Utazás - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Utazás
Utazók 10 parancsolata - ne keljünk útra anélkül, hogy elolvassuk!

A nyaralás már a tervezgetéssel elkezdődik! Mi az a tíz legfontosabb dolog, amit az utazónak tudnia kell? Tapasztalt buszos-gyalogos-repülős utazók állították össze ezt a tízparancsolatot.


Mi alapján válasszunk szállást nyárra?

Hamarosan itt a nyári szabadság-szezon, érdemes már most megtervezni a forró hónapok programját. Akár itthon, akár külföldön szeretnénk tölteni a vakációt, minden esetben elmondhatjuk, hogy a szálláskínálat nagy, így nem egyszerű feladat kiválasztani, hogy hova menjünk. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, szálláshely kiválasztása során.


Így készülj tudatosan a tavaszi túrákra és kirándulásokra!

A tavaszi jó idő beköszöntével és a napos óraszámok növekedésével azonnal kedvünk támad kiszabadulni a természetbe. Néha egy véletlenszerű, pár órás kirándulás is nagyszerű élményt nyújt, de ha a komolyabb, régóta tervezgetett vágyainknak szeretnénk eleget tenni, akkor itt az idő az ötletelésre, a helyszíngyűjtésre és a készülődésre.
Odessza élni és nevetni akar

Odessza 50 éve ünnepli április elsejét. A Fekete-tenger partján fekvő ukrán városban a bolondok napja: Humorina. Humorban a háború ellenére sem ismernek tréfát.


10 ok, amiért imádni fogsz belföldön vakációzni

Ha vakáció, akkor irány külföld! Ismerős? Mindannyian utaztunk már, és mindig fantasztikus élmény. Van valami csábító a messzi távolban, mégis sok minden szól amellett, hogy minőségi időt töltsünk a szülőföldünk felfedezésével. Íme 10 ok, amiért érdemes elkezdeni!


A legfontosabb tudnivalók a zarándokutakról

Egyre tudatosabban épül be a kínálatba a vallási turizmus, és reneszánszát éli a zarándoklás: ez manapság talán az egyik legtrendibb elvonuló tevékenység. Érdemes az alapokkal is tisztában lenni, hogy kinek és hogyan érdemes elindulni, mitől válik egy turista zarándokká.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x