Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
Spóroljunk a fűtésen olyan módszerrel, amit a finnek a 70-es évek óta használnak!

A levegőcserélő berendezés hosszú távon az egészségünket és a pénztárcánkat is kíméli A fűtés és a szellőztetés télen egymás "ellenségei". Pedig a friss, oxigéndús levegő elengedhetetlen szervezetünk optimális működéséhez. Semmiképp nem szabad a szellőztetést elhagyni a fűtésszámla csökkentése érdekében, különösen egy szigeteléssel ellátott épület esetében, ahol a szerkezeti elemek penészedni kezdhetnek szellőzés hiányában.


A boldogságot nem teszi tönkre az eső!

Az augusztus 20-ai időjárás előrejelzés nemcsak a tűzijátékot mosta el, hanem az érdi Parkvárosi Parádét is. A kiírt pótnap szeptember 25-e lett. Annak ellenére, hogy ez az őszi vasárnap is borongós, esős volt, a jó hangulatot nem tudta megtörni.


Készíts meseszép sziklakertet ősszel - Kertbe és erkélyre is!

Ismét enyhülni látszik az idő, és bizony a kert ápolása elhanyagolhatatlan ebben az időszakban, hogy a télre kényelmesen felkészülhessenek a növények, és tavasszal újult erővel nyílhassanak. Miként készíthetsz szép sziklakertet?
A lakásbiztosítás kalkulátor segítségével előre tervezhetünk

Egy nem várt káresemény óriási terhet jelenthet, épp ezért elengedhetetlen az ingatlanaink megfelelő védelme. A lakásbiztosítás kalkulátor használatának köszönhetően pontosan tudni fogjuk már jó előre, milyen költségekkel jár majd ez, ám arra nagyon figyeljünk oda, hogy mindig a legoptimálisabb megoldást válasszuk. A kockázatviselés ára ugyanis rengeteg tényező függvénye.


4 nevelési bravúr, amit a kutyás szülőktől tanulhatunk

Vannak rakoncátlan emberkölykök és ugyancsak rakoncátlan kutyakölykök. Ám a napokban egy kutyás rendezvényen érdekes megfigyelést tettem. A fegyelmezett, boldog kutyák gazdáinak gyermekei is fegyelmezettek és boldogok.


Hogyan tegyük tönkre gyermekünk önbizalmát?

A folyó, amibe belépünk, mindig ugyanaz és mégis mindig más. Minden folyamatosan változik körülöttünk, minden porcikánk kicserélődik. Rajtunk is múlik, hogy egészséges sejteket, vagy eleve beteg sejteket építünk be testünkbe a változással.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x