Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
Csodák mindennap történnek

Minden alkalommal, amikor meghaladod a saját korlátaidat, amikor túllépsz a félelmeiden, meghaladod a gyarló tulajdonságaidat, az maga a csoda. Vedd észre!


Hogyan csökkentsük a stresszt?

Mindenkinek ismerős az érzés, mikor a hullámok összecsapnak a fejünk felett. Minden egyszerre történik, úgy tűnik kevés a nap 24 órája - ez a stressz. Mit lehet vele kezdeni?


Hogyan igazítsuk az asszertív kommunikációt a személyiségtípusokhoz?

A különböző személyiségtípusok esetében más-más szóhasználat, beszédstílus, gesztusrendszer működik. Ezért fontos, hogy kommunikációnkat mindig az adott személyhez és szituációhoz igazítsuk. De hogyan tegyük meg mindezt?
5 jele annak, hogy te is kaptál egy lelki ajándékot

Vannak jelek, amelyek alapján könnyen felismerheted, hogy kaptál-e lelki ajándékot. Bizonyos álmok, empátia és erő - melyik érvényes rád?


Ha én ezt korábban is tudtam volna! 15 dolog, amire 40 felett jövünk rá

Negyven feletti nőként nálad van minden adu: sok-sok tapasztalatod az élet minden területéről, voltál már fenn és lenn, ismered a tested, és egész biztosan van olyan téma, amiben szakértő vagy, ami miatt hozzád fordulnak tanácsért az ismerőseid. De mi a helyzet a lelki oldallal?


Olyan vagyok, mint az anyám!

Sokaknak ezt a mondatot szörnyű kimondani vagy hallani. Sokszor vágják férjek feleségük fejéhez azt, hogy "olyan vagy, mint az anyád". De miért olyan rossz ezt hallani?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x