Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Találjuk meg együtt Magyarország legnépszerűbb játékait!

Neked mi a kedvenc játékod? Sokszor halljuk ezt a kérdést, de van erre jó válasz valójában? Van kedvenc játékunk, ha gyerekekkel vagyunk, van kedvenc játékunk, ha egyedül ütnénk el az időt, van kedvenc játékunk, ha kevés időnk van, és van megfelelő választás a hosszú téli estékre. Életkor és érdeklődési kör szerint is változik a kedvenc.


Vasárnap óraátállítás! Szólj a szervezetednek is!

2021-ben október 31-én, vasárnap 3 óráról 2 órára állítjuk át az órákat - és érdemes már a szervezetünket is felkészíteni erre.


Négy lábbal a címlapon - Nandagópa új (tacskós) könyve

Már megint írt a tacskókról, és ez megint zseniális lett, és szerintem ezt megint szétkapkodjátok! A címe: Tacs-Co, avagy hogyan NE neveljünk dakszlit . A Harmonet olvasók egyik kedvenc könyve volt tavaly Nandagópa könyve, az Angyal feketében. Mi most a tacskót kérdeztük: SIKERÜLT egy hamisítatlan Dakszlinterjút csinálnunk!


Ezekre figyelj őszi kirándulás előtti készülődéskor

Szeptember beköszöntével a vénasszonyok nyaráig még van esély elcsípni a nyár utolsó napsugarait, de ilyenkor már a strandok helyett a kirándulóhelyek kerülnek előtérbe. Adunk néhány tippet, hogyan érdemes felkészülni az őszi kirándulás előtt.


Te mit tennél, ha kiderül, hogy a gyereked drogra lopja a pénzt?

Mit tettél volna a szülők helyében? És ha az iskolában te vagy az osztályfőnöke? És ha a legjobb barátja anyukája vagy? Mit tettél volna, ha kiderül, hogy Veronika folyamatosan meglopja a szüleit és a pénzt drogokra költi?


Fesztivál a Békéért - Ekam Világbéke Fesztivál

A béke a létezés valódi állapota. A béke egy olyan bátorsággal teli nyugalom érzése, ami nem hagy cserben a legnehezebb pillanatokban sem. Ennek az állapotnak megvan az ereje, hogy meggyógyítsa az elszakadt szálakat, a sebeket és egyben kitartást ad. Ez a béke mindenki számára lehetséges.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x