Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché

Tudás vagy bölcsesség?

A bölcsesség nem függ iskolázottságtól, intellektustól, a megszerzett tudástól. Lehet valaki nagyon tanult és mégsem bölcs. S mégis, a tudás és a bölcsesség kéz a kézben járnak. Paradoxonnak tűnik?


Akiknek különösen nehéz a karantén - A szeretők

A karantén, a kijárási korlátozás mindenkire hatással van. Az élet átmenetileg megváltozott. Gyakran esik szó arról, hogy figyeljünk oda az idősekre, a krónikus betegekre, az egyedül élőkre. Mindegyiküknek szükségük van a figyelemre, viszont van egy csoport, amelyről nem szólnak: ők a szeretők.


Magányos vagy? Szeresd magad!

Egyedül vagy? Csodálkozol? Hiszen te csak te vagy. Senki és semmi más nem lehet te. Csak Te. Egyedül. Magányod innen ered. Olykor jó a magány. Máskor fáj. Jó egyedül lenni önmagunkkal. Máskor éppen magunktól menekülnénk. Nincs hová. A másikhoz? Magány ő maga is.


Álnok, hazug - vagy csak szépít?

Gyakran megesik, hogy azt halljuk: ami a szívemen, az a számon. Tekintsünk el attól, hogy ez úgysem lehet teljesen igaz, inkább az illető személy a gorombaságát akarja mentegetni vele, fontosabb az, hogy csak annyit jelent, hogy az illető még magának is hazudik. Mert bizony igen korán, gyerekkorban megtanulja mindenki, hogy felesleges mindent a többiek orrára kötni.


Egyedül csináljuk, mégis enyhíti a magányt - mi az?

Ha valaki egyedül él, nagyobb az esélye bizonyos egészségügyi problémák kialakulására. A meditáció viszont remekül enyhíti a magány érzését, még akkor is, ha nem csoportban, hanem egyedül végezzük.


Félelem feloldása - fogadalom, ami megoldást hoz

A félelem az egyik legnagyobb mumus. Viszonylag hamar megismerkedünk vele, hiszen szinte folyamatosan félünk valamitől: a sötéttől, a hidegtől, a melegtől, a naptól, az egyedülléttől, a betegségektől, a szegénységtől. De hogyan is fordíthatnánk a félelmet a javunkra?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x