Kedvenc Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Kedvenc
Megmentette ez a kutya a gazdáját?

Szívszorító fotó terjed a közösségi médiában: a pár nappal ezelőtti törökországi földrengés után egy kutya találta meg gazdáját a romok között. Valódi a történet?


Figyeljünk a madarakra - munkák a költési időszak előtt

Természetvédelmi szempontból érzékeny munkák: fecskefészkek eltávolításának engedélyeztetése, végrehajtása épületfelújítások kapcsán, sérült vagy áramütésveszélyes fehérgólya-fészkek biztonságossá tétele, fák, bokrok kivágása - ezekkel a munkákkal végezni kell március végéig.


Kinek milyen típusú kutya való? Így dönthetjük el

Egy kutya érkezése mindenképpen felforgatja a család életét - mégpedig teljes mértékben. Új szokások, új rutin és teljesen új prioritási rendszer alakul ki, miközben egy életért leszünk felelősek. Ez valójában egy borzasztóan nehéz feladat, ami nem csak cuki fotókból áll, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják.
Trükkök kutyagazdiknak, hogy ne legyen sáros a lakás

Ahol a kutyák családtagok, ott ősszel bizony folyamatosan koszolódik a lakás a sok sár miatt, amit kutyusok behordanak a házba. Bevethetünk néhány trükköt, hogy négylábú barátaink számára is biztosítsuk a mozgást, és a lakás se sárdarabokkal tarkított akadálypálya legyen


Sün! Sün!

Nem tudom, észrevettétek-e már, mennyivel többen mentenek macskát, mint sünt. Egyrészt ugye a macska cuki, simi-simi, doromb-doromb, szeri-szeri. A sün ehhez képest (bár lehet cuki, de) bök, büdös, és csöppet sem együttműködő.


Kutyás háznál egészségesebb gyerek?

Azok a babák, akik már életük első évében kutyák és macskák társaságában élnek, kevésbé fogékonyak a légúti fertőzésekre.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x