Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
Tényleg ennyire fontos a szőnyeg? A gyerekszoba néhány elengedhetetlen kelléke

Egy babaszoba vagy gyerekszoba megtervezése mindig nagyon izgalmas feladat, hiszen egyszerre kell praktikusan gondolkodni, miközben fontos szempont a személyesség, az otthonosság megteremtése is. A terhesség alatt megálmodni a babaszobát a várakozás örömének megtestesülése. Ezzel a kismama igazán kibontakoztathatja a benne dolgozó fészekrakó ösztönt - míg egy nagyobb gyermekkel saját szobát tervezni már valódi együttműködést kíván. Nézzük, melyek azok a dolgok, amelyek nem hiányozhatnak a gyerekszobából!


5 tuti tipp, amivel harmonikusabbá teheted otthonodat

A lakberendezés nem csak az esztétikáról szól, hanem arról is, hogy hogyan alakíthatjuk ki otthonunkat úgy, hogy tükrözze személyiségünket és ízlésünket. Egy jól átgondolt átalakítás segíthet abban is, hogy kiegyensúlyozottabbá, kényelmesebbé és funkcionálisabbá tegyük a teret, amelyben élünk.


Főzzünk együtt!

A konyhai munkálatok közben sokszor sündörögnek gyerekeink körülöttünk, és bizony ez néha bosszúságot is okozhat. Inkább kérjünk tőlük segítséget a sütés-főzés műveleteihez, és máris fejlesztő játékká válik az ebéd elkészítése!
Éjszaka is varázslatos a kert, csak használj sejtelmes fényeket!

A természet közelsége által a kert a szabadság érzését kelti. Nincs olyan évszak, hogy ne találnánk valami felemelőt a kertben. Ha pedig mindig szívesen tartózkodunk ott, az éjszakákról se feledkezzünk meg!


Pozitív spirál - tanácsok az iskolakezdési időszakra

Elkezdődött az iskola. Ez minden évben megváltoztathatatlan tény. Az viszont rajtunk múlik, hogy a gyermekünk hogy kezdi az iskolát. Nagyon fontos időszak ez, hiszen most dől el, hogy megszereti-e az iskolát, a tanulást.


Szépítsd meg az éléskamrát! Lakberendezési tippek őszre

A befőzések és savanyítások idején érdemes átgondolni, hogy mindezt a sok finomságot hol és hogyan fogjuk tárolni. Ilyenkor töltjük fel az éléskamrákat - használjuk ki a rendelkezésünkre álló helyet a lehető legjobban!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x