Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
A lelki nyugalmad érdekében bízd szakemberre a tapétázást!

A megfelelő szakember megtalálása sokszor kész rémálom. A folyamat szinte mindig az ismerősök, barátok körbekérdezésével kezdődik azt remélve, hogy valakinek volt már dolga olyan szakival, akinek a munkájával meg volt elégedve. 


Jön a baba! Mit egyek?

Megtudtad, hogy gyermeket vársz? Életed legszebb feladatára vállalkoztál, ami azonban felelősséggel is jár. Ez pedig már most elkezdődött. Az ételeidből nyeri a gyermeked a fejlődéséhez szükséges tápanyagokat. Ha hiányt szenved, akkor tőled veszi el a szükséges dolgokat. A magad és magzatod egészsége érdekében egyáltalán nem mindegy, mi kerül a tányérodra.


Szülőként mennyire szóljunk bele, hogy milyen pályát választ a gyerek?

Pici gyerek mellett nehéz hinni a mondásnak, hogy kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond: pedig az évek múlásával a szülő szembesül vele, hogy a kevés alvásnál is van nehezebb dolog. Mégpedig az, amikor a gyerek lépésről-lépésre önállóvá válik, és valóban az egész további életére kiható döntéseket kell meghoznia.
Tél a lakásban

Hogyan gondozzuk szobanövényeinket télen? Milyen dísznövényeket vehetünk, amelyek a hideg hónapokban virágoznak? A növények mellett mi mindennel tehetjük lakásunkat kellemessé, otthonossá? Hogyan varázsolhatunk melegséget a szobákba?


Segítség! Még senkinek nincs ajándékom! – 5 tipp Neked!

Még senkinek nem vettél semmit? Nincs semmi ötleted? Éppen annak nem találtál még ki semmit, akit a legjobban szeretsz? Totálisan be vagy tojva, hogy az aranyvasárnapi őrültek háza jut csak neked? Összedugtuk a fejünket, hogy segítsünk neked! 5 tipp, amiről garantáljuk, hogy még ünnep előtt belefér az életedbe!


Hogyan legyen egyszerre kényelmes és ízléses a hálószobánk?

Sokunk számára az este jelenti a nap legfontosabb szakát, hiszen a nyolcórás kemény munka után végre hazamehetünk és a munkaruhát levetve otthonkába bújhatunk. Az otthon melege főleg ilyenkor, téli időszakban értékelődik fel, amikor a megszokottól is több időt töltenének a családi fészekben.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x