HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-20
Ajánló

Búcsú a 25 éves Krisna-völgyben

A kíváncsiskodók kedvéért lakóház látogatással, a bevállalósok kedvéért pedig color partyval, Holival bővül az idén 25 éves jubileumát ünneplő Krisna-völgy Búcsújának programja, július 20-22. között Somogyvámoson. A háromnapos családi élményfesztivál középpontjában India színei, hangulata, művészete, kultúrája és tudáskincse áll. A vegán, mediterrán, magyaros és indiai gasztronómiai finomságok mellett egésznapos színpadi program várja a családokat.


Néhány dolog, amit nem árt tudni a második gyermek születése előtt

Sok szülőben fordul meg a gondolat - viszonylag nem sokkal az első gyermek születése után mi lenne, ha elkezdenénk tervezni a másodikat is. Hiszen ekkor még az apuka és az anyuka is benne a napi babázásban: a pelenkázásban, az éjszakázásban, Igen ám, de nem szabad elfelejteni, mindezt egy másik pici gyerek mellett kell végigcsinálni. Jó az, ha kicsi a korkülönbség? Egyáltalán mit érdemes figyelembe venni egy anyának a második gyermek érkezése előtt?


Cirkuszok éjszakája a Balatonon!

Hatodik alkalommal is megrendezik a Cirkuszok Éjszakáját, amely idén is a balatonlellei elefántfürdetéssel veszi kezdetét. A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja - Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba - július második szombatján - július 14-én - ismét megmártózik a Balaton hűsítő vizében.


Melyik az Alföld legjobb hotele?

Most hétvégén véget ért AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor első régiójának közönségszavazása. A verseny nagyon szoros volt, alig több, mint tíz szavazat döntött az első hely sorsáról.


ELFÚJVA - megünnepeltük szülinapunkat versikéitekkel

Igen, már a 20. szülinapja felé ballag a HarmoNet, és hálásan köszöni a múlt heti köszöntéseket! Főleg azt, hogy játszottatok velünk! Jövőre Veletek ugyanitt!!! És hogy kik nyertek? ...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x