Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
Fényérzékenység, napallergia

Máris tombol a nyár, a jó idő, azonban vannak, akik ezt nem tudják felhőtlenül élvezni: akik érzékenyek a napsütésr, akik nem tudnak hosszan a napon sütkérezni. Ugyanis a sokféle allergia között létezik napallergia is.


Ültessünk lepkecsalogató virágoskertet!

Ha nem csak gyönyörű, de pillangókkal teli kertet szeretnék, akkor nagyon egyszerű dolgunk van: ültessünk olyan virágokat, amiket szeretnek. A palántanevelés időszakán már túl vagyunk, de kifejlett palántákat még vehetünk a kertészetekben, illetve legközelebb ennek tudatában tervezhetjük meg a kertünket.


Energia: pusztít vagy épít életedben? - A tűz elem, az erőcsakra és a térrendezés összefüggései

Vajon mi lehet a közös a tűz elemben, az élénk színekben, a nyárban, az USA-ban, és életed alakulásában? Apró szimbolikus összefüggések, amelyek nagy ráhatásokat eredményeznek. Tudatosság egy jobb, élhetőbb életért!


A játék pszichológiája

A játék a gyermekek számára a legfőbb ismeret és tapasztalatszerzési lehetőség. Ezáltal tanulnak a világról, kipróbálják, mit tudnak, és gyakorolják a szociális viselkedési formákat. Alakul általa én-képük, hiszen a társaik visszajelzései alapján határozzák meg magukat.


Különleges ajándék az édesanyáknak: szeretetbefőtt és varázsfű

Néhány nap van már csak anyák napjáig, ha még nem tudjuk, hogy mivel kedveskedjünk erre a jeles napra édesanyánknak, íme két ötletes megoldás, ami nem igényel nagy kézügyességet, egyedi, és a hatás biztos, hogy nem marad el.


 Ha mégis a karriert választod

Már nem kérdés, hogy a nők is bizonyíthassanak, ha nehezen is, de egyre gyakrabban vezető pozícióba léphessenek. De mi lesz a gyerekneveléssel? Hogy lehet megtalálni az egyensúlyt család és karrier között?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x