HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Otthon

A gyermekotthonban lakók önbizalma nagyobb lenne -  Kutatás a 14-18 éves fiatalok önképéről

Egy kutatás szerint a gyermekotthonban nevelkedő fiatalok lényegesen kevésbé bíznak a szüleikben, és valamelyest jobban magukban, mint családban nevelkedő társaik. Sokan borúlátóak közülük, és a külső visszajelzésekre is az átlagnál kevésbé nyitottak. Az otthonban lakó gyerekek leginkább a barátaikra számíthatnak, ami a lányok esetében hatványozottan igaz.


Hogyan tegyük szebbé az őszt

Beköszöntött az ősz, nem mondanám, hogy az ősz az elmúlást szimbolizálja, hiszen ha valami véget ér, az mindig egy új kezdetét jelenti. Most éppen azon vagyok, hogyan tegyem az otthonom motiválóvá a családom és persze önmagam számára. Különböző falmatricákat vásároltam, ami üzenetekkel bír. Hiszem, hogy ezek a mondatok, jelképek az éltünk részévé válhatnak, ha minden nap látjuk, olvassuk őket.


9 növény, ami pozitív légkört teremt az otthonodban

Azt mindannyian tudjuk, hogy növények nélkül nem létezhetnénk, hiszen ők biztosítják számunkra az életünkhöz elengedhetetlen oxigént. Otthonunkban azonban nem csak szervezetünkre vannak jó hatással, de mindennapi hangulatunk is pozitívan változhat a növények jelenléte által.


Horror néni vagy óvó néni? Rémes óvodák, valós történetek!

Az utóbbi napokban megkezdődött az óvodai tanév. Egyre több kétségbeesett anyukával találkozom, akik olyanokat mesélnek, amitől a hajam égnek áll!


Pornó az iskolában?

Hogyan vélekednek a kamaszok az erkölcsről és a pornóról? Egyáltalán nem erős kérdés, hiszen rettentően fontos téma, amivel foglalkozni kell!


Közeleg az iskola - mire figyeljen a szülő?

Beiratkozni, elintézni, megvenni, leadni, felvenni, átírni, rákérdezni, elvinni, felhívni.



Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 





ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x