NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Rák jegy asztrológiai előrejelzése

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez.

 Rák 2022-ben 


A Rák jegy szülötteinek a lélek nyelvén beszélnek: érzékenyek, álmodozók, romantikusak és rendkívül gondoskodóak. Igazi terepük a család, ahol védettséget remélnek. Szívós, becsvágyó, de ösztönsen cselekszik. Jó rá tud hangolódni a körülötte élők gondolataira és vágyaira. A rideg valóság megriaszthatja és akkor visszamenekül az álmai, fantáziái közé. Birtokló típus, képes rátapadni a szeretteire, ilyenkor túlgondoskodása nyomasztó lehet környezetének.
 
Bővebben a 12 csillagjegyről >> 

Munka és a Rák 2022-ben

 


Mivel a Rákok érzelmes típusok, elsődleges terepük a család az év elején mindig nehezen rázódnak vissza a munkába. Ha a munkahelyen családias a légkör, akkor komolyan és felelősségteljesen dolgoznak, ellenkező esetben azonban páncéljukba húzódva sértődötten robotolnak. Idén a Rák jegyű női munkavállalók különösen érzékenyek lehetnek a munkahelyi egyenlőtlenségekre nőként például erőteljesen kiállhatnak az egyenlő fizetésért és bánásmódért.
Szerelem
 
Érzelmeikben idén év elején egy kicsit visszafogottabbak a szokásosnál, ez talán annak is tudható be, hogy óriási a stabilitás és a biztonság iránti igényük. Tavasszal érzelmi életükben, sőt szexualitásukban is komoly változások várhatóak. Fontos, hogy megfelelő önbizalmat építsenek ki és kiálljanak magukért, mert májusban beköszönthet a nagy szerelem lehetősége, de ebből csak akkor fognak tudni profitálni, ha kellőképpen stabilak lelkileg, ellenkező esetben hajlamosak lesznek illúziókba ringatni magukat.
 
 

Egészség és a Rák 2022-ben 

 

Az év első pár hónapjában figyeljenek az izomzatukra, végezzenek sok nyújtó gyakorlatot, mert érzelmi stressz hatására képesek megmerevíteni magukat, „páncélzatot” húzni védekezésképp. 
A nyári hónapokban érzik magukat igazán elemükben, augusztusban nagyon jó formában lesznek, különösen odafigyelnek az egészségükre. Ha aktuális egy átfogó orvosi vizsgálat ez a hónap alkalmasnak ígérkezik rá. 
 
Fejlődésük motorja idén az ambícióik, igazságérzetük és a magukért való őszinte, bátor kiállás lesz, akkor is, ha ezt a környezetük éppen nem nézi túl jó szemmel. Ne a megfelelési vágy, hanem az igazságérzetük és mély belső tudásuk vezesse őket.

 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz