HarmoNet története


A HarmoNet története
 

 

„Az internet legharmonikusabb pontja” szlogennel 1999-ben kezdte meg működését az első, nőknek szóló magyar nyelvű portál, a HarmoNet.

Az online újságírás ekkoriban még főleg a férfiolvasókra koncentrált, így a magyar weben úttörőnek számított a nőket célzó HarmoNet, amely a kezdeti időkben a cikkeken kívül főként asztrológiára és eköré épített szolgáltatásokra koncentrált.

A HarmoNet a hazai online piacon elsőként, még 1999-ben elindította ingyenes, internetes tanácsadási szolgáltatását, majd 2000-ben (a magyar weben szintén elsőként) létrehozta az azóta is töretlen népszerűséggel működő Harmóniakártyát, amely az auditok szerint ma is legnépszerűbb hírlevél alapú jósda.

2002-től „Mindenkinek, akinek lelke van” mottóval az oldal arculatot váltott és még nagyobb hangsúlyt kapott a minőségi magazintartalmak előállítása. 2002-től a HarmoNeten megjelenő cikkek szakmaiságáért nem csak újságírók, hanem ismert, neves szakértők felelnek.

A HarmoNet mindig kiemelt figyelmet fordított az oldalon megjelenő cikkek, elemzések szakmai hitelességére és minőségére. Tartalmaink orvos-szakmai nívóját Dr. Kunsay Gyula (ismert orvos-pszichológus) felügyeli, ezáltal olvasóink az őket érdeklő orvosi, pszichológiai témákban garantáltan hiteles információkhoz jutnak.

A portál a két magyar magánszemély tulajdonában lévő HarmoNet Internet kommunikációs és Kiadói Kft. kizárólagos tulajdona. 2007 nyarától a HarmoNet Kft. két fő tevékenysége különvált portál és rendezvény üzletágakra. A minőségi női magazinportál a HarmoNet www.harmonet.hu és a rendezvényszervező üzletág a www.megjosoljuk.hu url címen működnek. A HarmoNet mára hazánk egyik meghatározó női magazin- és szolgáltatás centrumává vált.

 


x