Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
Gyermeket nem ígér, de segít a meddőséggel küzdő pároknak ez a program

A régóta gyermekre váró házaspárok az Anna-Joachim-programban megélhetik a sorsközösségből, a problémák megosztásából és közös feldolgozásából fakadó erőt, emellett intenzív pszichológiai és mentálhigiénés támogatást kapnak.


Fogsorodra van írva a jellemrajzod

Fáj, lyukas vagy gyulladt? Melyik foghoz milyen érzelem társul? A fogak és a lelki folyamatok között szoros kapcsolat áll fenn. Összefüggések és fogbabonák!


Lelki és mentális okok a betegségek mögött

Betegségeink gyakran azért alakulnak ki, hogy a tünetek révén ráirányítsák a figyelmünket egy-egy téves érzelemre vagy gondolatra, ismétlődő mintára, amelyet szükséges lenne elengednünk, megváltoztatnunk.


Mit tükröznek belőlem a körülöttem lévő emberek?

Kapcsolataink rengeteget elárulnak rólunk: családtagjaink, ismerőseink, barátaink, még a szomszédunk is tükrözi személyiségünk egy részét. Kulcs az önismerethez és a sokkal jobb kapcsolatokhoz!


Köztünk járó neurotikusok

A neurózis valamely formája csaknem minden 3. embert érint Magyarországon. A neurotikusok köztünk járnak, néha tükörben találkozunk velük. Mi is a neurózis? Az orvostudomány és a pszichológia szempontjából egy összetett tünetcsoport, melyben elég nehéz meghúzni a határt, hogy hol ér véget az egészséges ember idegessége, és hol kezdődik a betegség.


Épp most akartalak hívni! Létezik a telepátia?

Még a legszkeptikusabb ezotériatagadók is beszámolnak róla! Tény, hogy néha bizony minden ember megérez dolgokat. Vajon mi erre a magyarázat?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x