Ki az a Boy George?! Senki sem kíváncsi az énekesre - Te még emlékszel rá?

Ismét egy régi sztár döntött úgy, hogy megpróbálkozik a visszatéréssel. A Culture Club egykori énekese, Boy George szeretett volna ismét berobbanni a popzene világába, ám úgy látszik, már senki nem emlékszik rá, és a kutya sem kíváncsi a koncertjére. Totális csőd, hatalmas bukás.

A 47 éves énekes, Boy George megunta az otthon ülést, és úgy döntött, ismét szerepelni fog. A Culture Club volt énekese egy koncertturnét szervezett melynek első állomása az angliai Hampshire-ben lett volna. A ’80-as évek meleg, androgün popsztráját azonban úgy látszik, már rég elfelejtette a nagyérdemű, mert a koncertre, melyet az 2200 fő befogadására alkalmas Portsmouth Gildhall csarnokban tartottak volna meg, mindössze 89 jegyet sikerült eladni. A szervezők így kénytelenek lemondani a fellépést, hiszen a bevétel még Boy Geroge gin-tonicját sem fedezné, és a hatalmas anyagi csőd elkerülése végett inkább úgy döntöttek, az egész turnét hagyják a fenébe.

HarmoNet tipp: Rohamot kapott Cher - elmaradt a koncert Las Vegasban >>

A The Boy is Back in Town nevet viselő turné lehet, hogy teljes egészében elmarad, és Boy George még örülhet, hogy rögtön az elején törlik koncertjeit, így némileg kisebb bukással kell számolni, már ami a pénzt illeti. Persze a furcsa külsejű, és még furcsább szexuális beállítottságú énekes számíthatott volna arra, hogy 20 év kihagyás után nem lehet csak úgy visszasétálni a színpadra. A popzenei karrier befejeztével Boy George DJ-ként kezdett dolgozni, és az egyik legsikeresebb angliai lemezlovas a mai napig. Lehet, hogy ez a fajta siker mégsem elégítette ki, vagy talán a fizetése nem volt elég kokainra? Bárhogy is volt, a hatalmas visszatérés helyett hatalmas bukás lett a dolog vége. No nem baj, kárpótlásul hallgassuk meg Boy George egyik legismertebb dalát a ’80-as évekből!