NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - az Ikrek jegy asztrológiai előrejelzése

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez.

 Ikrek 2022-ben 


Az Ikrek levegős jegy, rendkívül sokoldalú, kíváncsi, mozgékony, kommunikatív. Megragadja és továbbítja az újdonságokat. Kritikus, gyors, okos gondolkodású, remek üzleti érzékkel megáldott, furfangos. Gondtalan, könnyed, vidám természet, rendkívül szórakoztató és nagyon fair. Ugyanakkor az érzelmek területén hajlamos racionalizálni, nem mer mélyre merülni, felületes és csapongó. Gyakran szétszórt, sok mindenbe belekezd, de nehezére esik megmaradni egy témánál és be is fejezni azt.
 
Bővebben a 12 csillagjegyről >> 


Munka és az Ikrek 2022-ben


Az év első két hónapjában komoly és koncentrált munka vár az Ikrekre, amely azonban sok minőségi változást is hozhat, így ha kellően rugalmasak és terhelhetőek maradnak ez nem fogja megviselni őket. Márciustól a koncentrált munka fárasztóvá válik, egyre többször felmerül a szabadulás igénye. Májustól Ikrekbe lép a Merkúr, így elemükben lesznek, szavaiknak és kommunikációjuknak jelenős ereje és átalakító hatása lesz. Kora ősszel és télen összébb kell húzni a nadrágszíjat, de legalábbis türelmesebbnek lenni: egy várt eredmény késni fog vagy egy projekt nehezebben jön össze, mint arra számítottak.
 
 

Szerelem és az Ikrek 2022-ben 

 


Furcsa dolog történhet az Ikrekkel az év elején: hatalmas és mélyreható változások várhatnak rájuk a szerelem területén, és ha szinglik, akkor a tartós elkötelezettség is megfordulhat a fejükben. Bármennyire is idegennek érzik ezt a természetüktől, nyugodtan vágjanak bele, nyugodtan kövessék a szívük szavát. A sikerszéria a nyár elejéig tart, amikor is nehéz perceket élhetnek át, mert felmerül a tartós elkötelezettség vagy szabadság dilemmája. Bármelyik mellett döntsenek is azt semmiképp sem kényszerből, hanem szívük szavát meghallgatva válasszák: etz most egyébként is a szokásosnál könnyebben fogják meghallani. 
 
 

Egészség és az Ikrek 2022-ben 


Erős és regenerációra képes energiákkal kezdődik az év, érdemes kihasználni az erőteljes, gyógyító impulzusokat. Kora tavasszal érdemes tisztító kúrát végezniük, esetleg különböző böjtöket. Nyáron alapvetően jó egészség vár rájuk, ugyanakkor a vizekkel érdemes vigyázniuk. Az őszi-téli időszakban figyeljenek a táplálkozásukra, mert a még alapvetően vékony alkatú Ikrek is terebélyesedésnek indulhatnak. 
 
Az Ikrek ebben az évben a szokásosnál érzelmesebbek lesznek. Jól tudnak fejlődni akkor, ha az eszük mellet, az – amúgy remekül működő – intuíciójukat is munkára fogják. 
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz