Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon

A nők nem szülőgépek!

Agymosás az iskolában: a 12. osztályosoknak készült biológia tankönyv szerint sok nő felfogása teljesen hibás a terhesség mesterséges megszakításával kapcsolatban, ha úgy vélik, a műtét vállalásával saját testükről döntenek. Tessék?!


Iszik a feleségem! Honnan tudhatom biztosan?

A női alkoholizmust nehezebb észrevenni, mert a nők nagy része zugivó. Mégis van néhány egyértelmű jel, amiből biztosan kiderül, ha egy nőnek az alkohol már problémát jelent.


Segítség! Ivarérett a gyerekem!

Sok szülő - amíg csecsemő, vagy totyógós a gyereke - meg van róla győződve, hogy nála nem jelenthet majd gondot a gyermeke kamaszkora, mert ő aztán túl jól emlékszik a sajátjára, és nem fogja elkövetni azt a hibát, amit VELE a szülei.


Így tanítsd a gyerekedet a stresszmentes életre!

Manapság szinte nincs olyan ember, akinek az életét ne befolyásolná negatívan a stressz, és ez alól már a gyerekek sem kivételek. Súlyos hiba a felnőttek részéről, ha a dohányzást és az alkoholfogyasztást nyugtató hatásúnak állítják be.


Isteni lényből üldözött ellenség

A kutyák (a hűség szimbólumai) erényei mellett mintha eltörpülnének a cicák jó tulajdonságai. Ám a nagyobb szolgálatot mégis a macskák tették az emberiségnek, ez tagadhatatlan. Az, hogy a Föld kerekén - elsősorban Európában - ilyen szép számban élnek emberek, a macskáknak köszönhető elsősorban.


Ilyenek vagyunk: a 3+1 leggyakoribb szomszédtípus

Aki nagyobb lakóközösségben él, tudja, néha kompromisszumokat kell kötni a békés egymás mellett éléshez. Máskor azonban vannak olyan helyzetek, amikor kifejezetten jól jön, ha mellettünk éppen lakik valaki, aki gyermekei vagy kutyája miatt többet van otthon, mint mi. De mihez kezdjünk, ha a szomszédunk kellemetlen szokásai megkeserítik az életünket?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x