Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ajánló
Offero, a legújabb online piactér

A bárki számára elérhető online piacterek és kereskedelmi platformok régóta nagy népszerűségnek örvendenek. A kínálat bősége és a nagyfokú érdeklődés azonban mindenképpen indokolttá teszi a terjeszkedést, így új szereplőkkel is találkozhatunk a színtéren.


Szusimánia a múzeumban

A szusi, amit a japán ételek egyik fő képviselőjeként tartanak számon, ízvilágával, letisztultságával, kifinomultságával és egészségre gyakorolt pozitív hatásával világszerte nagy népszerűségnek örvend. Mi mindent érdemes tudni róla? Ez a témája a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum időszaki kiállításának.


Új év, új élet, újjászületés

Kevesebbet enni, káros szenvedélyektől mentesen élni, többet sportolni, több időt tölteni szeretteinkkel. Csak egy pár a már sokat hallott újévi fogadalmak közül. Vajon akiknek sikerül mit csinálnak másképp?
Mitől lesz vegán egy bor? És mi a helyzet a sajtokkal?

Hamarosan indul hazánk első Vegán bor- és sajthelyettesítő mustrája a MentesFeszt rendezvény keretein belül február 25-26-án az ELTE Gömb Aulájában. Minőségi és szakmailag elismert előadókkal, 70 kiállítóval készülnek már harmadjára az egyik legnagyobb egészségtudatos fesztivál szervezői.


Kisszériás étrendkiegészítő-bérgyártás professzionális módon

Milyen a jó laboratórium, minek kritériumoknak kell megfelelnie, miért fontos a bérgyártásban a megfelelő szakértelem és hozzáállás? Erről beszélgettünk dr. Sárkány Ferenc gyógyszerésszel.


Amit a célzott hatású italokról, azaz funkcionális italokról tudni kell

Nem mindegy, mit iszunk. Egyre népszerűbbek az egészséges italok, amelyek célzott szerepet töltenek be mindennapjainkban. Mivel számottevő a különböző értékes, célzott hatások betöltése, a funkcionális italok a funkcionális élelmiszer-ágazat nagy szegmensét foglalják el. Külföldön egyre trendibbek, főleg az egészségtudatos vásárlók körében.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x