Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon

Rendezvénynaptár
Ilyenek vagyunk: a 3+1 leggyakoribb szomszédtípus

Aki nagyobb lakóközösségben él, tudja, néha kompromisszumokat kell kötni a békés egymás mellett éléshez. Máskor azonban vannak olyan helyzetek, amikor kifejezetten jól jön, ha mellettünk éppen lakik valaki, aki gyermekei vagy kutyája miatt többet van otthon, mint mi. De mihez kezdjünk, ha a szomszédunk kellemetlen szokásai megkeserítik az életünket?


Pár perc farsangig? Jelmeztippek csillagjegyek szerint!

Mibe öltözzetek? Horoszkópod megmondja! Tippek, tanácsok, trükkök csillagjegyed szerint.


Az indigókról - púder nélkül

Az indigó gyerekek, később felnőttek élénk képzelettel, erős elmebeli képességekkel és érzékeny lelkülettel rendelkeznek, ám gyakran problémát okoz mindezt egyensúlyba hozniuk. Hogyan segíthetjük, hogy erős, kreatív felnőtt váljon belőlük?


Hat tipp az egyetemválasztáshoz - szülőknek

Alig egy hónapjuk maradt a végzős középiskolásoknak, hogy eldöntsék, hol folytatják tanulmányaikat: az idén szeptemberben induló egyetemi képzésekre február 15-ig lehet jelentkezni. A döntést természetesen mindenki maga kell meghozza, de a szülő segíthet a megfelelő irány megtalálásában és az odáig vezető út megtervezésében. Íme hat tipp ahhoz, miben lehetünk gyermekünk segítségére.


Misztika az otthonodban: lila és türkiz árnyalatok

Használd a spirituális üzenetet hordozó lila és türkiz árnyalatokat a lakberendezésben, ha útkeresőben vagy, szeretnél hozzáférni a spirituális és kreatív erőforrásaidhoz és bevonzani a lélektársadat.


6 környezetvédő tipp, hogyan folyjon le a víz a kádadból

Bosszantó probléma, amikor zuhanyzás közben egyszer csak azt vesszük észre, bokánkig ér a víz. Hiába a szűrő, valami miatt mégis eldugult a cső. 6 tippet mutatunk be a megelőzéstől a tragédia kezeléséig.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x