Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché

Rendezvénynaptár
Poros párok - leporolt párkapcsolatok

A férjem nem hajlandó megmoccanni, ha egyszer hazaér. Soha nem beszélget már velem, és semmit nem tesz a közös életünkért. A múltkor annyira felbosszantott, hogy őt is leporoltam a tollseprűvel, mint a lakás többi bútorát. Megsértődött-persze jogosan-és elrohant. Mit tegyek, hogy újra a régi legyen?


Tudod mi az 5, és mit jelent a G? 5G -amitől rettegni szokás

Leleplezem előre - ha tényleg csak az 5G definíciója érdekel, akkor tessék: Ötödik generációs telchnológia a mobilkommunikációban. Ha az összeesküvés elméletek érdekelnek, akkor nyugodtan kattints a cikkre, ugyanis az 5G valódi magyarázatára ott bukkansz majd rá.


Le vagy törve? 6 tudati szintlépés, hogy feljöhess a mélypontról

Az éjjeliedény hallószerve, vagyis a bili füle effektus. Amikor le vagy törve, és fogalmad nincs, mi hozhatna fel arról a mélypontról, amiben minden összejött, minden ellened fordul, még az ág is húz és ráadásul még itt van ez a csomó plusz szabály és megszorítás is. 6 lépcső, hogy kimászhass belőle.


Kijutni a pszichiátria csapdájából? Lehetséges?

Ha azt mondjuk: pszichiátria, sokféle dolog juthat az eszünkbe, de egy dolog gyakran bukkan fel ennek kapcsán: híradások arról, hogyan sérülnek a pszichiátriai kezeltek jogai ezeken az osztályokon, időnként elég durván. Vajon ki lehet-e jutni ebből a csapdából és ha igen, akkor milyen módon?


3 egyszerű dolog, ami segít elérni a céljaidat

Semmi alkalmazott szabópéterizmus, csak néhány alaptulajdonság. Ami a sikeres emberek sajátja és amitől ők elérnek oda, ahová mások nem. Nem azért mert jobban tudnak akarni, vagy mert mélyről, vagy esetleg magasról jöttek. Egyszerűen csak ezeket betartják. Követed vagy sem? Ettől függ a sikered!


Pacuha, cuki, vagy koravén? - A te gyereked melyik öltözködési típushoz tartozik?

A Te gyereked hová tartozik? Te milyen gyerek voltál? Hogy öltözik a gyerekünk? Ahogy öltöztetjük - gondolná az egyszeri ember. Ám akinek több gyereke van, az tudja: minden gyerek öltözködési stílusa sajátos, még akkor is, ha a tesók levetett ruháit hordja.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x