Rohamot kapott Cher - elmaradt a koncert Las Vegasban
Címlap / Showbiznisz / Rohamot kapott Cher - elmaradt a koncert Las Vegasban

Rohamot kapott Cher - elmaradt a koncert Las Vegasban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Mostanában sorra jelennek meg az elmúlt évtizedek nagy dívái a színpadon. A nagy visszatérők sorában olyan nevekkel találkozunk, mint Janet Jackson, Liza Minelli, Tina Turner és Wintney Houston. Most Cher a következő sztár, aki ismét színpadra állna, ám ő kevésbé volt szerencsés, mint a többiek. 

A hétvégén debütált volna Cher, aki szeretett volna beállni a nagy visszatérők sorába, ám kevésbé volt szerencsés, mint a többiek. Mindkét Las Vegasban tervezett koncertjét le kellett mondani az utolsó pillanatban, mert a művésznő rosszul lett nem sokkal az első koncert kezdete előtt. A 62 éves énekesnő nem örvend túl jó egészségi állapotnak - ellentétben például Tina Turnerrel - és a fellépés előtt súlyos fulladási rohama volt. Cher asztmás és hörghurutja is van, a roham fulladással és erős köhögéssel jár. Ilyen állapotban lehetetlen énekelni, az ember örül, ha egyáltalán levegőhöz jut.

HarmoNet tipp: Légszomj – Küzdelem az életért! >>

A szervezők mindent megtettek azért, hogy az énekesnőnek a lehető legjobb körülményeket biztosítsák, hatalmas beruházással még egy különleges párásító készüléket is beszereltek, nehogy a száraz levegő miatt rosszul legyen Cher. A baj mégis megtörtént, így a várva várt koncertek elmaradtak - ebben mindig szerepe van fokozott izgalomnak is -, és egyelőre bizonytalan, hogy a későbbiekben meg tudják-e tartani azokat.

Amennyiben Cher képtelen színpadra állni, vissza kell fizetni a jegyek árát - teltházas koncert lett volna. Sokan vannak Cher környezetében, akik eredetileg sem tartották túl jó ötletnek, hogy az énekesnő ismét koncertezzen. Azon kívül, hogy számos egészségügyi problémával küzd, Cher már nem a régi. Rajta igencsak fogott az idő, a rengeteg szépészeti beavatkozás ellenére - vagy talán pont azért. Cher arca eléggé eldeformálódott, combjai pedig borzalmasan megvastagodtak, a számtalan plasztikai műtét is nyomot hagyott rajta, csak nem olyat, amilyet szeretett volna. Legutolsó, 2005-ös fellépése Las Vegasban már elég rossz kritikát kapott. Az elnyűhetetlen Tina Turnerrel ellentétben Chernek inkább pihenésre lenne szüksége, bár a koncertezés és egy esetleges újabb album bevétele nem jönne rosszul az anyagias sztárnak. A rajongók szintén alig várják, hogy színpadon láthassák a legendás énekesnőt. Ám erre egyelőre nincs sok esély.

HarmoNet tipp: Rocknagyi ismét színpadon! >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1235 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x