Új barátnője van az aranylabdás labdarúgónak - Ronaldo megint becsajozott

Frissen elvált asszony lett az idén aranylabdás Cristiano Ronaldo új barátnője. A fiatal hölgy már megalapozta jövőjét, korábbi férje mellett, de ő maga sem keres rosszul. Most a világ legmenőbb focistájával jár - ki tudja meddig.

Alyona Haynes ukrán modell lett Cristiano Ronaldo legújabb barátnője, miután szakított előzőz kedvesével, a spanyol Nereida Gallardoval. A 25 éves modell a dúsgazdag üzletember, John Hayes felesége volt, és fiatal korára már maga is rengeteget keresett, mint modell. A csinos lány nemrég vált el, és volt férje vagyonából elég szép összeg ütötte a markát. Most a 23 éves sztárfocista, az idén aranylabdás Cristiano Ronaldo mellett látták többször is, akivel nyilvánosan együtt vacsorázott, és nyíltan vállalják viszonyukat. Nereida Gallardo, a korábbi barátnő csak néhány epés megjegyzéssel kommentálta a dolgot, szerinte C. Ronaldo nem éppen úriember, csak a szexben jó, bár abban nagyon.


Azt is elmondta, hogy hét hónapig tartó kapcsolatuknak C. Ronaldo nem túl intelligens módon mindössze egy sms küldésével vetett véget. A luxusautókért és a csinos gazdag barátnőkért egyaránt lelkesedő ifjú labdarúgó és az elvált ukrán modell kapcsolatának sem jósolnak túl nagy jövőt, a pár barátai szerint mindketten csak felvágni akarnak a másikkal és párszor ágyba bújni. Korábban C. Ronaldonak már volt két modell és egy színésznő barátnője, egyikükkel sem töltött el túl sok időt. Azért valljuk be, szép pár lehetnek, hiszen mindketten sikeresek, fiatalok, gazdagok, és nem utolsó sorban gyönyörű alakkal is áldotta meg őket a természet. Azt meg nem lehet a szemükre vetni, ha élvezni is akarják munkájuk gyümölcsét, na meg egymást.

HarmoNet tipp: Egy Rolls-szal lepte meg magát a szomorkodó C. Ronaldo >>

HarmoNet Fórum tipp >>