Teljes, részletes kínai horoszkóp előrejelzés a 12 jegyre...
Címlap / Ezotéria / Teljes, részletes kínai horoszkóp előrejelzés a 12 jegyre - 2022 a Tigris éve

Teljes, részletes kínai horoszkóp előrejelzés a 12 jegyre - 2022 a Tigris éve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A kínai Holdújévben mindenkit az érdekel, vajon mi vár ránk? Milyen újdonságok, milyen hatások befolyásolják az életünket? 2022 február harmadikán, 21 óra 51 perckor lépünk át a jang víz Tigris (fekete Tigris) évébe! Összegyűjtöttük az idei, jegyekre vonatkozó előrejelzéseket, hogy mindent megtalálj!  

A Tigris éve - a nagy és általános elemzés arról, mi vár ránk ebben az esztendőben! 

(A képre kattintva új ablakban nyílik meg minden, így erre a gyűjtőoldalra könnyen vissza tudsz találni!) 


 


Patkány jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A Patkány a Tigrishez képest kicsi, bár fürgébb annál. Ha bárhol benne van a patkány jegy a horoszkópodban, te is mozgalmas évre számíthatsz. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)

 
 

Bivaly jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


Ha a Bivaly évében születtél, a 2021-es év energiája ismerős volt számodra. Ezek után meglehetősen frusztráló lehet a nyughatatlan Tigris megjelenése. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)


 
 
 

Tigris jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re

 

Végre eljött a saját éved, ami szenvedélyesnek ígérkezik és melléd állhat a szerencse.  A legtöbb változás a te házad táján következhet be, új lapot nyithatsz, új fejezetet kezdhetsz az életedben. Lényeg, hogy pozitívan állj hozzá, mert kellő határozottsággal és kezdeményezőkészséggel sok új lehetőséget fedezhetsz fel. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)


 

 
 

Nyúl jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


Ha a Nyúl évében születtél, a kreativitásodra nem lehet panasz, mint ahogy az éberséged is minden pillanatban ott van. A kiszámíthatatlanul bekövetkező változások azonban aggodalmat kelthetnek benned. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)


 
 
 
 

Sárkány jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A kínai mitológiában a Tigrist és a Sárkányt, az őserő két oldalának megtestesítőjeként, sok helyen együtt ábrázolják.  A Bivaly év embert próbáló helyzetei után te is újult erővel vágsz bele a Tigris év kalandjaiba.  Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!) 
 
 
 

Kígyó jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A Kígyó év szülöttjeként, vagy ha bárhol megtalálható a Kígyó szimbólum a horoszkópodban, a kiegyensúlyozott tempót kedveled, sőt a nagyobb erőfeszítések után kifejezetten szeretsz rápihenni a dolgokra. A Tigris év a te életedben is nagy változások ideje lehet, mozgalmassága fölébresztheti az igényedet a változásra. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)

Általános jellemzés a Kígyó jegy szülötteinek >> 
 
 

Ló jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A Tigris évében az év sztárjai a Lovak lehetnek. Ha a Ló jegy benne van a horoszkópodban, a kilátásaid biztatóak. Életerőd fokozódik és sikerekre számíthatsz.Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!) 
 
 

Kecske jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A Kecske vonzódik a Tigris nemes törekvéseihez. Ha a Kecske évében születtél, a Tigris éve mozgalmas lehet számodra és hosszú távon kedvező változásokat tartogat még akkor is, ha most még félsz, vagy nem ezt véled felfedezni az eseményekben. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)
 
 
 

Majom jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A Tigris évében kevés az a jegy, aki nem érzi meg a változásokat, a leginkább érintettek mégis a Majmok lesznek. Bár Majomként kedveled, ha mozgalmas az élet, ebben az időszakban résen kell lenned. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)  
 
 

Kakas jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


Egyszer fent, egyszer lent. A Tigris évében az események gyorsan követik egymást, ez a Kakastól is alkalmazkodást kíván. Jól teszed, ha szövetségeseket keresel, ha megszerzed a körülötted élők támogatását. Az év a kilátások tekintetében sok mindent tartogat, hogy miket, azt a képre kattintva megtudod! Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz, hogy szeretteid horoszkóját is megnézhesd! 


 
 
 

Kutya jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A Tigris a Kutyával remek párost alkot, ahol jelen van a kölcsönös tisztelet és közös erővel hihetetlen célokat érhetnek el. Kutyával a horoszkópodban, a 2021-es Bivaly év nehézségei után a 2022-es év fordulatot hozhat a szerencséd alakulásában. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)


 
 
 
 

Disznó jegyűek jellemzése és előrejelzése 2022-re


A Tigris és a Disznó kapcsolata meglehetősen jó, gondoljunk a Micimackóból Tigrisre és Malackára. A Disznó szereti a kényelmet, szeret élni, van humora, és kedveli a sóbiznisz világát. A Tigris azonban rá tudja venni, hogy mozduljon rá dolgokra, vegye elő a kreativitását, az új ötleteit és vágjon bele az új lehetőségekbe. Ha érdekelnek a részletek, kattints a képre! (Új ablakban nyílik meg, így könnyen visszatalálsz ide, hogy szeretteid horoszkópját is megnézhesd!)


 
 
A Disznó évében születettek általános kínai horoszkóp jellemzése >>


A kínai horoszkópjegyekre is készítettünk párhoroszkópot! Ha a képre kattintasz, új ablakban nyílik meg a párhoroszkóp elemzés! Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x