2022 számmisztikai (numerológiai) előrejelzés - mit hoz az újév?

A 2022-es év a hatos szám energiájával, viszont három egyforma számmal indít, három kettessel. A hatosból a túlélőképességet, a sok kettessel pedig talán a kétségeket hozhatja nekünk. Nézzük, mire számíthtunk tőle!

 A számmisztikában az évszám jegyeit összeadva jön ki az a szám, amely az adott esztendő rezgését megmutatja. 

2022, vagy is 2+0+2+2 az összesen 6 - tehát ez az idei hatos enegiájú év lesz. (A hatos szám misztikájáról egyénre szabva ITT olvashatsz még többet!) 

Hatos év a számmisztikában

Míg az ötös szám Ádám, az első ember, az "istenember" száma, addig hatos szám Krisztusé. A hatágú csillag jelzi a messiás érkezését. A magyar nyelvben a hatos szám a hatással is összefügg. Ha valami hat, akkor az eredményes. Hat a gyógyszer, hat a művész a közönségre. Azonos hangalakú szó és ez nem véletlen. A hat ugyanis mindig valamiféle változtatást, behatást, erőteljességet hoz az életünkbe. 

Ez a szeretet, a család, a boldogság száma is, Vénusz analógia. (Nőiesség) 
Erre az évre tehát egy erőteljes megújulást, a szeretetre való rátalálást, de az egészséggel kapcsolatos dolgok változásait is jelzi. 

A három darab kettes, ami az évszámban van (és ezen kívül egy nulla van még benne, ami az origópont , a nyugvópont száma) viszont a kétségek erejét mutatja. Hiába a hatos jó energiája, ha a kettes szám "túlereje" kétségessé teszi a hatos kínálta dolgokat. A szeretetet, a békességet, a családot. 
(A Kettes szám misztikájáról ITT olvashatsz többet!) 

Idén a női erők kerülnek hatalomba,  (Hold és Vénuz) ha politikáról beszélünk, a nőkre kell figyelnünk a választásokon. Idén minden kicsit kettős, szélsőséges lesz, vagy így, vagy úgy mennek a dolgok, nem lesz egyértelmű, ami elénk kerül, vagy csak utólag derül majd ki a számunkra, hogy az adott életeseménynek mi értelme is volt valójában? A sok kétség nem tesz jót az embernek, a nem egyértelmű dolgok megterhelik. 

Ha valamit kimondunk, jól rágjuk meg a szavakat, mert lehet, hogy amit mondunk, félreértik, kiforgatják. 

Pénzügyek tekintetében jól gondoljuk át a befekteéseinket, ne a szívünket figyeljük, mert félrevihet. 

A szerlemben, párkapcsolatban
a megcsalás, a hazugságok is előtérbe kerülhetnek, de a megbocsátásnak is lesz helye ebben az évben, ha belátjuk, mi magunk mit hibáztunk. 

Egészségünk tekintetében a változásoknak nem mindig tudunk örülni. 

Az idei évre még a befolyásolhatóság lehet jellemző - országos és világ szinten, de az egyén szintjén is. Nagyon nem mindegy, milyen befolyást engedünk be az életünkbe, kinek hiszünk, kitől fogadunk el tanácsokat. Legyünk megfontoltak. 


NAGY ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS
MIND A 12 CSILLAGJEGYNEK 2022-RE