Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Psziché
Mi az az enneagram? - 9 kilenc embertípus és önismeret

Manapság egy sor céges tréning épül rá az önismeretnek erre a titokzatos múltú, de a 21. században is hihetetlenül jól használható rendszerére, és a boltok könyvespolcain is találni erről szóló könyveket. Valójában azonban a 9 karaktertípus felismerése elsőre egyáltalán nem könnyű - már ahhoz is komoly önismeret és önmagunkra való rálátás kell, hogy saját magunkat be tudjuk azonosítani.


Alkohol- és drogfüggőség: 4 kifogás, + 4 tiltás, amivel nem érsz el semmit!

Sokan úgy gondolják, tudják kezelni az italozásukat vagy éppen a füvezést. Valóban? És ha mégsem, mit tehetnek a barátok, hozzátartozók? Ki dönti el, mikortól számít problémának az alkohol vagy a fű? 4 tipikus kifogás és 4 tiltás, amivel biztosan nem érsz el eredményeket.


Stresszkezelés: A gondolkodási hibák kiiktatása (Teszttel!)

A világ visszautasításától való félelem miatt, visszautasítani a világot, sokkal rosszabb, mint kipróbálni, hogy tényleg visszautasít-e a világ?


Büdös-e az öndicséret?

Az önéletrajzokban, a lapokban és a tévében, a weben és a rádióban mindenütt magukat sztárolják az emberek, mások pedig szerénykednek, ha kell ha nem. Hol van az arany középút? Hogy kell magunkról jót mondani?


Carla Galli 9 sikerlépcsője - intuícióval a tudatos élethez

Mi a spirituális intelligencia, röviden az SQ? Vajon mer ezzel foglalkozni a tudomány? Az évtizedek óta közimsert és népszerű Carla Galli most mint coach beszél Danah Zohar gondoaltai nyomán erről a különleges képességről, ami a siker egyik fontos összetevője.


Száraz November pandémia idején

2020-ban is elstartol a Száraz November társadalmi öngondoskodó programTöbb ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x