Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a NYÚL...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a NYÚL jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a NYÚL jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Nyúl kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 Ha a Nyúl évében születtél, a kreativitásodra nem lehet panasz, mint ahogy az éberséged is minden pillanatban ott van.

A kiszámíthatatlan dolgok éve jön !


A kiszámíthatatlanul bekövetkező változások azonban aggodalmat kelthetnek benned. Ha a nyúlcipő helyett a leleményességedet veszed elő, minden esélyed megvan arra, hogy ezeket a változásokat a magad javára fordítsd. Annál is inkább, mert az elkövetkező év a te éved lesz és ha ügyesen használod a lehetőségeidet, az év vége felé a dolgaid irányba állhatnak és megjelennek az új lehetőségek. Ha alkalmad nyílik a tanulásra, ebben az évben feltétlen ragadd meg! Jó hasznát veszed a jövőben. 

Húzd meg a határaidat! 
Bár a Tigris iránt nem érzel különösebb vonzódást, jobb szereted, ha messziről tisztelitek egymást, a közös munka mégis eredményes lehet. Attól függően, hol bukkan fel a Nyúl a horoszkópodban, most látványos fejlődést produkálhatsz bizonyos területeken. Közben megtanulhatod meghúzni a határaidat. Az idén valahogy éberebb leszel az energiákra, jobban érzed az áramlást és ennek hasznát veheted a pénzügyeid során.
 

Alkoss! 


Amiben utánozhatatlan vagy, az mégis a művészetek területe. Minden alkotó tevékenység örömmel tölt el, mint ahogy a zenélés, az éneklés, vagy a képzőművészetben való elmerülés. Az év során elkezdhetnek zavarni az olyan kapcsolatok, ahol neked kell bizonyítanod, bizonygatnod és ebben odáig juthatsz, hogy legyen ez bármilyen fajtája az emberi kapcsolatoknak, kilépsz, és lezárod. Egy biztos, a Tigris évében elért fejlődés mindenképpen kihat a családi kapcsolataidra és családon belül is emeli a presztízsedet. Az is lehet, hogy a családtagjaiddal, beleértve a gyerekeket is, közösen ötleteltek, vagy a közös alkotás örömét élhetitek meg.

Lényeg, hogy ne megfelelésből, hanem szívből vegyél részt ebben a játékban. 
  

Általános jellemzés a Nyúl (Macska) jegy szülötteinek >> 

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1182 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x