NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - asztrológiai előrejelzés a 12...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - asztrológiai előrejelzés a 12 csillagjegynek

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - asztrológiai előrejelzés a 12 csillagjegynek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Általános, éves horoszkóp előrejelzés 2022-re asztrológusunktól. Szerelem, munka, egészség, személyiség asztrológiai elemzés mind a 12 csillagjegyre, horoszkóp jegyek alapján.  

 2022-re is elkészítettük az általános asztrológiai elemzését mind a 12 csillagjegynek. Valóban asztrológus írta, aki a képletek alapján készítette el az előrejelzéseket.

Harmonet tipp, éves általános előrejelzés:  JUPITER ÉVE; 2022 a dualitás és a szerencse letéteményese >> 

Ha szeretnéd megismerni a sajátodat, keresd meg a horoszkóp csillagjegyedet az alábbi listában, és kattints arra a jegyre (a szövegre, vagy a képre) amelyik a te személyes horoszkópod! 

Ne feledd kikeresni szeretteid horoszkópját is! 

(A kép után kezdődnek a jellemzések) Kos (Március 21. - Április 20.) 
A Kos a harcos arcetípusának jegye, központi törekvése a hódítás, énjének kibontakoztatása, akaratának érvényesítése. Spontán, impulzív, türelmetlen, bátor úttörő. Nem aggályoskodik, pillanatok alatt kiheveri a vereséget és csörtet tovább, ezért úgy tűnik nincs tekintettel másokra, holott inkább nem is gondol arra, hogy mások nem úgy látják a dolgokat, ahogy ő. 

Tovább a KOS 2022-es előrejelzéshez >>

Tovább a KOS általános jellemzéséhez >> 


Bika (Április 21.- Május 21.) 
Türelmes, gyakorlatias, állhatatos, valósághű jegy, aki nagyon szereti az állandóságot. Nem veti meg az érzéki örömöket sem, sőt igazi hedonista hírében áll. Lassan melegszik be, viszont ha egyszer beindult megállíthatatlan. Józan gondolkodású, de hajlamos a csökönyösségre, konokságra, nehezen változtat a már bevált sémákon. Vidám és hűséges természet, de nagyon birtokló is tud lenni.

Tovább a Bika 2022-es előrejelzéséhez >> 

Tovább a Bika általános jellemzéséhez >> 


Ikrek (Május 22. - Június 21.)

Az Ikrek levegős jegy, rendkívül sokoldalú, kíváncsi, mozgékony, kommunikatív. Megragadja és továbbítja az újdonságokat. Kritikus, gyors, okos gondolkodású, remek üzleti érzékkel megáldott, furfangos. Gondtalan, könnyed, vidám természet, rendkívül szórakoztató és nagyon fair. Ugyanakkor az érzelmek területén hajlamos racionalizálni, nem mer mélyre merülni, felületes és csapongó. Gyakran szétszórt, sok mindenbe belekezd, de nehezére esik megmaradni egy témánál és be is fejezni azt.

Tovább az Ikrek 2022-es jellemzéséhez >> 

Tovább az Ikrek általános jellemzéséhez>> 


Rák (Június 22.- Július 22.) 

A Rák jegy szülötteinek a lélek nyelvén beszélnek: érzékenyek, álmodozók, romantikusak és rendkívül gondoskodóak. Igazi terepük a család, ahol védettséget remélnek. Szívós, becsvágyó, de ösztönsen cselekszik. Jó rá tud hangolódni a körülötte élők gondolataira és vágyaira. A rideg valóság megriaszthatja és akkor visszamenekül az álmai, fantáziái közé. Birtokló típus, képes rátapadni a szeretteire, ilyenkor túlgondoskodása nyomasztó lehet környezetének.

Tovább a Rák 2022-es jellemzéséhez >> 

Tovább, a Rák általános jellemzéséhez >> 

Oroszlán (Július 23. - Augusztus 23.) 

Az Oroszlán az öntudat, magabiztosság, életigenlés és a sugárzó életöröm jegye. Kreatív, nagyvonalú, így mindig nagyban tervez, de eredményeit bőkezűen meg is osztja másokkal – bár nem önzetlenül: a gesztusaiért kapott csodálatot teljes természetességgel zsebeli be. Ha óvatos és nem esik a hiúság és öntetszelgés csapdájába, akkor egy nagyon melegszívű, barátságos, motiváló ember, akinek öröm a közelében lenni.

Tovább az Oroszlán 2022-es jellemzéséhez >> 

Tovább az Oroszlán általános jellemzéséhez >> 


A Szűz (Augusztus 24. - Szeptember 23.) 
A Szűz az aratás jegye, ahol elválasztják a búzát a pelyvától. Ezt a minőséget képviseli a Szűz jegye: megkülönbözteti a hasznost a haszontalantól, az egészségeset az egészségtelentől, az értékest a károstól. Ahhoz, hogy ezt jól meg tudja tenni nagyon jó elemző és megkülönböztető képességre, a részletekre való fogékonyságra és éles kritikai érzékre van szüksége. Ha azonban ezt túlzásba viszi, akkor perfekcionizmus, maximalizmus, túlzott pedantéria és idegesítő szőrszálhasogatás lesz az eredménye.

Tovább a Szűz 2022-es előrejelzéséhez >> 

Tovább a Szűz általános jellemzéséhez >> 

Mérleg (Szeptember 23. - Október 23.) 
A Mérleg a harmónia jegye, beleértve az emberi kapcsolatokat, művészeteket, diplomáciát, jó ízlést.
Nem szereti a száraz szükségszerűséget, hanem szépséggel, bájjal, stílussal, tapintattal fűszerezi a hétköznapokat. Békés természetű, toleráns, kiegyensúlyozott, barátkozó természet. Mivel a problémákat hajlamos a szőnyeg alá söpörni, ezért konfliktuskerülő lehet, nehezen áll ki magáért és híresen döntésképtelen.

Tovább a Mérleg 2022-es jellemzéséhez >> 

Tovább a Mérleg általános jellemzéséhez >> 

Skorpió (Október 24. - November 22.) 
A Skorpió a szélsőség és a mélység jegye. Semmi sem érdekli, ami középszerű, langyos. Mindennek a mélyére akar hatolni, érzései is végletesek. Vonzza minden, ami titok és másoknak tabu téma. Hatalmas lelki erejük van, mellyel gyógyítani képesek, viszont ügyelniük kell, hogy ne bocsátkozzanak hatalmi harcba és ne tegyék függővé a gyógyulni vágyókat.


Nyilas (November 23. - December 21.) 
A Nyilas jegye a külső-belső horizont tágításáról szó. Ez kívül megnyilvánulhat utazási kedvben, távoli tájak felfedezésében, belül pedig a dolgok értelmének keresése, tanulmányok és a magasabb igazságok felfedezése. Nagyon nyitott, örök optimista, emelkedett és lenyűgözik a nagyszabású dolgok, távoli célok. Vigyáznia kell azonban mindez ne csapjon át fennhéjázásba, ne legyen felvágós vagy morálisan felsőbbrendű.

Tovább a Nyilas 2022-es előrejelzéséhez >> 

Tovább a Nyilas általános jellemzéséhez >> 

 

Bak (December 22. - Január 20.) 

 
A Bak a kötelességtudat, állhatatosság, szorgalom, fegyelem jegye. Magától értetődően vállalja a felelősséget és amit elkezdett minden erejével igyekszik be is fejezni. Gyakorlatias, pontos, okos, fáradhatatlan, alapos és komoly. nehezen tud lazítani, ha átesik a ló túloldalára örömtelen, száraz, barátságtalan, túlságosan aszketikus törtetővé válhat, aki megtagadja játékos és gyengéd oldalát.

Tovább a Bak 2022-es előrejelzéséhez >> 

Tovább a Bak általános jellemzéséhez >> 

Vízöntő (Január 21. - Február 19.) 

A Vízöntő a régi értékek lerombolója, az osztálykülönbségek eltörlője, az egyén szabadságának fő szószólója. Minden tekintetben függetlenségre törekszik, igyekszik megszabadulni minden korlátozástól. Eredeti, humoros, ötletes, gyors észjárású és semmiképpen sem áll be a sorba: mindig kiemeli és minden eszközzel hangsúlyozza különlegességét. Kiszámíthatatlan, kissé bolond, akinek nehezére esik a következetesség. Elvont gondolatai, sziporkázó ötletei vannak, viszont a megvalósításukhoz már nincs kitartása.

Tovább a Vízöntő 2022-es előrejelzéséhez >> 

Tovább a Vízöntő általános jellemzéséhez >> 


Halak (Február 20. - Március 20.) 

A Halak önzetlen, áldozatkész, nagy beleérző képességű jegy, akik bátorítóan hatnak másokra. Nagyon segítőkészek, fantáziadúsak, de inkább passzív reagálásra hajlamosak, mint aktív kezdeményezésre. Nagyon intuitív, mindig megérzi mi van a levegőben és kinek mire van szüksége. Képes hagyni, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, ugyanakkor hajlamos önállótlanul, gyámoltalanul semmit sem csinálni, amikor tettekre volna szükség, Gyakran csinál magából mártírt, áldozatiságával manipulál.

Tovább a Halak 2022-es előrejelzéséhez >> 

Tovább a Halak általános jellemzéséhez >> 


NAGY SZÁMMISZTIKAI
ELŐREJELZÉS 2022- RE

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 16594 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x