Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére a PATKÁNY jegyűeknek

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Patkány kínai horoszkópjegy szülötteinek!

 A Patkány a Tigrishez képest kicsi, bár fürgébb annál.

Ha bárhol benne van a patkány jegy a horoszkópodban, te is mozgalmas évre számíthatsz. Esélyed van arra, hogy a cinizmusod mögött a Tigris meglátja az okosságodat és észreveszi az intelligenciádat.

Figyelj a megérzéseidre! 


Kedvez az év a megérzéseidnek is, így a munkában ügyesen lavírozhatsz előre. Rengeteg lesz a tennivalód, a türelmed viszont annál kevesebb. Ez a családban üthet vissza, ahol hajlamos leszel elvetni a sulykot a mindig kész véleményeddel, amit az igazság letéteményeseként adsz elő. Nem is érted, miért élik meg agresszióként, te csak védeni akarod őket.
Ha jót akarsz, vedd elő a kompromisszumkészségedet és ne azzal fejezd ki a gondoskodásodat, hogy mindenki helyett gondolkodsz és mindenkinek megmondod a tutit.  Ellenkező esetben épp azok a területeid kerülnek veszélybe, amikhez a legjobban ragaszkodsz.

Ha bizonytalanság gyötör, legjobb iránytű az intuíciód, hallgass rá! 
Kommunikálj, abban jó vagy! 


A Tigris éve rengeteg lehetőséget tartogat számodra és sokat profitálhatsz belőle. Leginkább a kommunikációs készségedet tudod kamatoztatni, előadások tartásában és a dédelgetett könyved megírásában is támogat az év. Már csak azt kell átgondolnod, hogy jut ez el a célközönségedhez. Azokat a dolgokat, vagy projekteket azonban, amik igazából már nem érdekelnek, ne tartogasd tovább, mert csak viszi az energiád, nyugodtan ereszd szélnek őket.

Ha okosan szelektálsz, jó éved lehet, viszont, ha mindent meg akarsz tartani, a végén azt is elveszítheted, ami vitán felül járt volna neked. Az is megoldás, hogy kiszervezel dolgokat és osztozol a bevételen. 
 
Ha ezeket betartod, felkészülten vághatsz bele a Jang Víz Tigris évébe. 
 

Általános jellemzés a Patkány jegyűknek >>


 

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>