Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Ezek a könyvek nem hiányozhatnak egy fociőrült könyvespolcáról!

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportága. Milliók játsszák, milliók nézik, s természetesen milliók olvasnak róla. Mutatunk most három futball tematikájú könyvet, amit mindenképp el kell olvasnod. Javasoljuk ezeket az írásokat azért, hogy a focit a lehető legszélesebb perspektívából lásd.


Megosztók

Meg szeretnélek tanítani az "áldás" és "osztva" univerzumán túl, úgy Facebookozni, hogy az tényleg segítség legyen másoknak, és jobbá tegyen téged. Az álhírek, az ezoterikus frázisok, a "nyerj házat ingyen" posztik és az édes kiscicicák ködéből kipillantva elmondok már dolgot, ami ma, 2021-ben igaz.


Korlátlan sörkóstolás az Indoor Sörfesztiválon

Február 18-án a járvánügyi intézkedések betartásával, de újra lesz Sörfesztivál, amire a sörök kedvelői olyan régen vártak. Versenyekkel, korlátlan fogyasztással és remek meglepetésekkel várnak a szervezők!
Ha szerinted a közösségimédia káros és régen jobb volt, figyelj!

Annyit mondogatják, hogy eltávolít a számítógép egymástól. Visszaemlékszem, hogy mit csináltunk mi, amikor ilyen 10 és 14 közt voltunk. Kb. ugyanazt, amit a mostani srácok, csak még a most olyan sokat szidott gépek híján máshogy. Együtt lógtunk. Ahogy most is együtt lógnak a srácok. Most a saját szobájukban guborogva mind. Úgy vannak együtt.


A jótékonykodás és adományozás alapszabályai

Ünnepek környékén sokan szeretnek adakozni. Ez nemes, ha el is jut a célba! A karácsonyi adományozás, alkalmi jótékonyság helyett az egész éves támogatást érdemes átgondolni.


Mától indul az Adni Öröm! akció a kijelölt SPAR üzletekben

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei személyesen várják az élelmiszer adományokat, hisz "Adni Öröm! " Különösen, ha egy rászoruló család ünnepét tehetjük szebbé vele. Ez a célja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös, személyes élelmiszer-adománygyűjtési akciójának, amely 2021. december 16-án indul és december 21-ig tart.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x