HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-23
Ajánló

Egy hét múlva kezdődik a 21. Vegetáriánus Fesztivál

Hogyan lehet meggyógyulni az inzulinrezisztenciából és a cukorbetegségből, hogyan olvasható le arcunkról, mint egy térképről az egészségügyi állapotunk, hogyan függ össze a klímaváltozás a táplálkozásunkkal, hogyan válthatunk át fokozatosan a vegetáriánus vagy vegán életmódra? Augusztus 26-27-én Budapesten a 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL táplálkozási szakemberek előadásait, relaxációs foglalkozásokat, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, zenei és tánc-programokat, valamint filmvetítéseket kínál.


3 ok, amiért Hollókőn megtalálhatod a harmóniát

Ha egy kis nyugalomra vágyunk, de mégsem akarunk egyedül lenni, Budapestről akár egy óra alatt eljuthatunk Hollókőre, mely kihagyhatatlan célpontja lehet egy nyár végi, pihentető kiruccanásnak.


Everness Indián Nyár -  zenék az elmélyülés jegyében

Naplemente chill out, spirituális zenék, hangfürdők, szóló és nagyzenekari fellépők - az Everness Indián Nyár idei zenei kínálata felhőtlen szórakozást, feltöltődést és elmélyülést ígér az őszi Balaton partján.


Családbarát hotel lett a Balaton legjobb hotele

A múlt vasárnap véget ért szavazáson a Hotel Katalin lett A HÓNAP HOTELE 2017. júliusában AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson a Balaton régióban. Így a Hotel Katalin lesz az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak AZ ÉV HOTELE címért az év végén.Garami Gáborról a legtöbben csak annyit tudnak, hogy nagyon kellemes hangja van. Rádiós személyiségként, zenekari előadóként ismerik, a szabadon gondolkodó és élő emberi oldalával azonban kevesen találkoznak. Az Everness Az én utam sorozatába azonban éppen az utóbbi jellemzői miatt hívtuk el mesélni.


Most kiderül, hogy melyik a Balaton legjobb hotele

AZ RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásában ezen a héten vasárnap délig szavazhatsz utoljára a Balaton legjobb hotelére. A tét nagy, mert a megválasztott szálloda indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x