HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-25
Ajánló

Hogyan töltődjünk fel testileg és lelkileg?

Hajlamosak vagyunk párhuzamot vonni a semmittevés és a pihenés között, nem árt azonban tisztázni, hogy a két dolog nem ugyanaz. Amikor pihenünk, feltöltődünk. Erre pedig kiváló helyszínt biztosítanak a szállodák, mert hazánk hemzseg a jobbnál jobb szállodáktól, ahol nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődhetünk. Hogy melyik szállodát válaszd erre a célra?


Nyári PagonyFeszt - Irány a kert!

Programok a könyveken túl a gyermeknap alkalmából.


Világhírű fellépők az Everness Fesztiválon

Idén júniusban hatodik alkalommal nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb életmódfesztiválja, az Everness. A tudatosság rendezvényén idén 300 hazai és külföldi előadó 21 helyszínen tánc-, mozgás- és jógaprogramokkal, koncertekkel, hangfürdőkkel, előadásokkal és workshopokkal várja az önismeret iránt érdeklődő közönséget.


Kimondták a boldogító igent!

Ma délben összeházasodott Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő a windsori kastély kápolnájában.


Nemzetközi Integrál Világtalálkozó

Az Integrál Akadémia szervezésében májusban, Siófokon találkozik az integrálos világ színe-java, a 3. Integrál Európai Konferencián. A kiegészítő programokkal együtt a 13 napos konferencia kínálata 40 országból, 200 előadótól 250 előadás és workshop, aminek a kiemelt napjai a péntek-szombat-vasárnap.


A HarmoNet guruló cigány-jósdája a hosszú hétvégén Balatonfűzfőn

Indul a Harmonet Gipsy Józsda-kocsi nyári turnéjának első állomásán, mától a hosszú hétvégén a balatonfűzfői Kikötő Placcon! Gyertek, élvezzük együtt a nyár-nyitányt, üljetek fel erre a kis minden szegletéből romantikát lehelő vardóra és kukucskáljatok bele a jövőtökbe! Lehet, Fortuna is arra jár!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x