Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a DISZNÓ...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a DISZNÓ jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a DISZNÓ jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Disznó kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 A Tigris és a Disznó kapcsolata meglehetősen jó, gondoljunk a Micimackóból Tigrisre és Malackára. (Nekik ugyan nem sok közük van Kínához, de a Taohoz esetleg mégis...) 

Az új lehetőségek kiaknázásának éve jön! 


A Disznó szereti a kényelmet, szeret élni, van humora, és kedveli a sóbiznisz világát. A Tigris azonban rá tudja venni, hogy mozduljon rá dolgokra, vegye elő a kreativitását, az új ötleteit és vágjon bele az új lehetőségekbe.  A tempó a Tigris évében a Disznó szülöttjeinél is felgyorsul. Sokszor csak kapkodod a fejed, annyi felé kell figyelned és néha kétségbe vonod, hogy a befektetett energiád megtérül-e.

Ne lustálkodj és ne pazarold az idődet! 


A Tigris éve nem kis kihívást jelent számodra. Megnyugtathatlak, nem kell aggódnod, a Tigris biztosít a támogatásáról. Feltéve, ha te magad is teszel azért, amit valójában szeretnél és ezt föl is vállalod a környezeted előtt.Intuíció - Időmenedzsment - Intelligencia, a három barátod a Tigris évében! 


Az idei évben remek hasznát veszed az intuíciódnak. Ráirányítja a figyelmedet az év a család területére is. A családod tagjaival töltött minőségi idő mellett, kézben kell tartanod a hivatalos ügyeket, anélkül, hogy szétforgácsolnád az idődet. Légy tudatos és célirányos, mindig jusson időd a saját projektjeidre, csak azután tedd meg másoknak azt, amit kérnek tőled. A sok víz elem ugyanis elsodorhat a kívánt iránytól.

Tanulj meg nemet mondani! 


Tanuld meg udvariasan visszautasítani a kéréseket, ha számodra az éppen nem fér bele. Figyelj rá, hogy az időgazdálkodásod hibái miatt ne pont a saját lehetőségeidről maradj le. Arra is kell gondolnod, hogy véletlenül sem adj ki érzékeny adatokat, vagy információkat, amiből a későbbiekben károd származhat. 


Ha bárhol benne van a Disznó jegy a képletedben, itt az ideje a régóta tervezett nyelvtanulásnak, vagy a spirituális képességeid, ismereteid hasznosításának. Az egészségi állapotodra különösen éber lehetsz, ha problémát érzel, járj utána! A családi életben sok örömöt találhatsz, gyarapodhat a család, jöhet új kisállat, és lehetséges ház vásárlás és költözés is.

Ha odafigyelsz a fenti figyelmeztetésekre, a Tigris éve jó éved lehet. 
 

Általános jellemzés a Disznó jegyűeknek >> 

  

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x