NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Nyilas jegy asztrológiai előrejelzése

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez a Nyilas szülöttnek is.

 Nyilas és 2022 

 

A Nyilas jegye a külső-belső horizont tágításáról szó. Ez kívül megnyilvánulhat utazási kedvben, távoli tájak felfedezésében, belül pedig a dolgok értelmének keresése, tanulmányok és a magasabb igazságok felfedezése. Nagyon nyitott, örök optimista, emelkedett és lenyűgözik a nagyszabású dolgok, távoli célok. Vigyáznia kell azonban mindez ne csapjon át fennhéjázásba, ne legyen felvágós vagy morálisan felsőbbrendű.
 
Bővebben a 12 csillagjegyről >> 


Munka és a Nyilas 2022-ben 

 

Lendületesen indul az év, nagy energiái vannak, bár ezeket még leginkább nagyszabású álmokban, fantáziákban éli ki. Ha hisznek önmagukban és vízióikban, akkor a tavasz kezdetekor meg is kapják a kellő önbizalmat terveik végrehajtásához, azonban vigyázniuk kell, hogy következetesen tartsák magukat terveikhez, szorgalommal és tervszerűen dolgozzanak, mert a teendőkben való elúszás veszélye a továbbiakban is fennáll. A nyár elejétől viszont egy tüzesebb, lendületesebb időszak következik, természetes vezetői energiáik fellángolnak és ha a nagy lelkesedésbe nem felejtik el figyelembe venni a többi ember érzéseit is, akkor bizton sikerre számíthatnak.
 

Szerelem és a Nyilas 2022-ben 


A tavasz hihetetlen szép és mély energiákat hozhat a Nyilasok számára: májusban beköszönthet egy igazán odaadó, romantikus és gyönyörű szerelem, azonban tanácsos észnél is maradniuk, nehogy illúziók áldozatai legyenek. Beszélgessenek sokat leendő partnerükkel, az Ikrek Merkúr támogatja a Nyilasokat, hogy tiszta és gördülékeny legyen a párbeszéd. Nyár vége felé parázzsá válhat otthon a hangulat, nehezebb lesz szót érteni egymással. November-decemberben ismét beköszönt a romantikusabb, békülékenyebb periódus.

 

Egészség és a Nyilas 2022-ben 

 

Az év első felében a Nyilasoknak leginkább arra kell ügyelniük, hogy – híresen sportos természetük ellenére – ne lustuljanak el és ne vesszenek el a tervezgetésben. Nyáron azonban beköszönt az intenzív mozgás időszaka, nyughatatlanok lesznek, teli energiával. Vigyázzanak a hormonjaikra (petefészek, here), valamint a gyomor tájékára. Év végére ismét alább hagy a lendület, ettől függetlenül odafigyelés szükséges, mert gyorsan felrakódhat jó pár kiló.
 
A Nyilasok fő szava idén a bizalom lesz. Ha hajlandóak teljes bizalommal élni az életet, akkor nagyon sokat tehetnek saját lelki fejlődésükért.
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz