NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Skorpió jegy asztrológiai előrejelzése

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez a Skorpió szülöttnek is.

Skorpió és 2022 
 

A Skorpió a szélsőség és a mélység jegye. Semmi sem érdekli, ami középszerű, langyos. Mindennek a mélyére akar hatolni, érzései is végletesek. Vonzza minden, ami titok és másoknak tabu téma. Hatalmas lelki erejük van, mellyel gyógyítani képesek, viszont ügyelniük kell, hogy ne bocsátkozzanak hatalmi harcba és ne tegyék függővé a gyógyulni vágyókat.
 
Bővebben a 12 csillagjegyről >> 

Munka és a Skorpió 2022-ben

 

A tőluk megszokott hatalmas erőbedobással dolgoznak, bár most ne a megszokott szenvedély legyen az iránymutató inkább hosszú távú célokban gondolkodjanak. Nagyon terhelhetőek és komoly, felelősségteljes munkavégzés jellemzi őket. 
Nyáron lehetőséget kapnak a növekedésre, előléptetés vagy több fizetés is a levegőben van, de vigyázzanak, mert az új ajánlat veszélyeztetheti a családi életüket – érdemes komolyan elgondolkodniuk, hogy megtalálják a megfelelő egyensúlyt.

 

Szerelem és a Skorpió 2022-ben

 

Az év elejének legfontosabb kérdése a szabadság-elkötelezettség témaköre lesz a Skorpiók számára. Mindenképpen gondolják végig, hogy mit jelent számukra egy tartós párkapcsolat, mit gondolnak a szexuális hűségről és mennyire van bennük hajlandóság a megállapodásra. 
A nyár rendkívül érzelmes időszak lesz, a legzordabb Skorpiók is lágyabb, romantikusabb hangulatba kerülhetnek. Késő ősszel úgy érezhetik nehezen tudják megtartani a határokat, a partnerük elvárásait túlzónak érzik, tisztázó beszélgetésekre lenne szükség.

 

Egészség és a Skorpió 2022-ben 


Májusban erőtlenség, igazi tavaszi fáradtság vehet rajtuk erőt, töltekezzenek vitaminokkal, sőt itt az idő egy kis önkényeztetésre, wellness hétvégére is. Nyáron erejük teljében lesznek, de vigyázzanak a sportbalesetekkel, mert hajlamosak lesznek túlbecsülni erejüket és túl sok kockázatot vállalni. A késő őszi időszakban figyeljenek a torok területéra: gyulladások, sőt pajzsmirigyproblémák is előjöhetnek, érdemes odafigyelni az érzelmi egyensúlyra.
 
A Skorpióknak ebben az évben, ha meg nem tették meg, érdemes végiggondolniuk hosszabb távú terveiket, mert amit most elindítanak életük bármely területén hosszú távú sikerrel kecsegtet. 
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz