Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Mit kell tudni a parapszichológiáról?

Gyakran találkozunk megmagyarázhatatlan jelenségekkel mindennapjainkban. Vannak azonban szakértők, akik a tudomány határain túl próbálnak válaszokat találni. A parapszichológusok az emberi elme és a pszichés jelenségek titkait kutatják. Mit csinál a parapszichológus? Milyen módszereket alkalmaznak? Mennyibe kerül? Mit tárhat fel a parapszichológia?


Közeledik a házassági évforduló? 5 ajándékötlet, aminek örülni fog a párod

Akár az első közös évfordulóra vagy éppen az ezüstlakodalomra készülsz, garantált sikert arató ajándékot találni bizony nem mindig könnyű feladat. Szerencsére egy kis kutatómunkával pillanatok alatt kiválaszthatod a párod számára ideális meglepetést, és igazán felejthetetlen lehet a közelgő házassági évfordulótok. Alábbi cikkünkben 5 nagyszerű ajándékötletet mutatunk be!


Amikor a csontpótlás a legjobb megoldás

Bizonyos helyzetekben előfordul, hogy fogimplantátumra van szükség. Akár a genetika, akár az életkor, akár más egészségügyi állapot okozza, mindenképpen fontos kezelni a fogászati problémákat, mert ez egész további életünkre kihatással lesz.A sikeres implantációhoz azonban lényeges a megfelelő csontállomány. Ha a csontállomány nem elégséges, első körben ezt kell helyreállítani, mégpedig csontpótlással.


Roma színház, koncertek és gyerekprogramok a május végi Perspektíva Fesztiválon

A Karaván Színház szervezte Perspektíva Összművészeti Fesztivál fókuszában a roma művészeti értékek, elsősorban a színház és az előadóművészet áll. A Magyarországon hiánypótló jellegű fesztivál programjában négy napon át (2024. május 24-27.) két budapesti (ferencvárosi) helyszínen színházi produkciók, koncertek, izgalmas interaktív gyermek- és ifjúsági előadások lesznek láthatóak.


A biztonságos autózás egyik alapja a megfelelő gumiabroncs

A közlekedéssel kapcsolatban napjainkban két dolog is reflektorfénybe kerülhet: az egyik a biztonság, a másik pedig a gazdaságosság. Az autógyárak arra törekednek, hogy az egyre újabb kihívásoknak megfeleljenek és a lehető legbiztonságosabb autókat állítsák elő, ám az emberi tényezőt a közlekedésből nem lehet kizárni, így ezen a területen nem is létezik 100 százalékos biztonság. Te gondoltad volna például azt, hogy a vezetők több mint 80 százaléka még vészhelyzetben sem nyomja kellő erővel a fékpedált?


Guppi a Karaván Színházban az abszurd komédiák kedvelőinek

A guppi egy kis szürke díszhal, egy igénytelen állat, ami bármilyen környezethez képes alkalmazkodni. Akárcsak Tamara, eme abszurditásig mulatságos komédia főhősnője, aki hosszú évek házassága után egy nap egy idegen férfit visz haza. Hirtelen kialakul egy szerelmi háromszög, ám semmi sem az, aminek elsőre látszik…Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x