Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Melyik a legjobb balatoni szálláshely 2022-ben?

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás második régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Ami azt jelenti, hogy szavazók ezen a héten két szálláshelyet bejuttatnak az év végi fiáléba.


Te mit tennél, ha kiderül, hogy a gyereked drogra lopja a pénzt?

Mit tettél volna a szülők helyében? És ha az iskolában te vagy az osztályfőnöke? És ha a legjobb barátja anyukája vagy? Mit tettél volna, ha kiderül, hogy Veronika folyamatosan meglopja a szüleit és a pénzt drogokra költi?


Így lesz sikerben gazdag az Újév! - Szilveszteri program ötletek

Az év vége arra való, hogy összegezzük az eddigieket, vessünk egy pillantást az elmúlt 12 hónapra és terveket szőjünk a következőre. Persze ilyenkor mindenki bizakodva fordul a jövőbe és azon tanakodik, hogy vajon hogyan lehetne sikerben gazdag az újév.
Így pihent a Balatonnál a 4 for Dance

Vagyis a csapat fele! Ugyanis a táncegyüttes két tagja volt AZ ÉV HOTELE című műsor legújabb epizódjának tesztelője.


A rúdtáncnak köszönheti a színésznő, hogy újra magára talált

Märcz Fruzsina, a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színésznője három évvel ezelőtt talált rá a rúdsportra. Utólag azt mondja, hogy éppen a lehető legjobbkor! Akkoriban egy nehéz, lelkileg is igencsak megterhelő időszak kellős közepén volt, de aztán a rúdtáncos edzések új lendületet adtak neki, fizikai és lelki értelemben egyaránt!


A gin rövid története

Nem kell ismernie a történelmet ahhoz, hogy élvezze a mi kis történetünket. Miután elolvasta, talán egy kicsit jobban fogja értékelni a modern gin-tonikot - amelyet nem egy nyomornegyedben, hanem egy szép, tiszta lepárlóüzemben készítettek kénsav hozzáadása nélkül! Igyunk a ginre - és arra, hogy milyen messzire jutott 300 éves történelme során.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x