12 biztos jele annak, hogy fülig szerelmes vagy
Címlap / Te+Én+Szex / 12 biztos jele annak, hogy fülig szerelmes vagy

12 biztos jele annak, hogy fülig szerelmes vagy

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-23

Belezúgtál? Ügyesen titkolod? Még magadnak sem vallod be? Miért is nem? A szerelem 12 csalhatatlan jele - ha ezeket észleled magadon, jobb, ha beismered: fülig szerelmes lettél.  

1. Megérintett. Villámcsapás, vissza nem vonható. Beléd hasított. Ébredezik az érdeklődésed a másik iránt. Meg akarod ismerni.

2. Megijedsz. Tagadod. Előhúzol régi történeteket. Takarózol velük. Nem is őt szereted, hanem még a régit. Aki talán soha nem is volt. Ez, ami most van, nem is igaz. Kicsit még félsz. Ilyet még nem éltél át, legfeljebb ehhez hasonlót. Közben már magával rántott az érzés. Kéred a mentőövet, de nincs és rájössz, hogy úsznod kell.

3. Nem eszel, nem iszol, nem alszol, nem tudsz dolgozni, idegeskedsz. Tehetetlennek érzed magad. Tenni akarsz valamit, de bármit teszel, úgy érzed rossz. De te jót akarsz neki. Csak még nem tudod, hogyan.4. Egész nap stratégiai terveket szövögetsz. Mit, hol, mikor és hogyan.

5. Egész éjjel gondolkozol, nem alszol, kimerülsz, másnap ugyanez kezdődik előlről.

6. Annak is örülsz, hogy a másik van, létezik és csodálod és rajongsz és hiába tervezted el, hogy nem adod ki magad, fokozatosan és határozottan tudtára adod mindezt.

7. Amikor csak eszedbe jut - tehát a nap minden percében vagy másodpercében -, mosolyogsz, szárnyalsz, vidám vagy.

8. Érzed az érzéseit, éled az életét. Már ketten vagytok. A varázslat él. Mindent együtt csináltok, akkor is, ha épp fizikailag nem vagy vele.

9. Mindent érzel és tudsz vele kapcsolatban, nincs szükség a szavakra.

10. Nem beszélsz róla senkinek. Ha bárhol említik a nevét, ahol ott vagy, zavarba jössz. Zavarodat leplezni próbálod és próbálsz vele átejteni másokat, de te is tudod, hogy nem megy.

 

11. Megfulladsz a hangja, a jelenléte, a szavai nélkül. Telefonbeszélgetéseiteket felveszed és visszahallgatod. Tulajdonképpen abból élsz.

12. Láthatatlan szemellenzőt viselsz. Az igazi szerelem az Örökkévalóságban köttetik. Szövetség, vállalkozás, amely csak kettőtöké. Ezt mindketten tudjátok. A látóteredben és az életedben már csakis Ő van.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 95663 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x