Egy Rolls-szal lepte meg magát a szomorkodó C. Ronaldo
Címlap / Showbiznisz / Egy Rolls-szal lepte meg magát a szomorkodó C. Ronaldo

Egy Rolls-szal lepte meg magát a szomorkodó C. Ronaldo

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Eddig úgy tudtuk, a vásárlási mánia első sorban a nők sajátja, ám ez nem így van. Most a portugál sztárfocista, C. Ronaldo vigasztalódott egy autószalonban. Nem is akármit vásárolt: egy vadi új Rolls Royce-t vitt haza a kissé rosszkedvű játékos. 

Angol kollégéját, David Beckhamet utánozva, egy gyönyörű Rolls Royce-t vásárolt Cristiano Ronaldo, hogy az egy évet csúszó szerződése miatt a Real Madriddal kissé kárpótolja magát. C. Ronaldo köztudottan imádja a szép autókat – melyik férfi nem? – és egész gyűjteménye van a méregdrága típusokból. Most a Ferrari, a luxus BMW, a Bentley és az Aston Martin mellé tolta be a garázsba legújabb szerzeményét. A kis magánvigasz 340 ezer font volt – nagyjából 100 millió forint – ám az egyik legjobban kereső labdarúgónak ez meg sem kottyan, neki a havi fizetése is több, nem beszélve egyéb bevételeiről, reklámszerződések, stb.


Nos, ha saját fizetésünkre gondolva kicsit elszomorodtunk, akkor irány egy jó kis vásárlás, C. Ronaldonak is bejött, a havi fizetésünkből az említett autó 10 cm-es makettjét mi is bátran megvehetjük!

HarmoNet tipp: Milliárdos sikkasztásért körözik a brunei szultán öccsét! >>

HarmoNet Fórum tipp >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1817 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x