Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Gyereknek lenni jó!

A gyermeki fantázia világokat képes teremteni. De mi történik akkor, ha a valóság ugyanolyan csodálatos, mint a szárnyaló képzelet? Ha egyszer csak életnagyságú TRex hátára lehet pattanni, lehetőség nyílik ráját simogatni, cápát etetni, trambulinon ugrálni?


Festékek, amiket egy kezdő DIY rajongónak érdemes beszerezni

Elkezdtél DIY projekteken dolgozni, de nem tudod, milyen festéket válassz? Az akrilfesték az ideális választás, melyet szinte minden felületen használhatsz. Könnyen kezelhető, gyorsan szárad és tartós eredményt nyújt. Fedezz fel még több festékfajtát a teljes cikkben, hogy mindig a legmegfelelőbb eszközzel indulj neki a következő projektnek!


Cipők esküvőre - a top 5 legjobb modell

A kényelmetlen tűsarkúak korszaka leáldozóban. Ez nem azt jelenti viszont, hogy ne viselhetnénk ilyet egy esküvőn. Azonban senki sem ragaszkodik már ahhoz, hogy lábfájósan töltsük el az egész napot egy olyan körömcipőben, ami egyáltalán nem kényelmes. Ötféle alternatívát mutatunk be most a tűsarkú helyett.


Ezek a stílusok divatslágerek lesznek a szezonban!

A javasolt trendek elsősorban a korábbi évtizedek divatjához való visszatérésén alapulnak, de felfrissült, modernizált formában. Kevés a radikális újdonság, funkcionális és kényelmes dolgokat választunk, és csak ezután fordulunk az érdekes és extravagáns holmik irányába. Nézzük, mik az aktuális divatslágerek!


Ismerjétek meg Rókazsoltot!

Közkedvelt margitszigeti helyszínekre vezet Rádai Andrea legújabb mesekönyve Sipos Fanni illusztrációival, melyben az olvasók megismerhetik Rókazsoltot, aki a Palatinus strandon él, és állat- és emberbarátaival rengeteg izgalmas kalandba keveredik.


Mit sportoljon a gyerek?

Több mint 100 sportág, több mint 20 hangszer, 20 000 látogató, olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolók, neves zenészek, szakképzett oktatók. Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, amely május 26-27-én (péntek, szombat) 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban. A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x