Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KECSKE...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KECSKE jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KECSKE jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Kecske kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 A Kecske vonzódik a Tigris nemes törekvéseihez.

Mozgalmas év vár rád! 


Ha a Kecske évében születtél, a Tigris éve mozgalmas lehet számodra és hosszú távon kedvező változásokat tartogat még akkor is, ha most még félsz, vagy nem ezt véled felfedezni az eseményekben. Igazából a rád váró változások már tavaly elkezdődtek, ez az év pedig mindenképpen kimozdít a jó kis langyos vizedből. Jól teszed, ha éberen és nyitottan fogadod az új lehetőségeket. Állj bele, ami jön és örömmel veheted észre az ezek révén felfedezett új erősségeidet. Gyakorold azt, hogy elkezded megvalósítani, amitől eddig tartottál, így egyre magabiztosabbá válhatsz.
Élethosszig tanulás 


Nálad is érvényes az intelem, hogy ragadj meg minden lehetőséget a tanulásra! Akkor is, ha jelenleg nincs munkád. Új emberek ismeretsége ugyanis alkalmat ad arra, hogy megmutasd a kreativitásodat és elkezdd megvalósítani az új ötleteidet, amik a Tigris évében sokszor váratlanul lepnek meg. Tarts a kezed ügyében egy jegyzetfüzetet, vagy használd a telefonod hangfelvevőjét, mert a felbukkanó gondolataid most kincset érnek.

Az év ugyanis fölturbózza a kreativitásodat.  Azt pedig tudjuk a Tigrisről, hogy díjazza az eredetiséget. Ha ügyesen sáfárkodsz az ötleteiddel, most megalapozhatod a jövőbeli sikereidet.

Siker a pénzügyekben és a vállalkozásban! 


Pénzügyekkel kapcsolatban viszont ne vállalj fölösleges kockázatot, kérd hozzáértő társaid tanácsát. A barátok ebben az évben egyébként is nagyon sokat segíthetnek, márpedig te a barátságokat mindig nagyra értékelted. Mint ahogy a gyerekek szerepe is erősödhet ebben az évedben. Lehet, hogy őket kezded tanítani arra, hogyan használják a kis ügyes kezüket. 

A Tigris éve kedvező saját vállalkozásod beindítására, vagy megújítására és több bevételi forrást is találhatsz. Mint ahogy fölfedezhetsz néhányat a régi kedvenc időtöltéseidből is. Itt az ideje bátrabbá válni, és ami benned van, azt a világ elé tenni! 

Általános jellemzés a Kecske jegyűeknek >> 

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1995 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x