Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KUTYA...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KUTYA jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KUTYA jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Kutya kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 A Tigris a Kutyával remek párost alkot, ahol jelen van a kölcsönös tisztelet és közös erővel hihetetlen célokat érhetnek el.

Mutasd meg a valódi arcodat! 


Kutyával a horoszkópodban, a 2021-es Bivaly év nehézségei után a 2022-es év fordulatot hozhat a szerencséd alakulásában. Már az év első napjaiban megérezheted a felszabadító energiát.  Kilátásaid a tavalyinál szebben alakulnak, az idén behozhatod a lemaradást. Ehhez arra van szükség, hogy nyiss mások felé, és mutasd meg a valódi arcodat.

Ne vállalj túl sokat! 


Mind a Tigris, mind a Kutya sokszor áll nemes célok, jó ügyek, társadalmilag hasznos kezdeményezések mellé. Támogatásodat most sokan meghálálják és értékes barátságokra tehetsz szert. Időnként mégis úrrá lehetnek rajtad az aggodalmak. Ha azon kapod magad, hogy már megint sötétnek látod bizonyos dolgokban az elképzelt jövőképet, kérj segítséget! Nagyon fontos, hogy adj magadnak időt a kedvenc időtöltéseidre, a kikapcsolódásra, feltöltődésre, főleg, ha előtte túlvállaltad magad, esetleg olyan munkafolyamatokat is elvégeztél, amivel csak segíteni akartál másoknak.
Élj a hobbidnak is! 


Ha tudatosítod mi az, ami kéri a figyelmedet, rátalálhatsz valami új hobbira, mint pl. az ékszerek készítése, vagy bármi, amit az emberek szívesen vesznek tőled és fizetnek is érte. Ha munkát keresel, vedd fontolóra, hogy visszatérsz egy régi szakmához, vagy egy olyan céghez, ahol korábban dolgoztál, vagy elindíthatsz egy saját vállalkozást. 

Nőhet az önbizalmad! 


Kutyával a horoszkópban, erőfeszítéseid 2022-ben kifizetődővé válhatnak. Dolgozz az önbizalmad megerősítésén, vedd számba azt is, mi minden jó történhet, vállald föl, és tedd láthatóvá a projektek mellett a nevedet és az elért sikereid a bevételedben is megmutatkoznak.

Légy tudatos arra, hogy a megkeresett többletpénzt ne szórd el többletkiadásokra! 

Általános jellemzés a Kutya jegyűeknek >> 

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1538 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x