HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-22
Psziché

Ezeket a dolgokat meg kell tenned, hogy társra találj

Nincs folytatása az első randiknak? Regisztráltál minden társkereső oldalra, mégsem találtad meg az igazit? Biztos, hogy jól keresed? Van pár dolog, amit meg kell tenned ahhoz, hogy révbe érhess.


Az alacsonyabb nőknek valóban sikeresebb a párkapcsolatuk?

A tudós bácsik is arra hivatkoznak, hogy az alacsonyabb nők nagyobb eséllyel képesek hosszú távú párkapcsolatot fenntartani és gyereket szülni, mint magasabb társaik.


Te élsz vagy csak létezel? 5 dolog, amin még tudsz változtatni

Hogyan lehetséges, hogy van, aki súlyos sorscsapások ellenére is képes megélni az élet jó dolgait, másoknak egy látszólag tökéletes élet is kevés ahhoz, hogy mély örömet érezzenek? A kulcs valószínűleg ebben az esetben a HOGYAN.Boldognak lenni és élvezni az életet, ahogy jön - ez bárki számára adott lehetőség, nemcsak a "szerencsések" kiváltsága. 5 dolog, amit még ma megváltoztathatsz.Gondolkoztál már azon, mitől lesz boldog egy ember?


Nemek harca - vádolás vagy elfogadás?

Nagyon sok írásom egy-egy internetes beszélgetést követően születik meg. A téma ott hever a közösségi oldalakon. Most egy Férfi-Nő viszonyokat jellemző poszt mellett nem tudtam elmenni szó nélkül. Ha párkapcsolati témáról van szó, a poszt biztos, hogy a másik fél vádolása, negatív jellemzése, rosszabb esetben pocskondiázása. Vajon miért nem lehet találkozni olyan posztokkal, amiben szeretettel, dicsérettel írunk a másik nemről?


A véletlen 5 tipikus esete

Bármi történjék is az életben, ne hidd el, hogy az a véletlen műve! Minden egy előre megtervezett story alapján megy végbe, de ebben nekünk mi a szerepünk?


Válassz egy tollat és megmondja ki vagy!

Ahogy nincs két egyforma ujjlenyomat, úgy nincs két egyforma ember sem. Még szerencse, hogy különbözünk egymástól. Milyen unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanolyan lenne...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


/img/hirdetes/everness-INY-300x250.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x