őket.


Régóta egyedül vagy? Így törj ki a szingliségből!

Gyenge a felhozatal? Eltűntek a normális férfiak? Minden jó pasi foglalt? Te is ámítod magad hasonlókkal? Ideje kitörni a szinglilétből: aktivizáld magad, légy újra partiképes nő - lelkileg!


Féltékeny vagyok vagy csak gyenge?

A zöld szemű szörny senkit nem kerül el. Habár sokan állítják magukról, hogy soha nem éreztek még féltékenységet, de ha csak "úgy" megkérdezzük ezektől az emberektől, hogy mit is jelent féltékenynek lenni, olyan pontos válaszokat tudnak mondani, mintha csak évekig tanulmányozták volna: a saját lelküket.
Csak szex és más semmi?

A swinger kapcsolatokban is felmerül a kérdés, mennyi érzelmet lehet vagy kell beleadni egy alapvetően csak szexre épülő viszonyba. Kialakulhat-e barátság a párok között, szétrobbanhatnak-e kapcsolatok a swinger miatt?


Szexi babonaságok - avagy 7 tényből csavart tévhit a szexben

Sztereotípia, megbélyegzés, tévhit, bolond feltételezés, tudatlanság, mindez a szexuális életünkben. Gyakran dédelgetünk babonaságokat, olyasmit, amiről érezzük, hogy sántít a dolog, és mégis úgy szemezgetjük elménkben, mintha normális lenne.


Cici teszt - mire következtethetnek a pasik a cici formákból? (Képekkel)

Miről árulkodik a cicid? Forma analízis, öltözködési tippekkel! Újra hatalmas divat a dekoltázs és megint panaszkodhatnak a nők azért, hogy a pasik szeme a a cickókon jojózik. A férfiak - ha udvariasak akarnak maradni - nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a plasztikás, formás, dekoltált mellek olyan vonzó látványt nyújtanak, melytől nehéz elfordítani szemüket.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x